Ako ste sa pomstili ex po nevere?
Pomstili ste sa niekto svojemu ex po dlhoročnej nevere ? Neviem prestať nenávidieť.
@anonym_autor odpust a ulaví sa ti. Budes lepsia ako ten druhy.
Nerada pijem dobrovoľne jed, nebudem sa zabíjať nenávisťou.
K otázke, najväčšou pomstou by bolo, keby videl, že ťa uz vôbec netrápi a žiješ šťastne. Kurevnici sú chronicky nešťastní ľudia.
@anonym_autor Chce to čas, aby si zabudla a z časti aj odpustila, lebo na 100 % mu asi nikdy neodpustíš.
Ja chapem tvoju nenavist, bolest, to klamstvo, ale ver tomu, ze bozie mlyny melu sice pomaly, ale isto. A tomu cloceku sa to nejako vrati, ty sa neznizuj k pomste.
@anonym_autor nijako
Pomsta ti pokoj neprinesie
Cakala som, plakala, hnevala sa, nenavidela
Neodpustila som dodnes ale odmietala som byt taka svina ako on, som lepsi clovek
Karma si ludi najde vzdy..
Co v zivote das sa ti vrati
Najlepsia pomsta bola to, ze som sla dalej, mam sa lepsie ako s nim, som stastna a spokojna
Ano nasiel si ma niekto lepsi a som stastna
K otázke, najväčšou pomstou by bolo, keby videl, že ťa uz vôbec netrápi a žiješ šťastne. Kurevnici sú chronicky nešťastní ľudia.
@anonym_autor ale prosim ta to už bolo,to ani nerieš
@anonym_autor Odpustenie nie jevlastne preňho. Je pre Teba. Odpustenie nie je schvaľovanim toho, čo robil. Odpustenie lieci práve tieto tvoje vnútorné bolesti.
Neboj, karma existuje, tento človek Ti nesiaha ani po členky, skôr je na poľutovanie.
Tak to sprav a zistíš že ti to vôbec nepomohlo. Potrebuješ si dvihnúť sebavedomie či čo? Klesnúť na jeho úroveň? Začni si vážiť samú seba, zjavne sú to doteraz nerobila.
@anonym_autor zablokovala som ho a odstrihla kontakt. Navzdy.
ja som sa mu pomstila tak že som sa s ním rozišla
@anonym_autor najvacsia pomsta je sa s tym vnutorne vysporiadat.
Nijak, dokonca keď ho stretnem sa naňho usmejem a pozdravím, keď mám čas, tak aj pokecám. Načo sa mstiť? Máš snáď 15 rokov?
Pomsta ti neulavi
A hlavne nezmení situáciu
Presne tak ako ti tu vravia. Pomsta nic nevyriesi. A ver mi ze akakolvek forma by ti neskor padla zle. Netesilo by ta to, ani neupokojilo, nic. Poviem ti to rovno z pohladu manzelky co podvadzala. Sme sa rozisli a jemu zacalo tak drbkat na hlavu a zacal sa spravat tak zle ze nakoniec este mi vsetci zacali vraviet ze som dobre urobila. Aj z jeho rodiny. Myslis ze ten co podvadzal je na seba hrdy za to? Neni. Taky je zivot.
A este dodam ze n konci dna budes vsetkym na smiech.
A este dodam ze n konci dna budes vsetkym na smiech.
@anonym_82c93a súhlasím …
@anonym_autor zablokovala som ho a odstrihla kontakt. Navzdy.
@anonym_b9d599 ja som tiež toto urobila
@anonym_autor Najlepšia pomsta je že budeš šťastná a nebudeš riešiť pomstu. Ak sa budeš mstit tak mu len robíš radosť že sa cez neho nevieš preniesť.
Píšeš roky ma ponižoval a bol neverný tak si sa s nim mala rozísť po prvej druhej aj 3 nevere a nie pomstiť sa aby sa ta pomsta neotočila proti tebe.
Si negativny clovek ak je v tebe nenavist ludia sa ti otocia chrbtom a ostanu ti rovnako zli ako posobis ty tu.
Otacam sa odchadzam pustam z hlavy to je cele.
spomina sa tu karma. No toto je tvoja karma. Toto je bumerang, ktory sa ti vratil.
Najlepsia pomsta je odpustenie, a zariad si plnohodnotny a spokojny zivot. Posla mna nic nie je lepsie ako ked stretnes ex a ty si stastna, ziariva spokojna. . Ziaden chlap nestoji za to aby si sa trapila ci vycitali si si ci si bola dost dobra, starostliva a preco to urobil. ....
@anonym_autor moja kamoska sa pomstila tak, že s ním ostala😉ale iná situácia tam to bolo o tom, že sa brali mladi boli svoji prví sex. partneri....ale neslo tam o citovú neveru skôr chlapcovi preplo z toho, že prišiel ku veľkým peniazom a chcel skúsiť niečo iné. Čiže si zaplatiť stetku. Prevalilo sa to . Ale ona s ním ostala , tri deti malé , rodičia a in junprosil a uvedomil si chybu....už je to dlhšia doba , ziju spolu doteraz ale on si užil takých 5 rokov peklo pri nej.....teraz deti už veľké a oni spolu dovolenky , spolu vo firme sú a v podstate usporiadaná rodinka
@anonym_autor karma je zdarma nemusíš nič robiť.
@anonym_autor nájdi si chlapa
@enmery je tonaozaj tak akopises

@anonym_autor to prečo a ešte nenávidieť ,sebe zle robiť