icon

Ako ste sa vyrovnali s milenkou svojho manžela?

ismarela
26. mar 2025

Ahojte, ako ste sa zmierili s tým, že si vás manžel našiel milenku a opustil rodinu? Keď je tu niekto takto verejne ochotný sa o tom baviť. Ako ju prijali/neprijali vaše deti? Vydržal im ten vzťah alebo sa časom rozišli? Želali ste im niekedy niečo dobre?

ankare
26. mar 2025

@ismarela si v ťažkej situácii, nezávidím Ti to.
Ak to tak necitis, nemusíš im nič dobré priať, ale hlavne im nepraj nič zlé. Lebo to, čo vysielas, sa Ti vracia.
Držím palce!

minenkaa
26. mar 2025

@ismarela v prvom rade ta zena nic nerozbila a ak nebudes na nu kydať a na muza ,deti to zoberú v pohode

zuzubb007
26. mar 2025

@ismarela rodinu ti rozbil len muž nik iny

doriiis
26. mar 2025

Nikto by nerozbil to,čo by bolo dostatočne silné

liv1
26. mar 2025

@minenkaa deti to nezoberu nikdy v pohode. Jedine ze by boli malicke a nepamatali sa

minenkaa
26. mar 2025

@liv1 aké prosim ta ,stačí ak sa rodičia budú správať ako ľudia

nynia
26. mar 2025

Nikdy ale ze nikdy nerozbije nic tretia osoba vo vztahu medzi 2 ludmi. Ten kto naozaj miluje ma oci len pre jedneho ak to tak nie je laska v tom vztahu nikdy nebola ale len prvoplanova zamilovanost. Takze nikdy neobvinujem niooho tretieho z rozpadu.

liv1
26. mar 2025

@minenkaa nepoznam jedinu rodinu, kde by deti boli v pohode s tym, ze sa im rozbila rodina. Ani jedinu. A to mozu mat kludne korektne vztahy

ukgirls
26. mar 2025

za rozchodom su vzdy viacery ludia .. nikdy nie iba samotna milenka.. ak by vztah mal pevny zaklad nerozbije ho ani najkrajsia zena sveta ... takze jedine vziat to ako to je a casom ja tak zistis,ze to bol kreten a najdes lepsieho .. ona ma co chcela .. mozno im to vyjde lebo sa k sebe hodia viac a mozno nie.. kazdopadne by som sa k nej chovala normlane pozdravom odzdravim .. nic viac nic menej ..

minenkaa
26. mar 2025

@liv1 tak potom máš pravdu

simona20201309
26. mar 2025

Myslím ze sa tu ozvali samé milenky. . .
Jasne... tie rozkroc nôžky vlastne za nič nemôžu. Áno, súhlasím že ak chlap nechce tak nepovedie, ale ak je žena charakter, dá ruky od otca rodiny preč. Normálna zena nechce ženatého chlapa. Len zákerná zúfalá sviňa ktorej je úplne jedno ze deťom berie otca.
A aby som podotkla - nie, mňa muž neopustil kvôli milenke, ani som nikdy neriešila neveru, len pohrdam ženami ktoré majú gule na to začať si so ženatým.

simona20201309
26. mar 2025

Pretože nejde ani tak o tie ženy, ktoré sú možno unavené zo starostlivosti o celý chod domácnosti a muž má doma full servis a kopu voľného času na štetky, ale ide o tie deti.
Z princípu.... mal by byť pre každú charakternu ženu ženatý chlap (otec) TABU
Jasne ze oddýchnuť veselá milenka na 40min týždenne je oveľa príjemnejšia a milšia ako manželka ktorá toho chlapa 10x denne musí buzerovat pre špinavé ponožky na zemi a aby konečne opravil niečo v tej domácnosti...

minenkaa
26. mar 2025

@simona20201309 to kde sú ty chlapi čo majú takýto full servis doma,poznám jedného jediného ,inak všetci musia robit doma tak ako ženy ,ja osobne, keď sa mi nič nechce ,nespravím doma nič

sense
26. mar 2025

@simona20201309 nebola som milenkou, ale myslím že veľké percento mileniek zo začiatku ani netuší že je chlap ženatý, prídu ba to až keď sú toľko zaľúbené že chcú viac ako len tých 40min párkrát do týždňa a potom to vyjde najavo že sú ženaty a že potom ich balamutia ďalej ako im to doma neklape a keďže prakticky každá záľube a to naivné verí lebo ružové okuliare

oktober3
26. mar 2025

Prvé dva dni boli kruté. O nevere som nič nevedela. Dozvedela som sa tak že ich videli.
Ale som racionálna žena.
O muža čo ma podvádza, nemám záujem.
Vzchopila som sa.
Povedala som mu, nech je šťastný.
Čo k tebe nepatrí, nedrž na silu.
Deťom som nikdy nepovedala dôvod rozchodu. Otca milujú .. a nechcem, aby to bolo inak.
Povedala som že sa to deje a že ma to mrzí.
Dokonca som mu povedala ,že nemám problém, aby s ňou zoznámil deti, ak je to dobrá žena.
On je otec dobrý, a verím tomu, že by nedopustil aby im " ublížila ".
A ako baby písali, či to bola táto, alebo iná, je jedno. Zradil ma on.

On sa ma podviedol s vydatou 40tnickou .
Ona sa kvôli nemu ale nerozviedla, chcela ostať s muzom a neboli spolu.
Takže môj EX sa veeelmi okaslal.

Ja som sa pohla ďalej. Mala som 28 rokov. Mladá, športovkyňa. Musím povedať, že som aj pekná žena. Záujem mužov bol hneď. Ale ja som im neverila.
Toto bolo skôr ťažšie na mne. Ze tá zrada ma ovplyvnovala v zoznamovaní.
Ale bol jeden čo to nevzdával. Zamilovala som sa.
Dnes som opäť šťastné vydatá, a už máme aj bábätko.

Môj ex je sám. Aj mal neskôr dalsi vzťah. Mne prišla milá tá pani.
Vždy keď niekoho mal, tak sa pekne venovali deťom. Že ich bral na výlety a tak , lebo chcel byť " chrumkavý" 😁
Ale to je vlastne super.
Keď je sám , tak sa im až tak nevenuje a sú doma. Ale čo už .

Jedine o čo mi šlo, je, aby boli deti šťastné. Aby sa netrápili.
Na EX nenadávam . Ani nebudem. Lebo nechcem aby vyrastali v takom prostredí.
Ja mu ozaj prajem šťastie. Ako sa vraví ,, praj a bude ti dopriate " ..

PS' niekoľko krát sa chcel ku mne ex vrátiť, a aj keď som ho veľmi milovala, neverou vo mne všetko pekne zhaslo.
Vážim si ho ako otca mojich detí.
Navždy nás bude spájať spoločná minulosť a viem,že čokoľvek by som v živote potrebovala, on by mi pomohol.
A ja jemu tiež.
Bolo to pekných 13 rokov. Ja spomínam v dobrom.
Preto mu aj prajem šťastie a aj lásku.

dadis
26. mar 2025

Ja som s nou mala problem iba kratko po prepuknuti nevery..davno som obom odpustila..vsetko je tak, ako ma byt, ja som ako rozvedena ovela stastnejsia. Moje deti ju maju v pazi v tom zmysle, ze ich ani neirituje, ani ich nezaujima.

foterlotor
26. mar 2025

Čo to tu splietate, že tretia osoba nerozbije rodinu? 😬 jasné že áno. Už len to, že sa niekto obšmieta okolo jedného z partnerov robí zle a spôsobuje hádky, ktoré potom končia zle.

biglovemom
26. mar 2025

@oktober3 😊🤗

taktotedanie
26. mar 2025

@ismarela nemusis sa s nicim zmierit
Ak niekto dokaze opustit rodinu pre inu zenu je to debil, nech si mysli, aky jackpot s nim vyhrala, ty sa akurat tak nad tym mozes zasmiat, ak to urobil raz dokaze to urobit znova
Ignoruj jeho, ignoruj ju, niesu ti nic, nestoja zato aby si sa vobec vyjadrovala
Detom povedat pravdu, sami sa rozhodnu ako sa k tomu postavia pokial maju viac rokov, pokial ju velmi
male tak mas vyhodu mozu si zvyknut na danu situaciu
Ale deti by som sa snazila chranit pred takymi ludmi, ked chce otec vidiet dieta tak sam , ziadna striedava starostlivost

hankab
26. mar 2025

@liv1 lebo to vnimas z pohladu dospeleho cloveka. Deti, hlavne mensie, si to natolko nepripustaju ak tam nie su vyslovene prieky zo strany rodicov.
Ja pochadzam z rozvedenej rodiny a zaroven poznam niekolko pripadov, kedy to tie deti ustali bez nejakeho utrpenia. Proste to nebrali ako koniec sveta, ze rodicia sa rozviedli a ziadna drama ani psychologicky sa nekonali.

kittykat22
26. mar 2025

Tak frajerky, ake ste vy pozitivne. By som vas chcela vidiet s tym prianim dobreho, hlavne stastie, lasku, pohodu 😂 lebo to je urcite karmicke. Toto co ste tu napisali su take teoreticke kecy. Iba idiot zamava svojmu manzelovi s usmevom bielou satkou ked radostne odplava k milenke (a na lodi aj spolocne deti). A vy sa budete len usmievat, priat a posielat deti ... ste asi spadli z jahody nie?

sebauctu mate kde?

minenkaa
26. mar 2025

@foterlotor ako môže niekto medzi dvoma ľuďmi spôsobiť hádky

minenkaa
26. mar 2025

@kittykat22 a prečo sa vlastne hnevať na niekoho a priať mu niečo zle,zlosť ničí len toho človeka čo ju cíti

janulka155
26. mar 2025

Mala som snúbenca ktorý má začal podvádzať s najlepšou kamoskou. Nakoniec sa so mnou rozišiel kvôli nej. Pár rokov sme sa nebavili ale keď sme zostali tehotne sa nejak naše cesty spojili a vlastne som jej aj poďakovala že mi ho ukradla 😅 Po tých par rokoch a zloženia ružových okuliarov som si uvedomila že by som v tej jeho rodine nedokázala nakoniec žiť a hlavne každý mal iné priority. Vtedy som to až tak nevnímala. Takze nakoniec som šťastná ja aj oni. Mame vlastne rodiny a stali sa z nás veľmi dobrý priateľa. 🙂

hefo
26. mar 2025

Ono to nie je obhajoba mileniek, ale konštatovanie faktu, že za rozbitie rodiny môže ten, čo do nej patril, nie niekto tretí. Keď muž nechce, nie je k tomu otvorený, tak ho nijaká potenciálna milenka neprinúti byť s ňou (rovnako platí pre ženu a milencov)!

vilma7
27. mar 2025

A ako vychádzať autorka s manželom ktorý rozbil rodinu neverou?
To je podstatné pre deti, nie milenka. Keby k tomu došlo, myslím že by som k nej mala neutrálny postoj. Aspoň zo začiatku. Všetko ukáže čas, či vôbec ostanú spolu, atď.

kittykat22
27. mar 2025

@minenkaa pretoze je prirodzene citit hnev a ine negativne pocity ked sa zena dozvie ze ju podvadzal muz a odchadza za milenkou. Na negativnych pocitoch a ich prezivani nie je nic zle. Clovek nie je automat na mince.

minenkaa
27. mar 2025

@kittykat22 lenže je rozdiel nahnevať sa a hnevať sa krátke obdobie a neznášať niekoho a hnevať sa na neho dlhy čas a ešte to riesit cez deti