Ako ste spoznali životného partnera?
Poďme si spraviť piatok krajším 🙂 máte nejaký zaujímavý príbeh ako ste spoznali svojho nastávajúceho / nastávajúcu ? 🤗
Napisal mi na stranke, co bol predchodca Facebooku,,pretoze sme študovali na rovnakej VS a boli sme z jedného mesta a tak sme si písali, stretli sa a dnes je to 17rokov co sme spolu😊
Stretla som ho na diskotéke v kulturáku a zobral ma tancovať. Hneď som sa zaľúbila 😂 mala som 16 a on 22
V mestskej časti, kde som bývala, bola SZM tancovačka so živou hudbou. Založil a viedol ju sused, bývalý spolužiak môjho muža. Ja som bola maturantka v rodnom meste, on druhák na VŠ v BA. Tancovali sme spolu, šiel ma odprevadiť, debatili sme pred našim domom dosť dlho. Potom som si uvedomila, že viem veľa o jeho psovi, starkej, ktorá v to leto zomrela, ale o ňom osobne, okrem krstného mena, nič. A ja som, keďže sme boli čisto dievčenská trieda, potrebovala partnera na stužkovú. Tak mi neostalo nič iné, len sa prekonať (to pri mojej výchove a povahe bol priam heroický výkon), ísť za susedom, zistiť meno, adresu a napísať mu list, kde som ho poprosila o tú láskavosť. A bolo. O týždeň prišiel, bol mi na stužkovej, o necelé štyri roky (1982) sme sa vzali. Dosiaľ sme spolu.
Chodila som s jeho susedom 😄
Ale nam to klape lepsie uz 18 rokov
Boli sme kolegovia, robili sme spolu cca 7 mesiacov až zrazu mi povedal, že prepáč, ale musím to urobiť a pobozkal ma. No a už sme 5 rokov manželia a za necelý mesiac sa nám narodí tretie dieťa.
boli sme spolužiaci na vyške. najprv som chodila so spolužiakom čo s ním bol na izbe na intraku ale to dlho nevydržalo. a potom asi o rok sme sa dali dokopy. sme spolu 36 rokov, z toho 30 manželia ...
My sme boli kolegovia. Mal ten najkrajší úsmev a boli sme do neho asi všetky kolegyne, niektoré ho aj okato uháňali. On bol, ale aj je, veľmi tichý a hanblivý, čo sa žien týka. Sme spolu už 19 rokov.
@spolumatka bol to sused, ked som sa presťahovala do noveho bytu 😉. Udajne som mu padla do oka hned na prvy pohlad. Sme spolu 8 rokov.
Vopchal mi do úst cigaretu podal pohárik a zoznámil sa somnou 🤣. (Paradoxne už ani jeden nepijeme ani nefajčíme)
Ked sme boli pubertaci,chodili sme do spolocnej partie.Nejak som si ho nevsimala,max ahoj,ako?to bolo cele.Mala som oci pre ineho a toho si aj vzala,omyl zivotny (nebudem rozpisovat).Presli roky a mne sa raz o nom snival zivy sen.V tom sne som utekala a plakala vydesena,sadla som si v parku na lavicku a tam bol on a povedal mi,ja ta zachranim.Ked som vstala,nechapala som,preco sa mi snivalo o niekom,s kym som bola tisic rokov dozadu este ako sopliacka v mnoho pocetnej partii a maximalne ho pozdravila.Nedalo mi to,stale som na neho myslela a k veceru v ten den mu napisala (mali sme sa v "priateloch"na fb,ale nikdy sme si nepisali)ze ci si ma pamata a ako sa ma.Odpisal,ze jasne,ze si ma pamata.Zacali sme viac a viac pisat,stretavat sa a boli z nas perfektni kamosi.Vsetko sme si hovorili,kazdy prd pomaly a nechapali sme,ze preco sme sa viac nebavili v tej pubertalnej dobe,ze sak si uplne rozumieme.Akoze urcite tam neslo o nejake to,chcem viac.Naozaj sme boli super kamosi....Na a teda co cert nechcel,sme manzelia a mame decka a dom a macky a zijeme si 😅.Nebolo to cielene,pisem uplny vycuc,aby to zas nevyznelo,ze som sa zacala stretavat s kamosom a hned laska,vobec nie.To boli roky a keby mi vtedy niekto povie,ze sa vezmeme a porodim mu deti,sa zasmejem,ze to urcite nie 🤣.Skratka som si vzala najlepsieho kamarata a dala by som mu aj oblicku az pri nom som zistila,co je to skutocna laska.A stale si hovorime,ze o nas musi byt minimalne film (brat s nadhladom).Ked sa povie,ze mas pri sebe vysneneho partnera,tak u mna to plati doslovne.Keby nie sna,nikdy sa mu neozvem.
Robila som mu daňové priznanie.
Ja ako pubertacka mesiac pred 16 sme si robili srandu z ľudí cez telefónnu budku bola zadarmo a tak sme náhodne vytočili číslo a zdvihol to on ,o 2 dni neskôr som mu zavolala a dohodli sme si stretnutie prvé rande stretli sme sa o 2 roky sme sa vzali a sme spolu už 33 rokov a mame krásnych 5 deti
Vlak stal opačne ako mal

ano, zhodila som ho - nahodou - z rebrika aj s vedrom s farbou 🙂