icon

Ako ste zvládali neveru a potom rozvod?

jankajanka134
27. feb 2022

Ahojte, nebudem rozpisovať veľa ale som v štádiu kedy som zistila, ze má podvádza. Mame jedného syna. A už aj sme v štádiu kedy slovo rozvod je každodenne. Aké máte skúsenosti po rozvode a ako ste riešili tu neskutoční bolesť z podvodu manžela pripadne manželky? Ďakujem

Strana
z2
kristina_1
4. mar 2022

@stanulienkat ani ja nie som pomstychtiva ani nic podobne. Ale inteligentne by som oznamila ze pocuvaj sem, žena ti chodi za mojim chlapom. Daj si ju dokopy.

stanulienkat
4. mar 2022

@kristina_1 Veď v tých správach čo máš tam by si mala mať na ne číslo. Nejak vyzistiť manželov a užiť si to. Inak ti prajem pevné nervy a aby si to dala na dámu. Síce som také nikdy nezažila a dúfam, že ani nezažijem, ale raz všetko raz prebolí a bude ti dobre, uvidíš.

jankajanka134
autor
4. mar 2022

@kristina_1 ty brdo tonje hrozné 😢😢😢…. Ono sa to v živote vráti aj keď to neželám nikomu!

jankajanka134
autor
4. mar 2022

@kristina_1 hrozné žena to je pekne slovo na takú rajdu!

sandrahi
4. mar 2022

ako ja si neviem ani len predstavit, ze by som nieco take musela zazit a proste zacinat odznova, no je to taka vec, ktora proste vie prekvapit. ale posielam ti vela sil na to, aby si vedela uzavriet tuto kapitolu, zivota, postavila sa na vlastne nohy a bola znova stastna

jankajanka134
autor
5. mar 2022

@stanulienkat rozmýšľam nad tým !!!

jankajanka134
autor
5. mar 2022

@sandrahi presne toto že sa mi absolútne neche do nového budem radšej sama nemám ani náladu na žiadneho chlapa ….. ja už neverím nikomu alebo vlastne nechem už nikoho

bubblies
5. mar 2022

@jankajanka134 nerobila by som to...ani nevies, ako sa to moze neskor obratit prave proti tebe...Nepoznas ich, ani ich manzelov, tak ako ani oni vas (teba a jeho) - maju o tebe a o vasom vztahu verziu len od tvojho "charakterneho" spolubyvajuceho - nazvat ho chlapom nemienim ani manzelom, za to ako sa sprava k rodine (nie len k tebe predsa). Ty si momentalne v hneve a emocnom rozpolozeni. Ja to vidim inak. Mne keby nejaka takato, povedzme ohrdnuta zena aktualne aj napisala, este by som mala vacsiu show z nej, a ver, ze ona mu to vsetko povie, tak ta to este viac polozi, lebo vsetko pouzije proti tebe - a psychiku fakt na to nemas. On si teba uz nezastane...nerobil to doteraz, necakaj ze by to robil ani potom, ze im to povies, napises, a spravis im zle...Este budes vacsia pip a aj jeho naseries, lebo ti muzi by si to isli este aj s vami vyriesit - s nim. Nemysli ti to v takomto rozpolozeni, kam by si az zasla...Nechaj to tak. Urobis este viac ineho zla, nestoji ti to za to. To mi ver. A takym stresom sa ti raz dva aj psychika podlomi...lebo v tom boji ostanes sama na vsetkych, nie len voci "manzelovi". A on z teba spravi este aj labilnu, atd. Bezne scenare slovenskych nevernikov...
Kasli na nich, vsetkych, aj zeny a ich rodiny a muzov, im to zivot kazdemu jednemu istym sposobom vrati - nevola sa to karma, ale nemysli si, kazdemu svojim sposobom zivot nalozi za to co robi...Ty nerob nic, pozeraj iba na seba a na svoje dieta. Nic viac...a budes nakoniec stastna, uvidis. Ver mi 😉
PS: ja som v zlosti, bezmocnosti, a zufalstve vselico chcela spravit. Dnes dakujem za sebareflexiu 🙏 AJ samu seba by som vysmiala dnes za to, keby to poslem samej sebe takto do budunosti co som v minuosti chcela spravit inym...😅 Ich si to najde casom tiez...neboj sa. Ty sa o nich nestaraj 😉
A este jedna rada - je to obycajny zufalec. Kazdy clovek sa ma postavit svojim problemom a riesit si ich. On ich vyriesil ako najvacsi slaboch...neverou. Cize. O takeho neskor zaidna nezakopne...a ak, tak teba to uz ani zaujimat casom nebude. Je to zufalec, to ty budes silna, ak nebudes na jeho veci nijako reagovat...a casom ho minulost dobehne aj sama.Ver mi. A drzim palce.
PS2: urcite nebojuj. Toto uz nie je v podstate ani o co...Clovek ktori ta takto zradil never, ze sa niekedy zmeni. To chces len ty. Nie on. Takze zmen ty seba, ze sa zdvihnes a zmenis seba, zmenis svoje spravanie, teda zmen reakcie na neho. On to cakat vazne nebude. A nakoniec s graciou odides. To bude najvacsia pomsta voci nemu a jeho sebavedomiu 👏

jankajanka134
autor
6. mar 2022

@bubblies jej napísala si akurát keď som si to tak hlbšie začala uvedomovať a strašne má to dalo dole, ale Tvoje slova má nakopli 😢🥰ďakujem máš pravdu ja som tiež akurát na to myslela a ja vlastne nedokážem nikomu ani len urobiť zle! Nedokážem to! Musím sa dať dokopy ja dokážem byt sebavedomá a on vie že u mna skončil a preto sa robí že je Ok. Ale za 13 rokov ho poznám až tak že on sám seba nie!!!! Viem že v kútiku veľmi ľutuje lebo on vie, že som si ho zastala pred každým a že bol pre mna viac než všetko. Milovala som až tak že má dokázal podvádzať priamo pod lampou a ja absolútne nič slepo som verila a veci čo má boleli som hádzala na seba že ja môžem za to! Teraz neviem čo cítim, vlastne viem obrovsku stratu s človeka ktorého stále milujem, ale viem, že zároveň nechem s ním už nikdy byt! Stratil mna a syna to je bohužiaľ daň diabla ktorého nasleduje! Vserkym ženám ktoré cítia bolesť z masiek svojich manželov prosím neobviňujte sa, presne ako si napísala to dokáže iba egoista a egoista sa nikdy nezmení to by musel veľmi veľmi chcieť! Ja žiaľ si musím stále opakovať čo urobil aby som ho prestala milovať a preto si tu ranu veľmi ozivujem! Ale viem že všetko sa raz skončí a jediný víťaz sme my ktoré sme podvadzane. Áno absolútne necítim že sa mám pomstiť, uz nie! Už viem že ten disbol ktorého si pustili do života sa postará za mna. Želám im nech sú šťastný a sa spamätajú hoci spolu😀 i do not care anymore! Ďakujem za neskutočnú podporu veľmi, veľmi si to vážim !

bubblies
6. mar 2022

@jankajanka134 rada som pomohla...sama som si presla podobnou, ale svojou cestou, preto to dnes uz viem pochopit, preco bolo nutne si tym vsetkym prejst, a aj dokazem niekomu snad pomoct. A ty si obetou, nie si ani menejcenna, ani zla, ani si nemusela spravit ziadnu chybu. Akurat bol problem, ktory on riesil po svojom, a tym ti ublizil. Takze si obet. On ta nekonfrontoval, ze sa mu nieco nepaci, podme nieco zmenit, podme sa porozpravat, teda "odkomunikovat" problem. To su vsetko taky slabosi a egoisti. Vies, ty si to teraz prejdes cele, aj emocne (tym emociam sa vobec nebran, su na mieste, akurat pod vplyvom emocii nerob nic, ziadne pomsty, ani sa ti neulavi...oni su na mieste proste. A oni prejdu. Mas ich, lebo ti na nadom cloveku zalezalo, nebol ti lahodstajny. To, ze nezautocis teraz bude to najlepsie co spravis. A hlavne pre seba samu. Vsetko sa mu vrati tak ako ma, mozno nie pri tebe este, ale ako pojde dalej...pride rozvod, pridu tazke dni, jemu este ani len nedochadza nic, preto sa tak sprava. Takze tym, ze zvolis nejaku pomstu, teraz mu ani neublizis nijako. Ono to na neho vsetko caka...je to take klbko. Hlavne si uvedom, ze on sa skutocne voci tebe nezmeni, a ani v spravani, na tom sa pracuje dlhodobo, a nie kazdy vobec zmenu chce. On ti to mozno vie aj povedat, mozno to aj povie, ked ho opustite, ale z egoizmu...lebo tie zle dni mu zacali, tak ta bude prosit, a vsetko pouzije, aj to, ze sa zmeni. Nie, nezmeni. Ak by zmenu chcel, tak sa vrat k prvej vete - ak bol problem, mal prist a hovorit o tom, to je manzelstvo, to je laska, to je ucta k tebe ako k zene. Takze zmenu nechcel. Nech sa zmeni pri inej, ked ma ona tolko casu a nervov v s nim. Ja som to tym zenam, co si ich moji ex pri mne nasli dopriala...a casom sa mi to aj potvrdilo. Spravil im to iste...Oni sa nezmenia, ked nechcu. A zmenit sa "clovek" vie pre seba, nie pre druheho. Nikto nezije pre druheho, ale v prvom rade pre seba, pre vlastne potreby najskor. Takze naslubuje ti...Ty sa zmen. Kvoli sebe. Pochopis to teraz, uz sa ti to nezopakuje. Nech sa meni uz potom sam k obrazu svojmu, ty mas na lepsieho muza, a na lepsiu verziou seba samej...❤ Nie aby ta takto niekto zneuctil, tvoju lasku, tvoju oddanost, tvoju vernost, tvoj cas s nim tolke roky, nehovoriac tymto podviedol aj svojho syna, nie len teba...to ako sa zachoval je jeho vizitka. Ak sa pomstis, prekryjes to...a budes ta zla ty. Takto ostane len toto...jeho konanie, neprekryte nicim. Nasledkom bude rozpad rodiny, manzelstva a rozvedeny nevernik. To je pomsta sama pre neho.

dadis
6. mar 2022

@bubblies Hovoris mi z duse 😊

huxy
6. mar 2022

@bubblies tvoje prispevky by si mala precitat a vziat k srdcu kazda podvedena zena

bubblies
6. mar 2022

@dadis ak to pomoze co i len jednej dušičke, malo to zmysel napisat sem 😇 Dakujem aj ja 😘

bubblies
6. mar 2022

@huxy ďakujem pekne, je to len zo zivota...ale vela prace na sebe to stalo, sa na to takto dnes pozerat uz, mne keby vtedy vedel niekto poradit. Zial, na vsetkom som musela si ja sama pracovat a tvrdo, aby som to takto videla dnes vidiet, a dospela k tymto "nadhladom" na vztahy 🙏🙂 a pomoze to vlastne potom aj v inych medziludskych vztahoch, nie len tych partnerskych😉

jankajanka134
autor
6. mar 2022

@bubblies ďakujem ďakujem máš uplnu pravdu!!! Česť zabkazdu radu ktorú dostávam od vás babenky moje tiež ste si to odtrpeli a budem určite dávať na vaše radi pretože teraz mi to presne tak dochádza, ze pomsta by absolútne nebola namieste a presne on by bol schopný aj s nimi má ešte viac ponížiť a ja chcem byt ta ktorá to nechá tak. Nech si v tom bahne ostanú. Ja mám nivy život a veľmi ste mi pomohli každé slovo ďakujem za podporu! ❤️😍😘

jankajanka134
autor
6. mar 2022

@huxy úplne súhlasím Dufsm že tieto príspevky ranených a podvedenych žien zohrejú pri srdiečku!

danicastiavnica
13. sep 2022

@jankajanka134 ahoj..prechádzam si momentálne niečím podobným po 13 ročnom manželstve ....práve sa rozvádzame ....zaujímalo by ma ,ako to u Vás dopadlo?

Strana
z2