Ako to ukončiť?
Niesme spolu už nejakú tú dobu no viem že si stále chýbame,mali sme veľmi ťažký rozchod. A aj tak si po takej dlhej dobe píšeme na meniny, narodeniny atď. Veľmi mi ublížil ...každý už máme svoj život. Ale tu nastáva problém. Vždy keď mi napíše tak plačem. Je mi z toho tazko lebo mi stále veľmi chýba (aj keď po Tom ako sa ku mne správal, by mi určite chýbať nemal) viem že aj ja jemu chybám a že najradšej by to vrátil späť. Ako sa preniesť cez túto lásku? Vždy keď ho náhodne stretnem tak sa mi zastaví srdce.
Skúsila som ho bloknut no vždy si nájde spôsob ako mi napísať (pošle list) a ja už nevládzem takto. Snažím sa zabudnúť ale vôbec to nejde. Zažili ste to už?
@zoro9836 vies co, mozes tu naznacovat kudrlinky ako by si ma zmanipuloval tam kde chces. Mohol by si sa aj pokrajat, raz si ma vymenil za inu a BODKA!!! Jednoznacna bodka. Mal si sa snazit, kym sme boli spolu...
A tymto debatu s tebou koncim. Pretoze debata s tebou by sa zas zvrhla na to, ze si budes cosi dokazovat. Na toto ja uz plytvat casom nebudem.