icon

Ako tráviť voľné dni s partnerom?

22. nov 2025

Od pondelka do piatku vstávame s mužom do prace skoro ráno .
V sobotu a v nedeľu a voľne dni sa teším,že budeme spolu. Ako prebieha u vás sobota ,nedeľa, keď nemáte malé deti?
Ja vždy očakávam nejaké spoločne objatie,možno sex,alebo iba také sa blaznenie trochu. No môj muž by prespal aj do poobedia. Vie o tom,neraz sme to riešili. Urazí sa,vyskočí na mňa, že si len chce pospať. Celý deň je potom pokazený. Nevie reagovať na také podnety, že len chcem viac trochu využiť tento spoločný čas. Trápi ma to,ľúto mi to je. Ľúto mi je,že tak mrhá v tichosti spolocnym časom, keď len tak leží a spí a trápi ma o to viac,keď mu okolo 9tej poviem pod si ku mne na chvíľu a on začne hnusne reagovať. Takže len potichu túžiť môžem po takých dňoch a spoločných ránach.

Strana
z2
kiki68
22. nov 2025

Ked sme nemali este deti, tak sex, ranajky, sport, niekde ist na nejaku kulturu atd a potom navstevy a kadeco. Ako nuda nebola

anonym_4e0b06
22. nov 2025
@anonym_a0d0e1

Keby ma muž budil kvôli sexu tak by som ho niečím asi ovalila

@anonym_a0d0e1 za Tvoj postoj keby už potom nikdy s tebou nechcel intímnosti, bola by si "spokojná".

anonym_8548cb
22. nov 2025

@anonym_autor si ako malé decko, unudene a nesamostatne. Aj ja by som radšej spala ako s tebou tráviť čas... Že očakávam sex 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z2