Ako ukončiť komplikovaný vzťah?
ahojte, mam 3 rocneho syna a vztah, ktory je no komplikovanejsi. Nechapem ako to urovnat.. Citila som sa vyhorena na materskej, v cudzej dedine, sama. Byvame u neho. Byva v dome aj jeho mama, na inom poschodi a sestra s 3 detmi, muzom. Aj som robila chybu, ze som vyryvala casto a skoncilo to hadkami, uplne od veci a som alergicka na jeho mamu a sestru i ked s odsrupom mi nerobia zle len jeho mama casto mudruje. Dokaze ma to vytocit. A boli hadky ked uz sa mi vyhrazat, nenormalne ho vytocim ked spomeniem jeho mamu a sestru. Resp. ich urazam. Ale skor to vyplyva z tej bubliny. Len sa hrozim toho, ze ma kopol v jednej hadke ako ho dokazem vytocit. Pri poslednej som ho udrela prva. Pred synom. Nespoznavam sa. Vycita mi, ze sa musi takmer doprosovat o sex a som frigidna. Takto sa mi paci ale sa stalo tolko zlych veci.. zacal sa snazit a prerobil izby po rokoch co som ho prosila ale uz som z toho unavena. Neviem ci sa to da napravit. Hlavne ze ho viem tak vytocit, zeby utocil. Toho sa bojim. Sbubline a zial sa hadam a viem, ze mam aj proble
Prepáč ale taký starí ľudia a musíte sa krčiť u rodičov? To je prvý a základný problém. Násilie je neodpustitelne a ak sa neviete normálne správať radšej choďte od seba.
Pokiaľ nie je v partnerstve úcta jedného voči druhému nemá to zmysel ... ty do neho vyrývaš, on na Teba útočí ... nemáte si navzájom čo vyčítať ... najlepšie bude neničiť život dieťaťu, neukazovať mu, že takto "má" správny vzťah vyzerať a rozísť sa.
Podla mna ste pre seba nevhodni, ked sa navzajom dokazete vytocit do doslova nepricetna. Bud sa naucis pracovat s emociami, aby si ich vedela drzat na uzde, alebo chodte od seba. Ty musis zacat u seba.
No a dost by ste si pomohli, keby ste nebyvali u rodicov
40 rocna zena a 50 rocny chlap a ste odkazani na byvanie u jeho matky? co preboha robil 30 rokov tvoj chlap, co si robila 20 rokov ty, ze nemate aspon garzonku? ked ma on 50, jeho matka je uz po 70 a starobou maju ludia ine vnimanie, vadia im veci a situacie, kt. mladsim nevadia, tak sa necudujem, ze mate medzi sebou konflikty. jej by som si nedovolila nic povedat, pretoze byvate v jej dome a kedykolvek vas moze vyhodit. za mna je vas vztah uplne chory. ty skaces do neho, bijes ho, on kope do teba, vyhraza sa ti. obaja ste cudni a nie uplne v poriadku, lebo toto normalni ludia nerobia a uz vobec nie partneri, kt. maju spolocne dieta. vy dvaja ste v style, ako sa u nas na vychode hovori "jaky isol, taku nasol..."
1. Pravidlo vzťahu - nebývajte s rodičmi
Žena ,máš toho na pleciach dosť....
1.sama ,v cudzom meste/dedine
2.byvanie u cudzej rodiny pre Teba
3.dieta vo vyššom veku
4.osamelosť,nemať sa komu asi vyrozprávať keďže si sama v cudzom
5.generačne konflikty
6.chlap u ktorého nie si na 1.mieste (inak by sa ta zastal, skúsil pochopiť, podrzat)
7.zavislosť na druhých, možno využívanie (tvoj chlap lebo byvate u matky) generuje spravanie "treba držať hubu a krok"
Skús hľadať pozitíva v tejto Vašej situácii, resp.zvažiť či ešte niečo na sebe vidíte dobre a nadejne
Môžu byť oni ako popisuješ, no ty teda tiež nie si v poriadku, máš v tom celom podiel viny. Choďte od seba kým si neubližite. Alebo megareštart. Len musíš vedieť kto si a čo chceš.
A časom to bude iba horšie. Čím skôr sa osamostatniť, odísť z toho miesta, zmeniť spoločne život.
Vaše stavy som prežíval, najhoršia chvíle mojho života
Dom sme predali, mamke kúpili krásny byt, žijeme samostatne a sme šťastný, aj po tom všetkom
PS:bolo to všetko bez detí, tie trpia najviac, urobte to pre ne
Omg,toto fakt ? Z aorve back zbytočne vyryvas,proste jeho mama mudruje, veď to každý dôchodca,viem Kao to vytáča ale žiaľ bývate pri nej a pokiaľ ti nerobí zle,tak jedným uchom dnu a druhým von,žiaľ nemáš inú možnosť. A to že s tam bijete pred dieťaťom, a hádate,to mu do života veľa nedáte,preboha,to je na tom to najhoršie,že to vidí dieťa.
Ak chceš zmeniť vzťah,chlapa,zmeň seba,svoje správanie. Lebo čakať že on bude iný,ak ty vyryvas stále,je trochu scestné. Tak isto z jeho strany by mal abyt zmena,ale tu neovplyvnis.
My sme mali ťažšie obdobie,ale uvedomila som si že som mala podiel viny n atom aj ja a snažim sa pozerať na to inak a aj inak komunikovať,vážiť si veci čo robí pre nás,ďakovať mu za ne a aj ho častejšíe objímať,pobozkať a tak a ver tomu,že to nabralo iný smer,cítim z jeho strany viac lásky,vďaky a starostlivosti ku mne. Že proste sa cíti milovaný a potrebný v mojom živote , a to dáva aj mne potom . Ale tiež mi šlo hlavou že prečo ja s mám snažiť zas,prečo keď s aha cítim ublizena,ale aj on mal také pocity a proste niekto musí pretrhnúť ten kolotoč.
Len si treba uvedomiť či ti to za to stojí ,či to chces skúsiť a tak.
Byvat so svokrou a svagrinou, tak to je uz moc a ci sa da zachranit vas vztah, to neviem uz je to dost vyostrene a stale nemate vlastne byvanie, cize dookola to iste.
Ďalší psychopat čo so ženy vyťahuje to najhoršie aby sa mohol vyhovárať že ho provokuje a mohol ubližovať. Plus chmulo čo nevie odísť od mamičky. Zbytočne taký vzťah zacinat. Keď už sa ta chyba stala treba toto čudesné spolužitie radšej ukončiť. Ak teda ta baví ničiť samu seba a dieta životom s blbcom tak s ním kľudne zostaň. Kde sa takýchto debilov toľko nabralo ?

mam problemy aj sama so sebou a neviem co robit, ci naozaj je problem v tom prostredi alebo vo mne. Nepaci sa mi, ze vie utocit. A ze ma tak vie vytocit. Citim sa sama. Vidim zmeny z jeho strany ale je deformovany mamahotelom. Osamostatnut sa nechce, mal teraz 50 rokov. Ja mam 40. Kriza. Som teraz u rodicov po poslednej hadke. Vyhrazal sa mi zabitim v nervoch ale viem, ze som ho vytocila ale realne ak sa ukludnim, nebudem urazat jeho rodinu, pravidelny sex tak by to bolo normalne? fakt som uz asi vynervovana, praca, zaciatok skolky zdrav problemy maleho..