icon

Ako ukončiť vzťah, v ktorom som nešťastná?

nestastna1307
28. mar 2019

Ahojte som nešťastná vo vzťahu. Po burlivom rozvode som bezhlavo skočila do ďalšieho vzťahu a hneď som otehotnela. Po veľmi krátkej známosti sa ku mne nasťahoval (bývam u rodičov). Hed od začiatku vzťahu som všetko riešila ja, nemal prácu tak som mu pomohla vybaviť. Potom druhu prácu a nakoniec tretiu.. Myslela som si ze sa mi ho podarí zmeniť ale akosi nič. Po pôrode prišiel o prácu a bol 3 mesiace doma. Zasa
som mu pomohla a to nás vzťah už smeroval do zabudnutia.. Vkladala som nádej aspoň do toho ze bude dobrým otcom ale ani to sa nedeje za 2 roky nevstal v noci k malému ani jeden krát ani ráno a to sa malý budí 3 krát v noci a ráno vstáva o 5... Som neskutočne unavená z tohto vzťahu a neviem ako z neho von... Zakaždým keď začnem o rozchode začne sa obranovat že sa snaží, upratuje a podobne ale mne nejde o to.. Ja skôr chcem pomoc z malým vstať v noci alebo ho zobrať ráno hrať sa...už som mu to nespočetné krát hovorila co od neho chcem ale on nič, neviem ci nechce chápať alebo ma má v paži.. neviem co mam robiť už honemilujem ale je mi ľúto ho poslať preč sme jeho jediná rodina 😏poraďte

Strana
z4
stanulienkat
29. mar 2019

Nuz,co si si navarila take mas. Najprv treba rozmyslat,potom sexovat..

catherinah
29. mar 2019

Ved z domu Ti museli ostat peniazky. Aspon nieco za 10 rokov splacania.

nestastna1307
autor
29. mar 2019

@vyrelaksovanycavo nemá brata

Strana
z4