icon

Ako vyriešiť konflikt medzi mamou a manželom?

1. aug 2024

Prosím poraďte ako ďalej.. Fakt už nevládzem som vyčerpaná a mám toho celého už po krk. Ide o to, že s partnerom sa o týždeň berieme. O mesiac mám termín pôrodu a tak sa narýchlo vybavovala svadba na naliehanie rodiny sme sa do toho pustili. Odvtedy sme s partnerom na nože. Svadbu platia rodičia s tým, že im peniaze do posledného centu vrátime.. Len teraz na rýchlo sme nemali toľko peňazí. Prečo nie len dvaja svedkovia a hotovo v tomto stave? Pretože rodiny si vydupali normálnu svadbu o ktorej sme my dvaja vždy snívali a keď prišiel tento návrh o "pôžičke" povedali sme, že prečo nie. Aspoň budú krásne spomienky na svadbu a nie, že sme boli s dvoma svedkami na úrade.. Neustále si ide partner a moja mama po krku. Keď jeden povie áno - druhy nie.. proste mi to príde, že naschvál. Mama sa ohrádza, že platia svadbu tak si oni povedia čo a ako.. my ako keby nemáme žiadnu právomoc aj keď dobre vedia, že peniaze dostanú všetky naspäť.. Partner má na to nervy, pretože nič nie je ako sme chceli a to myslím vážne že nič. Alkohol len taký ako oni povedia. DJ akého povedia, miesto kde oni povedia. Chválabohu obrúčky sme si mohli vybrať 🤦.. Toto nebude, že krásna svadba ale moja nočná mora. Miesto toho, aby som sa tešila, tu v kúpeľni plačem a len sa modlím, aby bolo po svadbe. Hrozné je, že som na dvoch stranách toho všetkého.. Mám dať za pravdu niekomu, vďaka komu tu som, kto ma vychoval alebo tomu s kým žijem? Ani nechcite vedieť ako sa bojím čo bude, až sa naša princezná o mesiac narodí..

Ja ani neviem či chcem pomôcť alebo sa len vyrozprávať...
Dalujem

Strana
z4
sisska96
18. aug 2024

@mimka1402 ok 😂 😂 😂 😂 😂

beata_k
18. aug 2024

Blahozelam. Ale ak mozem poradit...nevolaj uz babku. Si muz a zena a mas stat po jeho boku v dobrom aj v zlom. Tvoja mama s vami nema co bojovat a vytvarat manzelsky trojuholnik. Ak sa o to pokusi, razne ju zastav. Ak to neurobis, opat sa ocitnes v mlynskom kole. A s babatkom to uz bude tazke.

autor
19. aug 2024

@beata_k ďakujem. Skôr išlo o to, že na moju mamu zavolám babku. Lebo ona si myslí, že môže všetko.. dokonca aj môj otec jej nič nepovie, lebo sa jej bojí.. a ja nechcem, aby sa mi niekto staral do výchovy.. s manželom sme na rovnakej vlne, takže výchova bude rovnaká.. vieme sa zhodnúť..

Strana
z4