Ako vysvetliť kamarátke, že nemám čas?
Baby, neviem ako vysvetliť rodine kamarátov , že nemám čas ,sa stále po večeroch stretávať, alebo že cez víkend niečo máme..ja už neviem ,hnevajú sa na mňa ,ona má jedno dieťa, v škôlke,takmer nebýva chorý, chodí na kozmetiku, kadernícke, nechty ,kedy chce, a ja jej to prajem , robiť nemusí ..ja mám svoju firmu , veľa aj po večeroch , syn je prvák ,kopu roboty s ním kým sa naučí , máme viac zvierat , o ktoré sa treba tiež starať , ja som v jednom kole, muž pracuje tiež..
Ja ich mám veľmi naozaj veľmi rada , ale ona sa možno nudí , a potrebujú sa niekde ventilovať , ja neviem ..ja mám dvoch chlapcov, veľa práce , a keď poviem že nestíham ,nemôžem tak mi povedia že keby som chcela čas si nájdem ..🤷 neviem poraďte..ak sme spolu tak je super ale to je na dlhé hodiny , to je návšteva na 3-4 hodky ..ja neviem čo robiť, uraziť ich nechcem , na druhej strane nemáme režim ešte kým sa nevie učiť sám ..čo by ste robili?

tak raz za mesiac si myslím, že to úplne stačí v tvojom prípade. Ja mám čas aj každý deň ísť niekam ale teda nechodím ani každý týždeň s niekým na kávu. Normálne jej povedať, že viac ako1x mesačne ti to nevíde a keď chce chodiť častejšie, no, musí si nájsť takú kamarátku - rovnako naladenú.