icon

Ako vyzeral váš vzťah po 5 rokoch?

15. jún 2025

Dobrý deň, mám pocit, že máme vo vzťahu už dlhodobo krízu. Neviem či to tak vnímam iba ja alebo aj partner. Nechcem sa s ním o tom rozprávať pred tým ako zistím či je to normálne, alebo je to len v mojej hlave.
Ako ste to mali po 5 rokoch v partnerstve čo sa týka vzťahov, komunikácie, spoločných aktivít, chodenia von, citov a podobne. Ďakujem

Strana
z2
barka1
15. jún 2025

Po 3 rokoch sme kupili spoločný byt, po 4 sa vzali, po 6 mali prve dieta. To sme mali obaja 34. Takže vela závisí od vašeho veku.

doriiis
15. jún 2025

Keď sme boli spolu 5 rokov mali sme ročné dieťa,bývali sme v našom prvom spoločnom byte.Bolo to krásne a zároveň náročné obdobie.Dnes sme spolu 18 rokov,deti dve,byt sme vymenili za dom a ľúbime sa viac,ako kedykoľvek pred tym

hypenotic
15. jún 2025

Nam sa vztah vobec nezmenil, stale sme “do seba” 😄❤️ ochvilu to bude 7 rokov, z toho štvrtý ako manželia… neviem. Je to podla mna individualne. Ale ked citis, ze nieco nie je v poriadku, porozpravajte sa, co s tym urobíte. Drzim prsty

hypenotic
15. jún 2025
@doriiis

Keď sme boli spolu 5 rokov mali sme ročné dieťa,bývali sme v našom prvom spoločnom byte.Bolo to krásne a zároveň náročné obdobie.Dnes sme spolu 18 rokov,deti dve,byt sme vymenili za dom a ľúbime sa viac,ako kedykoľvek pred tym

@doriiis to je nadherne, gratulujem ❤️❤️❤️

margitaf
15. jún 2025

Po piatich rokoch máme 4rocne dieta 😃záleží od dynamiky vzťahu,keď ste spolu dlho a nikam sa neposuvate to su doslova prechodene vzťahy,len spolu chodíte von a nic nebudujete ,to skôr či neskôr zanikne ,nikoho by nebavilo furt len chodiť von 😃

ivik4
15. jún 2025

Uz davno sme mali dieta a pohoda, stale niekam chodime,zijeme...
5rokov je velmi malo na ,,kaslanie na seba"

doriiis
15. jún 2025
@hypenotic

@doriiis to je nadherne, gratulujem ❤️❤️❤️

@hypenotic ....ďakujeme.

majka1719
Autor odpoveď zmazal
andrejka1974
15. jún 2025

Po 5 rokoch ako manželia som mala už dve deti a sme spolu už 33 rokov a stále nám všetko funguje základ je komunikácia spadnutie si každý večer sami a porozprávať sa čo sa udialo počas dňa robíme to roky a funguje to mame už tri dospelé deti 32,28,25 a ešte dievky 17,13 baby sú ešte s nami chalani už samostatní a vermi treba hlavne komunikovať aj keď druhý nechce treba ísť za ním a pokúsiť sa mu pomôcť aby sa zdôveril čo ho trápi

simik22
15. jún 2025

Sme spolu od mojich 16, po 5 rokoch sme sa zasnúbili, po 6 začali riešiť dieťa, keďže som mala zdravotne problémy, svadbu, druhé dieťa, postavili sme dom, sme spolu 19 rokov 🙂 mame pekný, zdravý vzťah

tykat
15. jún 2025

Spoznali sme sa v 18tich na VS, od 20 spolu ❤️
Po 4r sme sa zobrali, byvali v garsonke, muz este dokoncil skolu, potom vojna...za dalsie 3r sa narodila dcera, za dalsich 6r syn. Teraz sme spolu 32r a manzelia presne 28r. Milujeme sa stale, je to moja idealna polovicka a vraj aj ja jeho 😊
Po 5r vztahu sme este bez deti lietali v oblakoch 😁

kiki68
15. jún 2025

Hmm, takuto krizu sme nemali, ked som bola tehu a nastala situacia, ze som nikde nemohla a potom covid, tak to bola taka mensia kriza, skor kriza ako pre mna a riesili sme to spolu. Inak sme nemali nejake taketo veci, nejak to islo prirodzene. Proste sa veci transformuju podla toho ako ten zivot ide. Ale v principe nemame nejake problemy.

lucia13022023
15. jún 2025

Mali sme dieťa, bývali vo vlastnom, komunikácia super, celkovo vzťah veľmi dobrý. 5 rokov je malo na ponorku podľa mňa. My sme ešte boli v tej najväčšej zamilovanosti.. Vlastne aj stále sme...

terezia74
15. jún 2025

Vydatá, syn rok a pol a stavali sme dom.

pseudomonas87
15. jún 2025

My sme akurát kupovali byt , chystali svadbu a plánovali rodinu🙂

marca12
15. jún 2025

Po 5 rokoch sme akurat riesili druhe byvanie. Stahovali sa s bytu do domu. Vtedy este priatel mal starosti v podnikani,v rodine tazke zdravotne problemy,takze to boli tazke a narocne roky,ktore sa preniesli aj do vztahu,ale vedeli sme,ze chceme byt spolu,ze je to len zle obdobie,ktore zase prejde. Ak mate krizi,treba zacat pracovat na vztahu. Robit to,co vas volakedy bavilo,aktivne travit spolu cas a zit bez vycitiek.

denkabemommy
15. jún 2025

Po 5r, čo sme boli spolu sme mali 2 deti, mne začalo nevyliečiteľné ochorenie a s tým prišla kríza vo vzťahu. Žiadna komunikácia, žiadne chodenie von,max na návštevu k rodine. Žiadny čas spolu mimo výletov pre deti. A nie, nebolo to normálne a som rada, že sme sa obaja zobudili skôr, než by nám na sebe navzájom prestalo záležať. Keď som sa muža po cca roku spýtala, či chce ďalej takto pokračovať, lebo ja nie a chcem, aby sme to zmenili. Tak to bola preňho facka - on to nevidel (chápem, viem ako vyrastal). Prišiel obrat, odvtedy sú to 3 roky a chodíme spolu (sami dvaja) na randíčka, výlety, koncerty, sme schopní sa rozprávať do noci. 🙂 ak ti niečo vo vzťahu vadí, rozprávaj sa s ním o tom. Nebuď ticho.

haraburdova
15. jún 2025

Sme spolu 5 rokov zatial, z toho tri manzelia, mame rok a pol staru dceru. Konflikty mavame take bezne co uhasime behom hodiny. Krizu sme nemali ani raz, dufam ze to tak ostane. Vsetko robime spolu, vsade chodime spolu, obaja spolu radi travime cas. Svojho manzela milujem najviac na svete a nedokazem bez neho ani zaspat. Ja mam 32 a on 28.

aniele
15. jún 2025

Po piatich rokoch? Tri a pol roka sme spolu chodili, potom svadba, on práve končil VŠ. Prvé dieťa, dva roky som študovala s dieťaťom, potom som končila VŠ, narodila sa druhá dcéra. Navzájom sme si fakt boli oporou. Takže po piatich rokoch to bolo fajn. O ďalších šesť rokov sa narodila tretia dcéra. Kríza prišla cca po 20 rokoch. Trvalo to nejaký ten rok. Ale ustáli sme to. Striedavo sme obaja mali vážne zdravotné problémy. Vtedy to vždy fungovalo. Dokonca sme vychovali dve pestúnske deti. No a teraz, po 47 rokoch od zoznámenia, si rozumieme tak dobre, že ma vždy mrzí, že to tak nebolo pred 20 rokmi. Ale asi to tak malo byť. Vieme byť každý sám, ale aj tešiť sa zo svojej prítomnosti.

michaela329
15. jún 2025

Asi úplne rovnako ako ďalších 10 a prvé 4... sú aj horšie a aj lepšie dni, ale ak niekoho ľúbiš, tak vieš, že musíš trochu na vzťahu pracovať stále. A hlavne treba hodne komunikácie.

matapo
15. jún 2025

Po šiestich rokoch sme začali rozmýšľať o svadbe a aj sme sa vzali. Dovtedy sme si len užívali, cestovali, nič neriešili.

miska1997
15. jún 2025

Sme spolu 12 rokov a veru čas trávime spolu. Komunikujeme spolu. A takmer všetko robíme spolu ..
5 rokov je krátka doba na krízu si myslím.

marryliese
16. jún 2025

My sme spolu 6 rokov, dva roky manželia. Nič sa nezmenilo, ľúbime sa, trávime spolu čas, staráme sa spolu o domácnosť. Sú dni kedy mi lezie na nervy a potom zasa väčšina dní kedy ho zbožňujem. Všetky problémy riešime otvorene, úprimne, nič si netajíme. Hádky u nás trvajú desať minút.

karlamon
16. jún 2025

My práve ťaháme s drahým 5 rok 🤣 čo ti poviem.. Máme už 3 ročného syna, aktuálne som tehu zas.. Svadbu sme plánovali tento rok, ale teda tehotná si netrúfam, čiže odklad.. Vzťah medzi nami je jak na ľade 🤣 234x sme sa rozchádzali, následne dobre zabavili, že jeden bez druhého by sme aj tak nevydržali.. Počas tehotenstva somnou hádžu hormóny, teraz sa vyhráža, že na zvyšné mesiace do pôrodu si vezme do prenájmu garzónku 🤣🤣🤣 mali sme krízu po pôrode, trebalo si nájsť k sebe znova cestu, ale kde je láska, tak je aj cesta 🥰
A pevne verím, že napriek našim úžasne hlúpym povaha to dotiahneme do šťastného konca 🤣
U nás totiž najväčší problém, rovnako tvrdé hlavy obaja 😏

123nikolaa123
16. jún 2025

V tom čase som mala asi 23 a išli sme bývať do podnájmu, preslo dalších 12 rokov a rozišli sme sa po 17 rokoch (mam 36)

siska53
16. jún 2025

To bol cas, kedy sa akurat narodilo nase prve dieta 🙂

nelka93
16. jún 2025

My sme 5 rokov spolu a vzťah je veľmi podobný ako pred 5.rokmi. Zmenilo sa len bydlisko a čoskoro aj priezvisko. Sme šťastní

cacianka
16. jún 2025

Odvtedy uplynulo 15r, už si fakt nepamätám , nemali sme nijaký míľnik, aby som vedela že vtedy.

sevrin
17. jún 2025

Ako vyzeral váš vzťah po 5 rokoch?

Ako po plienení Vizigótov 😂 😂 😂

malary
17. jún 2025

Neboj sa. Presne také obdobie je u každého. Vieš, často robíme chybu, že sa o vzťah nestarame. My sme už 24r manželmi. Také obdobia máme striedavo. Raz lepšie raz horšie. A hoci vieme, že vzťah treba živiť, v tom víre sa strácame často. Je to ťažké.

Strana
z2