icon

Ako zabojovať o vzťah po nevere?

ismarela
3. júl 2024

Ahojte, nájdu sa tu mamičky ktoré si prešli partnerovou neverou a dokázali vzťah zachrániť? Potrebujem radu ako na to, resp nádej, že sa to dá. Ako sa hovorí, vždy sú na vine dvaja, no v tomto prípade som na vine viac ja ☹️ manžel ma už cca 2 roky nepritahoval, rok a pol som s nim nie že nespala, nedala som mu ani len pusu....pamatam si ako on veľmi chcel (nehu, lásku, sex) a ja som ho vždy iba odbila a priala si aby si našiel inú a dal mi pokoj....cize vzťah na bode 0....no a potom sa to stalo, nasla som mu správy od inej ženy ako ho veľmi ľúbi a chce aby od nás odišiel, že ved otcom zostane naďalej....boli to strašné mesiace plné plaču, neistoty, otázok ako ďalej....ja som si uvedomila, že ho stále ľúbim a chcem ho späť, no on už bol zaľúbený inde, nevedel sa ma ani dotknúť 😔 bolo to ako keby mal podviesť ju so mnou...ja som to nakoniec nechala tak, poslala som ho za ňou....nekomunikovali sme, iba ohľadom malého...no viac a viac sa začal ozývať a zaujímať sa aj o mňa nie iba o syna až sme sa dohodli ze nám dáme ešte šancu....bol aj sex párkrát, bolo to všetko pekné....no potom odišiel na týždeň na služobku a vrátil sa akokeby mysľou inde, úplne ochladol, v posteli ma neobjime, ležíme vedľa seba ako dve kamošky, mam strach ze spolu zase začali komunikovať, neviem co robiť, ako ešte zabojovať ☹️

Strana
z4
ivanaks
8. júl 2024

@blacki12 Známa prišla na neveru svojmu manželovi, sadli si hneď, ako sa to dozvedela, a porozprávali sa čo a ako. V podstate sa jej priznal, že hľadal nejaké rozptýlenie a navyše, ona mu síce sex neodopierala aj sa pobozkali, zašli na večeru do reštaurácie, ale nikdy s ním nešla do kúpeľov, hoci ju volal. Uprednostnila deti (už dospelé), záhradu, prácu a pod. No a on si v tých kúpeľoch našiel známosť, ktorá mu robila spoločnosť vždy, keď tam bol... Keďže iné vo veci nebolo (aspoň on jej to tak prezentoval a ona sa rozhodla tomu veriť), dali svojmu manželstvu šancu. Nevyčítala mu, že ju podviedol, ba dokonca začala s ním chodiť do tých "jeho" kúpeľov. Takto im to klapalo cca 5 rokov, ale momentálne pozoruje, že sa zasa niečo deje (už naposledy našla manžela, ako sa točí okolo rozhihňanej recepčnej v kúpeľnom dome, kde bývali). Aktuálne sa blíži termín ich pobytu v kúpeľoch a on po nej vrčí za každú somarinu, nadáva jej, je podráždený. Kamarátka ma pocit, akoby chcel, nech sama zahlási, že za tejto atmosféry s ním do kúpeľov nejde... Tvoja situácia je v niečom podobná a v niečom iná. Mám pocit (ako iné ženy predo mnou), že ho nechceš stratiť nie pre to, že ho stále ľúbiš, ale pre to, že sa bojíš, že on bude mať inú a Ty budeš sama. Lebo ak si ho 2 roky odmietala, tak už ho neľúbiš a mala by si mu dovoliť byť šťastným, aj keď s inou. Lebo teraz to možno polepíte, ale časom sa váš vzťah môže zasa rozpadať. A on vo vzťahu s Tebou už bude vždy ťahať za kratší koniec a šťastný tiež možno nebude...

destiny25
8. júl 2024

@moonlight1210 Krásne si to napísala.

ismarela
autor
Autor odpoveď zmazal
ismarela
autor
8. júl 2024

@slovakboy áno, presne tak, keď som mu nevycitala, bola milá, veselá a tvárila sa ze je všetko ok, jeho záujem sa zvyšoval, akonáhle som ho začala konfrontovať, chcela aby mi ukázal telefón, urobila scénu sa to zase zaseklo, akoby nechápal co prežívam, v akej neistote žijem, že mu neverim každé slovo a potrebujem si všetko overiť. Ci nemám právo si veci overovať?

minenkak
8. júl 2024

@ismarela ako ja by som ti niečo od srdca napísala ,ale zas by mi to vymazali,naozaj ty chceš mať ešte právo na niečo

andreatytler
8. júl 2024

@ismarela Myslim ze si nasiel na sluzobke dalsiu milenku.
Ty nesuperis s jednou zenou, ale s kazdou zenou. Obja ste pokaslali vztah ale on je vinny lebo on sa dopustil nevery. Mal to riesit rozvodom ked nebol s tebou stastny.
@foxanda No sila. riadne antifemministicky nazor. Chvilu som uvazovala ci to nie je ironia co pises a pan Plzáka skutocne existuje a nie je to iba pan Oplzlak.😀
Tato rada pomoze najviac tomu chlapovi, lebo ak chlap riesi nespokojnost vo vztahu tym ze si najde milenku a zena mu to toleruje a caka kym sa milenky nabazi, bude toto riesenie pouzivat znovu a znovu. Sice sa nerozvedu a naokol budu mat manzelstvo ale manzelka sa o neho bude delit.

ismarela
autor
8. júl 2024

@minenkak ved vravím, ja som bola už so všetkým zmierená, neodpisovala na spravy (nebudem sa hrať na jeho najlepšiu kamošku)....a zrazu že on ma ľúbi....no dobre teda, dali sme si obaja druhú šancu, chvíľku sme vyzerali zaľubene a potom prišlo také to citové vzdialenie zo dňa na deň. Akokeby sa znova stretli. Už som raz o neho prišla, nechcem to zažiť druhýkrát.

kp7333
8. júl 2024

Neviem, preco by len ona mala byt na vine. Co robil on pre zachranu vztahu?

kp7333
8. júl 2024

@ismarela obaja ste spravili chyby, je cas ich napravit a pokusit sa o zachranu vztahu, aj kvoli synovi. chce to vela uprimnych rozhovorov, mozno partnersku poradnu. vela snahy treba vynalozit z oboch stran. ty nehraj urazenu, zabojuj. on tiez musi o teba zabojovat a odputat sa od milenky, pretrhnut vsetky kontakty. bez toho to nepojde. za pokus to stoji, ak to nevyjde, potom uz len rozchod ostava.

blacki12
8. júl 2024

@ivanaks Ja nie som autorka😅, ale mám rovnaký názor ako ty.

beasy
8. júl 2024

@blacki12 to máš radu do budúcna keby náhodou asi 😃

blacki12
8. júl 2024

@beasy Mne sa to nemôže stať😉🤣

vespertine
8. júl 2024

Nuž úprimne, zo skúseností tieto vzťahové trojuholníky skrátka nevydržia. Možno výnimka potvrdzuje pravidlo, ale povedala by som, že vy dvaja spolu nezostanete, a ani on s tou pôvodnou milenkou. A môžete si všetci traja nájsť nový kvalitný vzťah, na ktorom budete pracovať a poučíte sa zo svojich chýb.

pauluska20
8. júl 2024

@ismarela všetko je len o Tom, či chcete alebo nie, a hlavne prečo to chcete. To si musíte vyjasniť a pracovať na sebe a na svojom vzťahu, ale to musíte chcieť obidvaja a obidvaja byť úprimný k sebe navzájom, aj k sebe samým....tieto dámy plne hnevu a frustrácie, ktoré tu nadávajú by som nepočúvala, pretože nikto z nás do vášho vzťahu nevidí, ani do toho, ako celý váš vzťah vôbec začal a prebiehal, kto má aký podiel viny atď atď. A verím, že niekto môže úprimne oľutovať, čo spravil a chcieť napraviť svoje chyby a uvedomiť si kľudne aj neskôr, o čo sa kvôli nim pripravil....a možno človek potrebuje dostať zopár faciek, aby si to vďaka nim uvedomil a toto je vaša príležitosť to napraviť....absolútne, to milé dámy, nemusí vykazovať známky vypočítavosti, lebo sa bojí, že stratí zdroj peňazí alebo, že on bude šťastný a ona ostane sama v blbej situácii...
.tak šup šup si vyjasniť v pokojnej diskusii, na neutrálnom príjemnom území (možno aj v nejakej dobrej reštaurácii), či chcete za seba bojovať alebo nie... Ak sa rozhodnete bojovať, nekontrolujte ho, nekonfontujte, dajte mu na to pol roka, rok, kým sa aj on rozhodne, možno je tiež zmätený, nemôžete mu to vyčítať...robte všetko najlepšie, ako viete, chodievajte na prechádzky, na večere, rozprávajte sa o Tom ako bolo v práci atď......a keď to nevyjde, berte to tak, že to tak malo byť..... Potom ....si už nastavíte iné ciele........ja som sa naučila myslieť pozitívne a všetko išlo akosi jednoduchšie, nenútene a lepšie a prišli mi do cesty aj ďalšie úžasné veci, na aké som ani nepomyslela...skúste to tiež , no musíte byť férová a úprimná....a vždy platí čo, zaseješ, to zožneš, riaďte s tým, aj v živote ja vo vzťahoch
.... a sadiť vo vzťahu treba stále, aby ste mali čo zožať ....🙂

ewa99
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4