icon

Ako začať seriózny vzťah s dvoma partnerkami?

2. apr 2026

Ahojte..
poslednú dobu rozmýšľam nad tým, že by som chcel ísť do vážneho vzťahu. Nejaké skúsenosti už mám, ale čím viac nad tým premýšľam, tým viac mi príde, že klasický vzťah (jeden na jednu) asi nie je úplne pre mňa ideálny. Možno to bude znieť zvláštne, ale najviac ma láka predstava vzťahu s dvoma ženami naraz. Nemyslím to ako nejakú hru , alebo nezáväzné randenie, skôr naopak.. predstava, že by sme fungovali všetci traja spolu, vážne a dlhodobo. Viem, že to nie je úplne bežné, preto by som rád počul názory skúsenejších. Zaujímalo by ma hlavne, ako vôbec začať s niečím takýmto, či existujú nejaké konkrétne miesta, alebo komunity, kde ženy hľadajú takýto typ vzťahu, a hlavne aké by mali byť povahovo, aby to mohlo fungovať . Či skôr podobné, alebo naopak rozdielne, aby sa vedeli dopĺňať. Premýšľam aj nad tým, či má zmysel, aby jedna bola napríklad viac rodinne založená a druhá spontánnejšia, alebo je to skôr cesta do problémov. Rovnako ma zaujíma, či by bol problém, ak by jedna z nich už mala dieťa.. Úprimne, fyzicky ma priťahujú skôr štíhle blondíny, ale uvedomujem si, že vzhľad asi nebude to hlavné, ak má takýto vzťah fungovať. Budem rád za akékoľvek rady, skúsenosti. alebo aj kritiku... pokojne mi napíšte aj to, ak sa na to pozerám príliš naivne.

Vďaka

Strana
z4
pr85
6. apr 2026
@anonym_45d218

@pr85 uz si predstavujes aj ty

@anonym_45d218 Ja ostanem katolíkom. Len, keď má niekto Bohu otázku, tak dostane odo mňa vlnu odpoveď. Polygamia je (zatiaľ) našim zakonodarstvom zakázaná a dokonca existuje trestný čin bigamie. Ale keď niekto chce naraz 2 ženy, tak toto je riešenie. 🙂

Strana
z4