Ako rozoznať skutočný záujem na začiatku vzťahu?
Ahojte.. mám 23 rokov a za život som mala len 2 vzťahy a oba boli podobné a nezdravé.. Na tom som popracovala, dala si pauzu od vzťahov a teraz som už 2 roky sama a snažím sa randiť.. Pochádzam z takého intenzívneho prostredia, kde sa často hádalo, rodičia mali tiež zvláštny vzťah a nie moc zdravý.. Problém je, že mám problém rozoznať kedy ide o normálne randenie a kedy muž nemá záujem alebo ho má malý.. Ja som predtým bola zvyknutá na love bombing a na také intezívne vzťahy (tu si asi každý povie, že to čo som videla doma a áno bolo to tak).. A v takýchto vzťahoch to šlo rýchlo všetko, hneď bolo všetko intenzívne silné a ja som bola bohyňa a potom to tak aj dopadlo.. Chcem zmenu a práve som v kontakte s jedným mužom a ja ho neviem vyčítať.. Je slušný, pokojný, píšeme si týždeň boli sme aj vonku v stredu ale odvtedy nenaplánoval ďalšie rande.. Hovorí síce, že mohli by sme ísť tam a tam ale reálne žiadny plán nie je.. Píšeme si pravidelne behom dňa ale príde mi, že mi dáva málo otázok na mňa.. Neviem, či si to uvedomuje vôbec.. Napríklad, včera som bola na oslave kamarátky a on sa ma ani nespýtal nič detailné na to, kam ideme nič.. Iba mi večer napísal, že mi praje dobrú noc a ide spať.. A ja neviem momentálne, či bude mať záujem sa ďalej stretávať, či sa mu páčim alebo som záložný plán alebo čo.. Jediné čo o ňom viem a to viem od kamarátky, ktorá ho pozná z fitka, že nemá rád keď sa mu ženy vnucujú...
Neviem v tomto poradiť, ale sú aj ľudia ako ja, zachvíľu 28 rokov a nemali žiadne vzťahy.
@anonym_autor nechať veci plynúť spontánne, nie zas ale že pol roka bude písať raz za týždeň..a ešte daj na svoju intuíciu. Pri mužovi sa musíš cítiť príjemne, dobre, akoby v bezpečí, vtedy je to dobre namierené na štart vztahu
Ludi spoznas az pri chodeni, alebo ked casto travite spolu cas. Za par mesiacov sa da clovek spoznat, aky je. Pozeraj, ake ma vzdelanie, co robi vo volnom case, ake ma konicky. Ako bol vychovany, ako funguje s kamosmi, rodinou ... Nepozeraj na jalove reci a co ti kupi. Kecat a sustat peniazmi vie kazdy idiot.

@anonym_autor Nechaj veci plynúť a nic nesur a nesil.Mozno práve to bude pre dotyčného muža to, čo ho zaujme.