icon

Ako zachovať chladnú hlavu po stretnutí ex?

Včera o 12:06

Pred 15 rokmi som mala 27 rokov, bola som v nemocnici. Bol tam lekár, starší odo mňa odo mňa, evidentne ma balil. Požiadal ma o priateľstvo na FB. Slušne som mu napísala, že mám priateľa, ako si iste všimol. Povedal, že rešpektuje a ostali sme teda na FB iba tichí priatelia. Asi o rok som sa s priateľom rozišla. On to nejako vytušil, z nejakého môjho statusu a začal mi písať. Po dlhšom písaní sme spolu išli von. Bolo to super, naozaj sme si ľudsky aj chemicky sadli. Začali sme sa stretávať. Avšak na moje prekvapenie mi po našom prvom sexe povedal, že je zadaný a má priateľku a dieťa. Niekde v tomto momente som už bola zaľúbená do neho a on to vedel. Povedala som, že v poriadku, stretávali sme sa ďalej. Neviem, čo som si myslela. Vedeli o mne jeho priatelia, jeho kolegovia, chodil ku mne domov, chodili sme spolu na výlety. Neviem ako to mal doma, ale nebola som prvá, ani posledná a môžno súbežne so mnou mal takýchto žien viac. Celé to trvalo 3/4 roka, dokonca m išiel tvrdiť, že sa s priateľkou rozíde. Napokon sa rozišiel so mnou. Ja som bola zamilovaná až po uši. Dlho mi trvalo sa z toho dostať, bolelo to. Neskôr som si našla priateľa, potom manžela a s ním som dodnes a máme dieťa. Včera som ho náhodne stretla, po 15 rokoch. Obaja sme niekde inde. Aj napriek tomu všetkému, aj po tých 15 rokoch sa mi roztriasli kolená, spanikárila som. Bol tam s nejakou mladou ženou, nebudem polemizovať o tom, kto to bol 🙂. Nemám žiadny objektívny dôvod sa cítiť neistá a paralyzovaná po toľkých rokoch, napriek tomu - som. Ako ženy zachovávať chladnú hlavu, keď to bude nabudúce? Inak za 15 rokov som ho stretla iba 2x, teraz druhý krát. Prvý krát ma nevidel, chvalabohu. Ďakujem za pomoc a rady, lebo v zrelom veku sa správam ako pubertiak.

autor
Včera o 13:51
@enmery

@anonym_autor No možno sa Ti konečne zhnusí, keď uvidíš ako oháňať každú a podvadza nonstop svoju partnerku/partnerky.

@enmery ja ho neplanujem absolutne riesit, len som pri nom nervozna, je mi fyzicky zle a nerobi mi to dobre. Potrebujem sa s tym naucit pracovat. Lebo spolu budeme spolupracovat urcite.

autor
@anonym_df5011

@enmery pochybujem , kedze vedela ze ma partnerku a dieta a radodajkovala si dalej

@anonym_df5011 nie, až taka k..a ako ty nie som sis.

anonym_df5011
@anonym_autor

@anonym_df5011 fantazirujes jedine ty. Kde pisem, ze si myslim, ze sa nieco stane? Jasne, ze nie. Ani nemam zaujem. Iba v jeho pritomnosti mi je fyzicky zle. A potrebujem to osefovat.

@anonym_autor objednaj sa na psychoterapiu, evidentne niesu v poriadku

anonym_df5011
Včera o 13:52
@anonym_autor

@anonym_autor ja som nikdy toto neurobila co ty
Tymto priznanim si toho vela odhalila , s takym typom stracas cas nebudem , je to ohavne a potupne pre tieto “pseudomilenky” a je mi ich fakt luto

autor
Včera o 13:53
@anonym_df5011

@anonym_autor objednaj sa na psychoterapiu, evidentne niesu v poriadku

@anonym_df5011 ja mam manzela terapeuta zena, to ze vy ste tu ku...y co roztahujete aj po 15r nohy muzom je vasa vec. Mne je fyzicky zle z toho cloveka a musim s nim robit. Ako vadne ste naozaj. IQ 13.

anonym_df5011
Včera o 13:54
@anonym_autor

@anonym_autor to co mas za slovnik
Ty ze si uz v takom veku ako tvrdis? A mas dieta?
No, evidentne , nieje vo svojom odbore dobry 🤔
Hlavne, ze tvoje moralne hodnoty su snad svatske a IQ mas vyssie nez my tu vsetky dokopy
To si necakala, ze tu dostanes taky hejt a plechnutu pravdu do oci co?
Talze sup sup vypni konika a chod sa venovag niecomu produktivnejsiemu! Chod upec kolac

anonym_33b1ef
Včera o 13:54
@anonym_autor

@anonym_df5011 ja mam manzela terapeuta zena, to ze vy ste tu ku...y co roztahujete aj po 15r nohy muzom je vasa vec. Mne je fyzicky zle z toho cloveka a musim s nim robit. Ako vadne ste naozaj. IQ 13.

@anonym_autor ty si sestricka? (on doktor) to musis robit zrovna tam, kde on?

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 13:56
@anonym_33b1ef

@anonym_autor ty si sestricka? (on doktor) to musis robit zrovna tam, kde on?

@anonym_33b1ef ja nie som sestricka, no bozechran. Pracujem v nemocnici a budem s nim spolupracovat v podstate pravidelne.

enmery
@anonym_autor

@enmery ja ho neplanujem absolutne riesit, len som pri nom nervozna, je mi fyzicky zle a nerobi mi to dobre. Potrebujem sa s tym naucit pracovat. Lebo spolu budeme spolupracovat urcite.

@anonym_autor Nemáš to v sebe uzavreté. Ako mladá si možno mala nesprávne hodnoty, lebo taká sviňa ako tento, ktorá Ti povie, že mám doma partnerku a malé dieťa, neviem, či Ťa očarilo, že je lekár, ale nemáš to v sebe uzavreté. Tvoje telo naňho reaguje ako reaguje telo už od praveku, adrenalín, pripravuje sa buď na útok alebo boj. Nejako si treba upratať hodnoty, len ja mám obavy, že v podvedomí dúfaš, že ti padne k nohám, že ty si tá jediná a urobil obrovskú chybu. Takýto sa nikdy nezmení.

anonym_df5011

Ale daky pomocny personal alebo pacientka 😂 vzhladom na mentalne vyzretie

autor
Včera o 13:57
@enmery

@anonym_autor Nemáš to v sebe uzavreté. Ako mladá si možno mala nesprávne hodnoty, lebo taká sviňa ako tento, ktorá Ti povie, že mám doma partnerku a malé dieťa, neviem, či Ťa očarilo, že je lekár, ale nemáš to v sebe uzavreté. Tvoje telo naňho reaguje ako reaguje telo už od praveku, adrenalín, pripravuje sa buď na útok alebo boj. Nejako si treba upratať hodnoty, len ja mám obavy, že v podvedomí dúfaš, že ti padne k nohám, že ty si tá jediná a urobil obrovskú chybu. Takýto sa nikdy nezmení.

@enmery ty to nemáš v sebe uzavreté, ale ani ti to neotvorili. Ja nechcem aby u nás robil, ale nastupuje k nám, dozvedela som sa to včera. Je mi toho na vracanie. Sorry, nemienim odísť z práce kvôli nemu. Pozične sme na rovnako, on nie je vyššie ako ja.

anonym_33b1ef
Včera o 13:58
@enmery

@enmery uz je prenho stara, pre starca🤣

enmery
Včera o 13:59
@anonym_autor

@enmery ty to nemáš v sebe uzavreté, ale ani ti to neotvorili. Ja nechcem aby u nás robil, ale nastupuje k nám, dozvedela som sa to včera. Je mi toho na vracanie. Sorry, nemienim odísť z práce kvôli nemu. Pozične sme na rovnako, on nie je vyššie ako ja.

@anonym_autor Ty asi nebudeš vporiadku, ja nemám uzavreté?Ja som tu nezaložila tému o kurviacom sa debilovi, z ktorého sa trasiem. Preber sa.
Ja som Ti slušne napísala, prečo tvoje telo reaguje ako reaguje. Moja chyba Ti venovať tie písmenká.
Veľa šťastia.

autor
Včera o 14:00
@enmery

@anonym_autor Ty asi nebudeš vporiadku, ja nemám uzavreté?Ja som tu nezaložila tému o kurviacom sa debilovi, z ktorého sa trasiem. Preber sa.
Ja som Ti slušne napísala, prečo tvoje telo reaguje ako reaguje. Moja chyba Ti venovať tie písmenká.
Veľa šťastia.

@enmery tak na čo tu prispievaš žena? Veď chod do inej témy a nerýp tu. Zober hviezdu jasnú so sebou. Dopi dopo.

stanislavicenka
Včera o 14:14
@anonym_autor

@stanislavicenka nie, neviem si to zrovnať. Keby som to mala zrovnané, na čo by som tu písala dpč ženy? Vy ste už vytreté ozaj tu na čele s tou hviezdou starou?

@anonym_autor co nie si vyrovnana sminulostou? Mas muza a s niem dieta. Nad cim tu uvazujes? Ved si sadni, a zrovnaj si, co je v tvojom zivote dolezite

anonym_33b1ef
Včera o 14:15
@stanislavicenka

@anonym_autor co nie si vyrovnana sminulostou? Mas muza a s niem dieta. Nad cim tu uvazujes? Ved si sadni, a zrovnaj si, co je v tvojom zivote dolezite

@stanislavicenka no cesty sa im spojili tentokrat pracovne, prijemne to nie je, ja by som hladala novy flek❗

stanislavicenka
Včera o 14:20
@anonym_33b1ef

@stanislavicenka no cesty sa im spojili tentokrat pracovne, prijemne to nie je, ja by som hladala novy flek❗

@anonym_33b1ef no a co. Ja nerozumiem, co riesis. Zbytocne premyslas nad niecim, co nema ziadny vyznam. Ved sa ukludni a este raz premyslaj nad tym, co je dolezite. Tym myslim to, co mas doma

autor
Včera o 14:24
@stanislavicenka

@anonym_33b1ef no a co. Ja nerozumiem, co riesis. Zbytocne premyslas nad niecim, co nema ziadny vyznam. Ved sa ukludni a este raz premyslaj nad tym, co je dolezite. Tym myslim to, co mas doma

@stanislavicenka ja si vážim, čo mám doma, mám rodinu, muža, dieťa. Ale bolo mi dobre, 15r mi bolo fajn. A zrazu sa dozviem, že nám prichádza nový lekár. A on.. prišlo mi fyzicke zle, keď som ho zbadala, nemohla som sa nadýchnuť. Nerozumiem. takto zle mi pri nikom ešte nebolo.

stanislavicenka
Včera o 14:27
@anonym_autor

@stanislavicenka ja si vážim, čo mám doma, mám rodinu, muža, dieťa. Ale bolo mi dobre, 15r mi bolo fajn. A zrazu sa dozviem, že nám prichádza nový lekár. A on.. prišlo mi fyzicke zle, keď som ho zbadala, nemohla som sa nadýchnuť. Nerozumiem. takto zle mi pri nikom ešte nebolo.

@anonym_autor lebo nepremyslas, nic viac. Zap9j rozum. Zbytocne dramatizujes. Tazko sa to vysvetluje niekomu, kto je len plny emocii

anonym_df5011
Včera o 15:13
@anonym_autor

@anonym_autor paneboze doktorka
Ako si mohla vystudovat, tak nestabilna emocne

anonym_df5011
Včera o 15:14

Toto je troll

anonym_b582c3
Včera o 15:22

@anonym_autor by som ho vsade vymazala blokla a ked stretla len ahoj a ziadny kontakt lebo myslim ze keby on chcel ma ta v posteli zas

autor
Včera o 15:40
@anonym_df5011

@anonym_autor paneboze doktorka
Ako si mohla vystudovat, tak nestabilna emocne

@anonym_df5011 kde píšem, že som doktorka? Mám VŠ, ale nie som lekár ani zdravotník. Ono v nemocnici pracuje aj nezdravotnícky personál.

autor
Včera o 15:42
@anonym_b582c3

@anonym_autor by som ho vsade vymazala blokla a ked stretla len ahoj a ziadny kontakt lebo myslim ze keby on chcel ma ta v posteli zas

@anonym_b582c3 takto, nie sme v nijakom kontakte na ziadnych socialnych sietach. Moje cislo nema urcite, lebo som menila cislo. Teraz v praci sa ho dozvie, kedze budeme prichadzat do kontaktu a najde si moj kontakt kdekolvek na intranete. Ale teda neplanujem s nim nijako viac komunikovat, ako je nutne. Ziadne priatelske stretnutie po rokoch to nebude. Ja svojho muza milujem a on mna. Ale jedneho dna sa dozvie, ze nastupil k nam do nemocnice a nebude z toho manzel nadseny, to viem.

maury
Včera o 15:46
@anonym_autor

@anonym_b582c3 takto, nie sme v nijakom kontakte na ziadnych socialnych sietach. Moje cislo nema urcite, lebo som menila cislo. Teraz v praci sa ho dozvie, kedze budeme prichadzat do kontaktu a najde si moj kontakt kdekolvek na intranete. Ale teda neplanujem s nim nijako viac komunikovat, ako je nutne. Ziadne priatelske stretnutie po rokoch to nebude. Ja svojho muza milujem a on mna. Ale jedneho dna sa dozvie, ze nastupil k nam do nemocnice a nebude z toho manzel nadseny, to viem.

@anonym_autor no tak manželovi o tom povedz, nech sa to potom náhodne nedozvie. A vysvetli mu to aj to, že s dotyčným pánom doktorom sa neplánuješ ani vidieť, pokiaľ to nie je vyslovene nutné. A to telefónne číslo súkromné si nemusí zistiť, veď máš snáď služobný telefón. Nie je problém povedať, že si nepraješ aby niekto dával niekomu tvoje súkromné číslo.

anonym_efd592
Včera o 15:51
@stellarstar

@anonym_autor daj si facku? Nvm ja nie som taká ako ty, nezačínam sa triasť jak malé dieťa. Máš dosť rokov aby si sa vedela ovládať 🤷🏼‍♀️

@stellarstar zato ze ty taka nie si, to neznamená ze iní takí nemôžu byť 🙄

stellarstar
Včera o 15:52
@anonym_efd592

@stellarstar zato ze ty taka nie si, to neznamená ze iní takí nemôžu byť 🙄

@anonym_efd592 ale môžu sa to naučiť ovládať sa

anonym_efd592
Včera o 16:01
@stellarstar

@anonym_efd592 ale môžu sa to naučiť ovládať sa

@stellarstar prečo by sa mali ovládať? Ze si to praješ ty?

stellarstar
Včera o 16:04
@anonym_efd592

@stellarstar prečo by sa mali ovládať? Ze si to praješ ty?

@anonym_efd592 nie mne je jedno čo robia