Ako zaujať kamošku?
Ako mám zaujať kamošku, aby ma chcela čo spraviť pri nej
@anonym_063075 to nieje môj prispevok
@michal6875 ale v zásade ako keby bol... to máš jedno, si na tom veľmi podobne, i keď ty si pochopil, že rovesníčky už nezaujmeš, mladšie sú pod zákonom, tak ideš na MILFky.
@michal6875 ale v zásade ako keby bol... to máš jedno, si na tom veľmi podobne, i keď ty si pochopil, že rovesníčky už nezaujmeš, mladšie sú pod zákonom, tak ideš na MILFky.
@anonym_063075 rovesničky som mal ale ťahá ma to viac ku strašej lebo už vedia čo chcú a sú rozumnejšie ako ty a nemusia mať anonimne správy ty geňo
V čom si dobrý? Dokážeš napr. zjesť celý jogurt bez použitia lyžičky t.j. iba s jazykom?
@cutespider ty to dokazes?😁
Na rovinu jej povedz, čo cítiš a uvidíš čo sa stane. Buď ti bude city opätovať, alebo kamarátstvo skončí.
@7miriam77 už jej povedal,obťažuje ju,volala na neho SBS v práci.Každý deň tu vypisuje
Vie ona vobec, ze ju chces, alebo ze existujes? Ci len tajne o nej snivas a zakladas 150diskusii o nej?
Povedz jej to a hned budes vediet co dalej. Ak ta nechce, tak ti nepomoze ani ten jogurt. Ked ju budes otravovat, tak ta uz ani nepozdravi a je mozne, ze ti nariadi sudom sa jej vyhybat.
@cimage jasné,že vie
@komir63 jasne dve diskusie su x
@anonym_4e853f jaké dve? Ak ich tu nezaložil už 20,tak ani jednu
@anonym_4e853f jaké dve? Ak ich tu nezaložil už 20,tak ani jednu
@anonym_8c2525 a kde sú?
@cutespider ty to dokazes?😁
@katkazatka, asi nie, teraz sa viac zameriavam na výdrž a techniku - s jazykom trénujem zapletanie korbáčikov zo syrových nití
@anonym_autor ale uprimne je mi ta ľúto, ty si stratena existencia. Este aj o 10 rokov tu budeš písať to iste. Skoda ze nemáš vo svojom okoli nikoho kto by ta nasmeroval na správnu cestu ktorou je návšteva odborníka

@michal6875 pozdravujem 🙂
@anonym_063075 to nieje môj prispevok