icon

Ako zaujať zadaného kolegu na firemnom večierku?

21. okt 2024

Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?

moonlight1210
21. okt 2024

Ak to urobi prvej kvoli tebe, urobi to aj tebe kvoli tretej.
Lebo cez teba zisti, ze sa to urobit da a celkom lahko. Ani to neboli.

melanta
21. okt 2024

On bude šťastnejší? No bude, bude mať pichačku doma aj v práci. Keby bol nešťastný kvôli vzťahu, tak by v tom vzťahu nebol. Ale trápne chudinky toto nevidia. Bože žena, toľko naivity.

really8
21. okt 2024

Ok toto nema zmysel. Ty si nejaka jednoduchsia.

ivik4
21. okt 2024

Dievca naivnucke 🥺
Takto sa strapnovat. Ach
Tak vela stastia

miniatura14
21. okt 2024

Už ti to písali 100x v predchádzajúcej diskusii, ty si vážne chorá. Ale zbytočne ti hovoriť, lebo tu naozaj platí moje obľúbené porekadlo:

Debilovi nevysvetlíš, že je debil, lebo je debil.

V malej obmene platí aj na teba.

hacula1816
21. okt 2024

je zadany takze si daj stopku. asi nechces byt rozvracacka vztahov ci nebodaj celej rodiny. tebe by sa to ako pacilo?

maca1984
21. okt 2024

Aha, štetka v priamom prenose.
Gratulujem

melanta
21. okt 2024

@hacula1816 asi si nečítala celú diskusiu. On je momentálne nešťastný a keď bude s ňou, tak bude konečne šťastný. 😂

katarinaba
21. okt 2024

Ako mu to povedat? Velmi jednoducho. Tu som a chcem ta. Bud je to CHLAP a povie ti aby si palila do pecka, alebo tu svoju opusti a bude s tebou. A stastní budete vsetci - ty, on a jeho sucasna, ze sa zbavila kuevnika. Naco taky muz. Ak ta odmietne, aspon budes mat priucku a pojdes hladat takeho, co sa k tebe hodi.
Na vztah treba dvoch. Ak on miluje tu svoju, tak sa mu k noham moze hodit aj Ariana Grande (ci ako sa to pise) a nepodvedie, neopusti. Moj exmanzel by po tebe skocil ako po udenom, expriatel by ta oplul.

autor
21. okt 2024

@hacula1816 no bože nebude ani prvý ani posledný a veď nemusí vedieť prečo od nej odíde

simona1306
21. okt 2024

ja nechapem, naco zakladas dalsiu diskusiu , ale ved skus vyhladat psychologa, co my tu take obycajne zeny ti mozme radit. Psycholog ma na to skolu, a ten ti isto pomoze, a da nejake finty, ako ho zbalit

candii
21. okt 2024

Nemyslím, že je to vymyslené. V dnešnej dobe sú ženy zúfalé 😁 nevery vždy sú aj boli. Už ide len o charakter človeka, či si budem zakladať šťastie na nešťastí iného alebo či mám žalúdok rozbíjať vzťah alebo dokonca aj rodinu. Žiaľ nájdu sa taky suknickari aj pobehlice, vždy to bolo aj bude.

januska12323
21. okt 2024

Pozvi ho aj s frajerkou do trojky.

autor
21. okt 2024

@januska12323 nie vďaka

mijunik
21. okt 2024

Načo sa medzi nich montuješ? Si sebecká. Ak by bol vo vzťahu nešťastný, tak ho ukončí. Ty si predvedčená, že si lepšia ako jeho súčasná partnerka? A čo Ti vôbec dáva právo rozvracať vzťah?!

kiwi3
21. okt 2024

bud si fakt robis srandu alebo si totalne trapna zufalka. podla mna o teba ani vobec nema zaujem. ak by mal, uz by s tou situaciou nieco robil sam...

januska12323
21. okt 2024

Prečo nie? Keď sa im chceš montovať do vzťahu môžeš aj do postele.

mama_
Autor odpoveď zmazal
autor
21. okt 2024

@januska12323 áno,len bez nej

autor
21. okt 2024

@mama_ ja nechcem by týždeň bez kontaktu

schauma123
21. okt 2024

Práve pre také ženy ako si ty,sú ostatné ženy nešťastné. Tak sa uvedom a skroť svoje vášne. 🙈

kavasmliekom
21. okt 2024

No veď potom čo chceš za radu? Chod na večierok a tvarte sa, že nikto nikomu neublíži, nikto nikoho nemá a existujete len vy dvaja. A dôsledky budete riešiť za pochodu 👍

sima234
21. okt 2024

Autorka pochop už konečne, že on o teba nemá záujem. Aj potom vašom víkende radšej ochorel, aby ťa nevidel.

dota6
21. okt 2024

@menonepoviem3333 prečo si zakladala ďalšiu diskusiu a prečo anonymne? :D dávaj to so jedného vlákna. My, a verím že hovorím za všetky, skalné fanúšičky bizáru, to chceme mať pokope, aby sa naša zábava gradovala, bez nutnosti hľadať ďalšie tvoje diakusie.

domka222
21. okt 2024

Ak by ťa mal naozaj rád, ako hovoríš, tak už by dávno svoju terajšiu opustil. Ty budeš len jeho pichanda. A máš pravdu, nebude jediná. Časom sa pridáš do skupiny opustených aj ty.

tiezjedna
21. okt 2024

veď ty mu tak veľmi a intenzívne lezieš do prdele, že už mu nič dávať najavo nemusíš... A ak si si taká istá, že aj on "ťa má rád", tak určite využije príležitosť, príde za tebou, sľúbi ti večnú lásku, odídete spoločne a budete žiť happily ever after😉 no stress, to dáš😎

rusalinka
21. okt 2024

Ja ho mám rada, on ma má rád... preto tu ty zakladáš osemstopiatu diskusiu a on je naďalej so svojou frajerkou.
Ak by ťa mal naozaj rád, tak už je dávno rozídený a slobodný.
Takže buď:
1. si domýšľaš a vôbec ťa nechce,
2. alebo si domýšľaš a on ťa nechce,
3. prečítaj si prvé dva body a choď si nájsť niekoho iného, kto ťa chcieť bude a naozaj.

autor
21. okt 2024

@domka222 na začiatok stačí aj sex,to potom pôjde...ale otázka je ako na neho aby konečne niečo bolo?

januska12323
21. okt 2024

Ty musíš byť dobre hlúpa.

kitycat
21. okt 2024

Jaaaj, povedz mu to takto:
Fero, uz dlhsiu dobu citim sympatie, ktore prerastaju fo niecoho viac. Viem vdak, ze mas Beatku a tak ak nechovas rovnake city ty ku mne, budeme musiet nas kontakt v pravi vyrazne obmedzit. Tvoje smutne oci mi vsak naznavuju nieco ine

Amen 🙄