Ako zaujať zadaného kolegu na firemnom večierku?
Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?
On bude šťastnejší? No bude, bude mať pichačku doma aj v práci. Keby bol nešťastný kvôli vzťahu, tak by v tom vzťahu nebol. Ale trápne chudinky toto nevidia. Bože žena, toľko naivity.
Ok toto nema zmysel. Ty si nejaka jednoduchsia.
Dievca naivnucke 🥺
Takto sa strapnovat. Ach
Tak vela stastia
Už ti to písali 100x v predchádzajúcej diskusii, ty si vážne chorá. Ale zbytočne ti hovoriť, lebo tu naozaj platí moje obľúbené porekadlo:
Debilovi nevysvetlíš, že je debil, lebo je debil.
V malej obmene platí aj na teba.
je zadany takze si daj stopku. asi nechces byt rozvracacka vztahov ci nebodaj celej rodiny. tebe by sa to ako pacilo?
Aha, štetka v priamom prenose.
Gratulujem
@hacula1816 asi si nečítala celú diskusiu. On je momentálne nešťastný a keď bude s ňou, tak bude konečne šťastný. 😂
Ako mu to povedat? Velmi jednoducho. Tu som a chcem ta. Bud je to CHLAP a povie ti aby si palila do pecka, alebo tu svoju opusti a bude s tebou. A stastní budete vsetci - ty, on a jeho sucasna, ze sa zbavila kuevnika. Naco taky muz. Ak ta odmietne, aspon budes mat priucku a pojdes hladat takeho, co sa k tebe hodi.
Na vztah treba dvoch. Ak on miluje tu svoju, tak sa mu k noham moze hodit aj Ariana Grande (ci ako sa to pise) a nepodvedie, neopusti. Moj exmanzel by po tebe skocil ako po udenom, expriatel by ta oplul.
@hacula1816 no bože nebude ani prvý ani posledný a veď nemusí vedieť prečo od nej odíde
ja nechapem, naco zakladas dalsiu diskusiu , ale ved skus vyhladat psychologa, co my tu take obycajne zeny ti mozme radit. Psycholog ma na to skolu, a ten ti isto pomoze, a da nejake finty, ako ho zbalit
Nemyslím, že je to vymyslené. V dnešnej dobe sú ženy zúfalé 😁 nevery vždy sú aj boli. Už ide len o charakter človeka, či si budem zakladať šťastie na nešťastí iného alebo či mám žalúdok rozbíjať vzťah alebo dokonca aj rodinu. Žiaľ nájdu sa taky suknickari aj pobehlice, vždy to bolo aj bude.
Pozvi ho aj s frajerkou do trojky.
@januska12323 nie vďaka
Načo sa medzi nich montuješ? Si sebecká. Ak by bol vo vzťahu nešťastný, tak ho ukončí. Ty si predvedčená, že si lepšia ako jeho súčasná partnerka? A čo Ti vôbec dáva právo rozvracať vzťah?!
bud si fakt robis srandu alebo si totalne trapna zufalka. podla mna o teba ani vobec nema zaujem. ak by mal, uz by s tou situaciou nieco robil sam...
Prečo nie? Keď sa im chceš montovať do vzťahu môžeš aj do postele.
@januska12323 áno,len bez nej
@mama_ ja nechcem by týždeň bez kontaktu
Práve pre také ženy ako si ty,sú ostatné ženy nešťastné. Tak sa uvedom a skroť svoje vášne. 🙈
No veď potom čo chceš za radu? Chod na večierok a tvarte sa, že nikto nikomu neublíži, nikto nikoho nemá a existujete len vy dvaja. A dôsledky budete riešiť za pochodu 👍
Autorka pochop už konečne, že on o teba nemá záujem. Aj potom vašom víkende radšej ochorel, aby ťa nevidel.
@menonepoviem3333 prečo si zakladala ďalšiu diskusiu a prečo anonymne? :D dávaj to so jedného vlákna. My, a verím že hovorím za všetky, skalné fanúšičky bizáru, to chceme mať pokope, aby sa naša zábava gradovala, bez nutnosti hľadať ďalšie tvoje diakusie.
Ak by ťa mal naozaj rád, ako hovoríš, tak už by dávno svoju terajšiu opustil. Ty budeš len jeho pichanda. A máš pravdu, nebude jediná. Časom sa pridáš do skupiny opustených aj ty.
veď ty mu tak veľmi a intenzívne lezieš do prdele, že už mu nič dávať najavo nemusíš... A ak si si taká istá, že aj on "ťa má rád", tak určite využije príležitosť, príde za tebou, sľúbi ti večnú lásku, odídete spoločne a budete žiť happily ever after😉 no stress, to dáš😎
Ja ho mám rada, on ma má rád... preto tu ty zakladáš osemstopiatu diskusiu a on je naďalej so svojou frajerkou.
Ak by ťa mal naozaj rád, tak už je dávno rozídený a slobodný.
Takže buď:
1. si domýšľaš a vôbec ťa nechce,
2. alebo si domýšľaš a on ťa nechce,
3. prečítaj si prvé dva body a choď si nájsť niekoho iného, kto ťa chcieť bude a naozaj.
@domka222 na začiatok stačí aj sex,to potom pôjde...ale otázka je ako na neho aby konečne niečo bolo?
Ty musíš byť dobre hlúpa.
Jaaaj, povedz mu to takto:
Fero, uz dlhsiu dobu citim sympatie, ktore prerastaju fo niecoho viac. Viem vdak, ze mas Beatku a tak ak nechovas rovnake city ty ku mne, budeme musiet nas kontakt v pravi vyrazne obmedzit. Tvoje smutne oci mi vsak naznavuju nieco ine
Amen 🙄

Ak to urobi prvej kvoli tebe, urobi to aj tebe kvoli tretej.
Lebo cez teba zisti, ze sa to urobit da a celkom lahko. Ani to neboli.