Ako získať muža, ktorý má záujem o inú?
Zoznámila som sa s jedným fajn mužom. Pravidelne sa stretávame a denne si aj píšeme. Cítim sa s nim príjemne a rada by som aj niečo viac ako len byť jeho kamarátka. Problém je v tom, že si ma moc nechce k sebe púšťať a vysvetlím prečo. Chce inú, ktorá o neho nemá až taký záujem a snaží sa získať ju. Vyzerá to tak, že mňa si necháva ako takú zálohu keby danú slečnu nezískal. Uznávam, že daná žena o niečo lepšie vyzerá ako ja a je na tom aj finančne lepšie. Čiže pravdepodobne má možnosť získať hodnotnejšiu ženu ako som ja. Je to dobrý chlap. Viem, že v jeho dlhodobom manželstve bol vždy verný.
Čo teda poradíte aby som spomínaného muža získala? Čakali by ste či skončí vo vzťahu so slečnou o ktorú má väčší záujem ako o mňa alebo vyvinuli nejakú aktivitu? Skôr by som bola vďačná za rady ako ho získať ako len hejty ako sa mám na neho vykašľať.
Pacil by sa ti taky vztah, je so mnou, ze ho druha nechce?
Prepáč toto znie tak zúfalo. Čo si záložný zdroj aby si bola po ruke keď sa minie prvý zdroj . A chlap nie je plyšový medvedík ,ktorého si vystreliš v stánku pri kolotočoch
daj sa preoperovat a prerobit na tu druhu, boze toto je extrémne povrchné, ze on ju chce viac lebo je krajsia....ty vlastne túžiš po povrchom chmulovi co ti bude casom vycitat každé deko na vahe a kazdu mikrovrasku, no pomoooc. Hladaj muza co bude chcieť teba a nie nejaku modelinu umelu.
@barborachors To odkiaľ máš, že ten chlap chce tú inú babu iba kvôli vzhľadu?To si myslí evidetne zakomplexovaná autorka. Kvôli čomu má o ňu ten chlap záujem, vie len on. Skôr je na zaplakanie ona, ze chce uháňať chlapa, ktorý o ňu ako o ženu záujem nemá.🤷♀️ Ona by mala prvom rade zapracovať na svojej sebahodnote, sebaláske a vyliečiť si komplexy. Inak nebude nikdy naozaj šťastná.
Vieš kedy budeš skutočne v šťastnom vzťahu ? Keď budeš vyberať z partnerov, ktorí ťa skutočne chcú. Chlap si ma teba vybrať, vtedy to bude dlhodobo klapať. Čítaj viac o vzťahovej psychológii. Chlap je 1. Lovec s 2. Je šťastný, keď robí svoju polovičku šťastnou......musí sám po nej túžiť!
@mantilka popravde tieto primitívne vzorce že muž je lovec tak musíš sa ty ako žena okunat aj keď je tam hneď iskra medzi vami ide dosť na nervy. Čo sme srnky? Jasne,nemusíš sa mu hneď hodiť do postele. Ale aj tak niektoré vzťahy začínajú. Všetko je to o konkrétnych ľuďoch. Niekto potrebuje hlavne tu chémiu aj keď partner mu inak uplne nevyhovuje a keď ťa chémia vyprchá tak sú v nešťastnom vzťahu a hľadajú tu chémiu potom inde a takto ako blsky skáču od jedného k druhému. Ďalší potrebuje tu prvotnú chémiu ale tiež zistiť či k sebe pasujú aj po ostatných stránkach. Ak nie ide od toho. Ak áno tak sú spolu,často krát aj na celý život,aj po Tom ako tá prvotná vašen vyprchá. No a potom sú aj takí čo ťa chémia na začiatku nie je aspoň nie tak silná ale nájdu zaľúbenie v tom aký ten človek je a postupne sa zamilujú a príde aj ťa chémia lebo zistia že ten človek je príťažlivý preňho ale nebolo to hneď poznať lebo môže byť tá druhá osoba uzavreta a potrebuje viac času na to sa prejaviť. Takže vždy je to o konkrétnom človeku
@mizoko kto písal, že prvotná chémia tam nie je alebo nemá byt. Áno, sú také vzťahy, že skočia najprv do postele ale otázne je aká je percentuálna úspešnosť trvalého vzťahu v manželstve .
Toto môže byť príčinou, že stratíš chlapa, lebo on nie je s tým stotožnený, aj keď neodolal.
Autorka sa ale podsúva chlapovi, ktorý má záujem o inú a dokonca sa asi jej zdoveril. Stráca čas. Radšej nech na sebe popracuje a všíma si chlapov, ktorí majú o ňu záujem. Poznám veľa slobodných žien, ktoré len nariekaju a tie vyjadrenia, že presne vie akého by chcela.
Štyridsiatka na krku, niektore aj viac a čudujú sa kde ten pravý je. Žiadna sebareflexia. Treba byť realistickejší.
@princkrason Čítať nevieš? 🤣
@mantilka ale veď o tom píšem aj ja 😁 že záleží na jednotlivcovi čo mu vyhovuje a koľko času a energie je ochotný vložiť do začiatku vzťahu 🙂 u niekoho je to čisto ťa chémia a tak skončia hneď v posteli ale keďže absentuje čokoľvek iné spoločné tak sa to vytráca ten vzťah ... A ďalšie som tiež rozpísala. Ale šlo mi o to že ak má ten daný chlap záujem ju poznať tak je tam šanca na vzťah. Ale ak nemá záujem ani o to tak nič z toho a radšej ísť o dom ďalej ☺️

@earlgrey pošlem ti môjho narcistickeho sociopata? 🤣 budeš mať čo robiť sama so sebou potom 😅