icon

Ako získať muža, ktorý má záujem o inú?

27. feb 2025

Zoznámila som sa s jedným fajn mužom. Pravidelne sa stretávame a denne si aj píšeme. Cítim sa s nim príjemne a rada by som aj niečo viac ako len byť jeho kamarátka. Problém je v tom, že si ma moc nechce k sebe púšťať a vysvetlím prečo. Chce inú, ktorá o neho nemá až taký záujem a snaží sa získať ju. Vyzerá to tak, že mňa si necháva ako takú zálohu keby danú slečnu nezískal. Uznávam, že daná žena o niečo lepšie vyzerá ako ja a je na tom aj finančne lepšie. Čiže pravdepodobne má možnosť získať hodnotnejšiu ženu ako som ja. Je to dobrý chlap. Viem, že v jeho dlhodobom manželstve bol vždy verný.

Čo teda poradíte aby som spomínaného muža získala? Čakali by ste či skončí vo vzťahu so slečnou o ktorú má väčší záujem ako o mňa alebo vyvinuli nejakú aktivitu? Skôr by som bola vďačná za rady ako ho získať ako len hejty ako sa mám na neho vykašľať.

Strana
z4
earlgrey
28. feb 2025

@mizoko Áno ON 😀

lonely66
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
28. feb 2025

@lonely66 Ako si to mohla vedieť? 😁

lonely66
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
1. mar 2025

@lonely66 Tak to už áno 😀 nech to tak aj ostane 🫢

sova7
2. mar 2025

Tebe stačí byť náhradný kus? Toto je ohovne chlap. Ani sa netají tým že si záložný plán. A keď bude s tebou a stretne inú pravu? Páčilo by sa ti riešiť vzťah s chlapom ktorý zároveň kým ťa nemá istú komunikuje aj s niekým ďalším? On nehľadá partnerku on len nechce byť sám. Keby sa aj stalo že sa rozhodne pre teba budeš aj tak len dočasne náhradné riešenie. Až tak strašne potrebuješ s niekým byť?

xena_
2. mar 2025

lonely66 😧😳😱😱😱
Za čo?!!!!!!!!! 😡😡😡

modra_kolobezka
2. mar 2025

Ak si raz pre chlapa zalozny plan, budes vzdy zalozny plan. Ak mu to nevyjde s tou, ktoru chce, moze sa stat, ze ho "ulovis" a bude chvilu s tebou. Ale len dovtedy, kym si zas nenajde taku, po ktorej bude on tuzit

pralinka25
2. mar 2025

@xena_ no lebo modry konik uz davno nie je modry ale cerveny. lebo treba z konika uz nadobro spravit slepacaren hodnu jeho povesti a vsetkych aspon trochu pri rozume ludi vyrazit. odtialto uz odislo tolko zaujimavych a podnetnych ludi ktori boli prinosom. miesto toho si tu hrejeme uchylov, anonymov a nekonecne primitivne temy o tom istom a onicom.
ludia tu uz moc rad nenajdu. a uz to tu vacsina ani neberie vazne preto su v diskusiach vacsinou odpovede ake su. a preto tu potom nachadzame srdcervuce vylevy 5x do tyzdna preco su uzivatelia na seba taki zli..... no preco asi.
zatial platforma funguje ale rovnako ako svoju slavu stratil pokec a podobne platformy kon im slape v tomto na paty. nakoniec to bude len miesto kde sa pride vygrcat kazdy frustrat. skoda. ale taka je asi evolucia a pride zas nieco nove a admini si mozu casom hladat novy job a zalozit zelenu kozu. 😉 aj tak je uz vacsina tem umelo vymyslenych
Zn.: back to 1968

3....2....1.... kto maze ten jede 😀

xena_
2. mar 2025

@pralinka25 👍👍👍 Čo ťa život na MK omrzel? 😂Nedráždi hada bosou nohou! Lebo poletíš, ako lonely66 a ako pred ňou ja. 🫢

pralinka25
2. mar 2025

@xena_ tak uvidime

sticker
earlgrey
2. mar 2025

@xena_ to prečo ju zmazali? 😮

pralinka25
2. mar 2025

@earlgrey co viem tak jeden z dovodov bol aj ten ze sa pytala preco zmazali h2 takze sa radsej nepytaj. tu uz nevies

enmery
2. mar 2025

@pralinka25 No tak zmazali ich 2, ja sa už čudujem, že ešte nezmazali mňa...😁som horšia.

zuzanita1609
2. mar 2025

@enmery ja čakám tiež 🤭. Ale určite si poviem vždy,ako to cítim ,kým tu budem 😁.

pralinka25
2. mar 2025

@enmery @zuzanita1609 oni ich pozvolna zmazali uz hodne. a boli to v poho baby. neboj aj na nas raz pride. nikdy nevies.

earlgrey
2. mar 2025

@pralinka25 aj bosorku zmazali? 😮 tak to som potom ďalšia na rade ja 🤣

pralinka25
2. mar 2025

@earlgrey postav sa do fronty 😀

karolinakr
3. mar 2025

@nyusika jak sa volala, 350 lajkov, to si pamätám emefka to bola? :D

karolinakr
3. mar 2025

@eeffka na kolko si to dotiahla lajkov vtedy?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
eeffka
3. mar 2025

@karolinakr 726 🙂 k dnesku

karolinakr
3. mar 2025

@eeffka čooo? a ja som sa chcela vsadiť s @macatt o 10eur, že budeš mať 300 a ty máš 2x toľko, no to by mi nenapadlo, búraš rekordy, takto by som aj tisícku vyhrala 😀

karolinakr
3. mar 2025

@eeffka som si pamätala, že "emefka" 😀

karolinakr
3. mar 2025

@eeffka do konca roka rozbiješ internet 😀 to máš odkiaľ, stará mama spomínali?

Strana
z4