icon

Ako zistím, či stále milujem svojho priateľa?

6. aug 2025

Ako zistím, či svojho priateľa ešte ľúbim? Stalo sa pár veci, na týždeň sme boli rozideni a ten týždeň bol pre mňa strašne náročný. Dali sme sa naspäť dokopy, pretože mi volal, že to bezo mňa nezvláda. Sme spolu už skoro 2 tyzdne znova, ale niekedy sa tak zamýšľam, či to z mojej strany je také, ako bolo kedysi.. Nejako neviem jednu vec prekusit a to tú, že ide spolu s bratom na dovolenku na týždeň. My mame na seba len august, pretože on ma školu ešte aj v júli.. Nepáči sa mi, že nás obral o týždeň, + ani z tohto týždňa nic pretože sme obaja chorí, tým pádom mame na seba len 2 tyzdne.. neviem, či to nejak vplýva na moje pocity momentálne, ale cítim sa zvláštne a akokeby pochybujem, či ho stále ľúbim ..

ivana11155
6. aug 2025

@anonym_autor este chviluvydrz a pozoruj situaciu. To sklamanie z neho je uplne cerstve. Rozist sa mozes hocikedy, nemusis hned. Uvidis, ci to rozchodite a bude to take ako predtym a ked nie, tak ho kopni doprdele.

janickacrazy
6. aug 2025

@anonym_autor si ako malé dieťa, veď nemusíš mu závidieť, že ide a bratom na dovolenku. Môžeš ísť aj ty zatiaľ niekde s kamarátkou napríklad. Nemusíš byť naňho nalepená 24/7. Asi si ešte mladá. Skús mať aj vlastné záujmy, nielen byť s ním. Prospeje ti to.

stellarstar
7. aug 2025

@anonym_autor ty máš problém vlastne že on ide s bratom na dovolenku? A tebe sa nepáči že vás obral o týždeň spolunažívania? To fakt? Žena nelepíš sa moc na neho? Koľko ste spolu? Ved ho nechaj dýchať. ..

slovakboy
7. aug 2025

@anonym_autor prečo ste sa na týždeň rozišli? Kto bol iniciátor? Keď ho ľúbiš cítiš to pri objatí. A budeš to cítiť, keď bude dlhšie preč.

autor
7. aug 2025
@slovakboy

@anonym_autor prečo ste sa na týždeň rozišli? Kto bol iniciátor? Keď ho ľúbiš cítiš to pri objatí. A budeš to cítiť, keď bude dlhšie preč.

@slovakboy ja som bola iniciátor, a rozišli sme sa preto, že sa ku mne nepekne zachoval.. povedal mi pár nepekných veci, ktoré pre mňa boli už moc, tak som to s ním ukončila

autor
7. aug 2025
@stellarstar

@anonym_autor ty máš problém vlastne že on ide s bratom na dovolenku? A tebe sa nepáči že vás obral o týždeň spolunažívania? To fakt? Žena nelepíš sa moc na neho? Koľko ste spolu? Ved ho nechaj dýchať. ..

@stellarstar možno lepím, možno nie. Ja by som niečo také neurobila, keď viem, že mame na seba poriadne len jeden mesiac, ale okej budis, nech si teda ide. Len sa mi to nepáči, ale nikdy by mi nenapadlo mu to zakázať..

slovakboy
7. aug 2025
@anonym_autor

@slovakboy ja som bola iniciátor, a rozišli sme sa preto, že sa ku mne nepekne zachoval.. povedal mi pár nepekných veci, ktoré pre mňa boli už moc, tak som to s ním ukončila

@anonym_autor a späť si sa k nemu vrátila len preto že to bez teba nezvláda? Čo bolo pre teba na tom jednom týždni také náročné? Jeho telefonáty? Alebo že ti chýbal? To že teraz necitis to čo pred tým ešte nemusí znamenať že ho nemáš rada. On ti tými slovami pred tým ublížil. Ranil ťa. A to bolí a nevieš mu to len tak odpustiť. Prečo to urobil? Nezrelý? Alebo len z teba saje energiu? Vie sa dávať? Vyjde aj on tebe niekedy v ústrety? Prispôsobí sa ti?

stellarstar
7. aug 2025
@anonym_autor

@stellarstar možno lepím, možno nie. Ja by som niečo také neurobila, keď viem, že mame na seba poriadne len jeden mesiac, ale okej budis, nech si teda ide. Len sa mi to nepáči, ale nikdy by mi nenapadlo mu to zakázať..

@anonym_autor autorka vies čo? Tak čo má môj chlap na mňa povedať? Žijem v at a chodím kazde 2 m na sk ku rodičom. On ostáva doma v at. Tak on sa ako ma cítiť? Trochu preháňaš podla mna