icon

Ako zistiť, či chce kamarát viac?

16. okt 2025

Ahojte, prvýkrát sem dávam diskusiu. Som tu zaregistrovaná ale pridám radšej ako anonym zo svojich dôvodov.
Jedná sa o kamoša. Som dlhšie single,aj on.
Spoznala som tohto kamoša približne v marci tohto roku ( dajme mu meno Maroš ) na hernej akcii v jednej firme ,kde on robí a tam ma moja dobrá kamoška/organizátorka (Jana, vzdialená kolegyňa Maroša) pozvala. A zoznámili sme sa tam. Zabudli sme si pri rozhovore prehodiť kontakt, na druhý deň mu Jana dala moje číslo ( ja som jeho nemala ) . Hneď na to mi napísal 😁 písali sme si. A o týždeň,dva sme sa stretli na hernom večeri ( iné miesto ) kde ma pozval sám od seba aj s jeho známymi. Potom boli stretávky každý mesiac ( priemerne teda 1-2x za mesiac) typu káva,prechádzka a kino, kde ma pozval v júni. Nasledovalo dlhé objatie. Dala som mu pusu na líce. Potom 1 mesiac nič,iba písanie.
Potom v jednej písomnej téme sa spomenulo flirtovanie od neho, že by sme to mohli zmeniť ( môj single stav ) atď.
Potom pred mesiacom išiel so mnou do nákupného centra s nábytkom neplánovane a pomohol mi aj ponosit nábytok a pod. V aute bola bozk na pery na rozlúčku a úsmevne a červený tvári sa rozlúčil 🥹
Písali sme si ptm a dnes update. Zavolala som ho von na dnešok a navrhol pivko. Mali sme 2 pivka. A pri rozlúčke na objal silno a dal mi ako gentleman pusy na líce,aj ja jemu 😊 ale už uplynulo takto polroka. Jana si myslí že s jeho povahou ešte vzťah ani nemal. To zistím priebehom určite. Ale neviem čo mám robiť.. či čakať, posunúť to nejak rýchlejšie ale nechcem ho zase odplašiť ( veľakrát sa stalo v minulosti u iných....,na a mužov niektorých treba pomalšie 😂 ) a je to riadny introvert,ma iba prácu,fitko atď 90% času. A rodinu. Žije sám. Kupuje o rok byť, je sebestačný dlho všeobecne.

Podotýkam,obaja máme 27/28 rokov.

Čo by ste mi poradili?
Ďakujem za každý názor 😊
PS: nikdy som toto až takto neriešila,zmien si ako nejaká 18stka 😂 lebo s týmto pomalším tempom som sa nikdy nestretla ani že spočiatku pusy na líce, jemné náznaky. Buď bol vzťah alebo nebol. Mám 3 dlhoročné vzťahy sa sebou.
PS: je veľký introvert ( ma iba robotu,fitko ,s kamošmi pomenej chodí von, je zodpovedný )

Strana
z2
autor
18. okt 2025
@simona_racz

@anonym_autor vidíš unicornlady dobre hovorí, ste ďaleko od seba? Ani nie tak dialka vadí ak máte autá, alebo ste blízko frekventovanej trate, ale predsa to nieje také že si o 14:00 poviete že poďme na zmrzlinu, a o 14:30 už stojíte v rade na zmrzku. Treba viac plánovačiek lebo ja bývam na strednom slovensku v horšie dostupnej časti, a on na západnom. Toto sa mi páčilo ako si spomenula ten 15 ročný rozdiel, čo už je skoro generácia, ale my máme až 20 čo je už extrém.

@simona_racz áno, ja som planovací typ, takže niet čo riešíť 🙂 vedeli sme si vždy najst čas, ked už k tomu došlo a zhodnut sa na prvýkrat v termíne, to sa mi zas on prisposobuje. Tak budem viac to riešiť. Nenechám si ujsť takého super chlapa a ked sa mi dlho neskutočne páči a mám ho rada...

a hej 15r rozdiel bol ok 🙂 pre nás. A toto odmietnutie je pre chlapa dosť zlá skusenost ( asi viac ako pre ženu, čo počúvam a vidím ) A je pekné že sa spýtal ale tu je vidieť že sa bál ten krok urobiť fakt. Možno to má aj on. 100% bud nemal babu alebo zažil odmietnutie takéhoto typu. Jedno z toho to určite bude.

simona_racz
19. okt 2025
@anonym_autor

@unicornlady good point, lebo bývame v jednom meste ( 20 min autom od seba, alebo 35-50 min s mhd pre lepšiu predstavu...) takže áno aj toto mi príde fakt divné. Akože raz za týždeň nemusíme(mam ovela viac programu ako on :D ups... ale čas vždy si nájdem keby chcel ) teraz som ho to ja viac volala von poslednú dobu, tie tri razy posledné.. ale posledné dve stretnutia išiel aj ked bol strašne mimo a unavený ( bolo to vidno, mal velmi zle extremne dni v práci, že končil aj 17/18 ) a až toto posledné bolo lepšie, lebo už sa v práci ustálil a skôr končí, on chodí aj o 21 do postele, no :D
ale ked som povedala, že budeme viac chodiť von v novembri, tak sa potešil.. ked pridem "z dovolenky". Ale odovodnoval mi to vždy prečo toto a toto atd

@sonniiaa som trošku, lebo posledné 2 roky som moc s chlapmi nechodila na rande, atd. odmietala som tzv ale jeho vyhladavam stále. Ale určite som omnoho menej hanblivejšia ako on :P A inak neskutočne super point si dala! Fakt to tak vyzerá ako keby on čakal na ten krok. lebo s pusami na líce blizko pier, mi asi dáva on ten krok, že nechce ísť hrrr na mňa. Keď sa tak zamyslím tak asi máš fakt pravdu! 🙂 Tak to kino dávame a osmelím sa 🙂 ako som slubila, napíšem sem potom update o 2 tyzdne najskor :D

@anonym_autor ja ti velmi fandím, tak informuj.

petracandle
19. okt 2025

@anonym_autor ach autorka, to vážne si odkázaná na takého babráka? Ak je natoľko hanblivý, že za POLROKA nie je schopný ťa ani poriadne pobozkať a údajne nikdy nemal vzťah, aký asi bude v posteli?? No hrozný, o orgazme môžeš jedine snívať.
Alebo tam môže byť iný problém ako hanblivosť - veľmi malý penis, asexualita či problémy s erekciou.. (a opäť sa dostávame k tomu, že o orgazme môžeš len snívať)

autor
19. okt 2025
@petracandle

@anonym_autor ach autorka, to vážne si odkázaná na takého babráka? Ak je natoľko hanblivý, že za POLROKA nie je schopný ťa ani poriadne pobozkať a údajne nikdy nemal vzťah, aký asi bude v posteli?? No hrozný, o orgazme môžeš jedine snívať.
Alebo tam môže byť iný problém ako hanblivosť - veľmi malý penis, asexualita či problémy s erekciou.. (a opäť sa dostávame k tomu, že o orgazme môžeš len snívať)

@simona_racz ďakujem! Jj budem 😌

@petracandle nie,nie som odkázaná ani zúfalá 😅 neskúsiš,nevieš. Veď keď to nepôjde,tak nič z toho nebude 😄 páči sa mi a všetko... každý sme iná povaha. Zistím, vyskúšam.
2 vzťahy som robila prvé kroky ja a potom sa osmelili hneď s mojím prvým krokom a boli z toho pekné vzťahy. Všelijako to môže dopadnúť. Alebo nemusí vôbec. Každopádne nabudúce už to uchytim a nasmeruje sa to.
Ouch. A dúfam, že tie vymenované veci nebudú 😂

Strana
z2