icon

Ako zistiť, či je partnerka neverná?

mexanox
26. sep 2024

Zdravim. Chcem sa Vás spýtať či mi je partnerka neverná ,nakoľko sme spolu 8 rokov pol roka nemáme sex , je chladná voči mne , tvrdí že má nepodvazda ale na nohavičkách keď má čierne nohavičky stále vidím biele fľaky ako keď je žena vzrušená a zostane tam stopa. Ďakujem.

earlgrey
26. sep 2024

Ty kontroluješ partnerke nohavičky? 🤣 aj si si pričuchol? či to nie sú náhodou spermie? 🤣

egonsk
26. sep 2024

@mexanox no ked nema vytoky od vzrusenia, tak to moze z nej vytekat jej vernost... vonu semena poznas, ocuchaj a uvidis 😁😅😉

really8
26. sep 2024

Jezis ja neveriiiiiim🙈 nechces jej dat kameru do vaginy?

dadis
26. sep 2024

🤦‍♀️

tramtada31
26. sep 2024

Pytas sa nás, ale my nemame vestecku guľu. Prečo sa nespytas jej, že si si vsimol chladnost voči tebe a či mozes spravit niečo, aby sa to zmenilo.

earlgrey
26. sep 2024
robertoo1
26. sep 2024

@earlgrey 🙈😂

mexanox
autor
26. sep 2024

@earlgrey . Nie. Len už mám pochybnosti lebo keď jej aj poviem že mi chýbajú city a intimita tak je to podľa vás normálne žiť v chlade a necítiť lásku? Ale niekedy si aj myslím že ženy sú chladné frigidne beštie, a aby nemusela ísť domov k rodičom tak radšej bude takto. Snáď keď som zdravý muž a mám chuť na sex tak čo mám teraz si ho odrezať alebo jesť lieky aby som bol neplodny??? Keď vidím že dnešné ženy zaujíma len Instagram narcizmus , dokonalosť tak mi je zle. Toto ženy vedia ale ľúbiť variť upratovať to nie. Nie každá česť výnimkám

mexanox
autor
26. sep 2024

@earlgrey čiže si myslím že je neverná alebo chladná a frigidna

raztovsetkozmizne
26. sep 2024

Prosím adminov vymazať toto vlákno. TROLL.

earlgrey
26. sep 2024

@mexanox Myslieť si a vedieť sú veľmi rozdielne veci...možno si jej niečo spravil a nemá chuť na intimitu...nebol si k nej zlý? Upratal si? Dal si prať? Dlážku si pozmýval, povysával? Umývačka? Prach? Navarené je?...lebo podľa väčšiny žien na MK si muž sex musí zaslúžiť...musí robiť domáce práce, musí sa podieľať na chodu domácnosti, musí byť milý, najlepšie aby nemal ani vlastný názor...vtedy si sex zaslúži...ináč nie...Tak porozmýšlaj, či si náhodou na niečo nezabudol a tým pádom si sex nezaslúžil 😃

mexanox
autor
26. sep 2024

@raztovsetkozmizne nemám sa kde komu vyrozprávať a hneď som troll? To akože vážne? Napadlo ma toto fórum že je seriózne ale není. Ľudia nevedia normálne komunikovať panebože 🙄

harrisson
26. sep 2024

Povedz jej ze keď sa nezmení budeš hľadať inde.

pralinka25
26. sep 2024

@mexanox ja len ze to co vidis na nohavickach moze byt aj uplne bezny vytok ktory zeny mavaju v roznych fazach cyklu alebo aj nejaka mykoza. vobec to nemusi byt vzrusenim.
to ze nema na teba pol roka chut moze suvisiet tiez s kadecim. od hormonalnej nerovnovahy, cez zdrav. problem az po to ze ju uz nepritahujes alebo ju doslova stves. a ano moze v tom byt aj niekto iny ale to ti tu nikto nepotvrdi kedze ju nepozname.

sara07
26. sep 2024

@mexanox doporučujem si doštudovat biologiou , ženské pohlavné organy , konkrétne čo je to hlien krčka maternice, hádam si nemyslíš že vagina je sucha
nádhera, zakažme sexualnu vychovu a čokolvek a potom to takto vyzera

betulinka1
26. sep 2024

@mexanox Ano niektore zeny po porode maju problem s tym, ze nemaju chut. Potom chut nemaju, ked je problem vo vztahu, chlap sa im nevenuje, je na nu zly, nevšíma si ju, nepomáha jej, nezaujima sa o nu, ked ma toho vela alebo prestala muza lubit. Nemusi ist hned o neveru.

modrykolibrik
26. sep 2024

@mexanox opytam sa ta. Kedy si si vsimol, ze zacala byt taka chladna? Venujes sa jej dostatocne? Rozpravas sa s nou? Predsa len 8 rokov je dost dlha doba. Nevera to podla mna nie je. Nepises kolko mate obaja rokov. Moze mat zdravotne problemy, bolesti pri pocas alebo po sexe. To ta nenapadlo? A ten biely hlien nie je dokaz nevery. Nastuduj si nieco o cykloch zeny mozno potom pochopis

mexanox
autor
26. sep 2024

@earlgrey tak poviem. Každý povie čo ma pozná že príliš veľký dobrák s dobrým srdcom. Aj ona sama povedala že nevie prečo je to tak že ja som dobrý ,nezaslúžim si ju. Ja viac upratujem na byte čiže už celé 2 roky čo sme na byte v podnájme. Stále povie že nevládze unavena je z roboty ale tukat so telefónu vládze. Ja som kľudný ona stále po robote keď príde stále len nadávky, pi** deň pca kkt kolegovia stále je podráždená nervózna každý boží deň nonstop. Ja viac práce na byte spravím ako ona ale to nie je porovnanie. Ja mám 35 ona 32. Bez deti

mexanox
autor
26. sep 2024

@mexanox a za ďalšie keď nie je žena spokojná s mužom tak ho opusto ale nebude čakať že ja prvý to skončím aby nikto nepovedal že ona mi dala kopačky. Predošlé vzťahy boli kratšie ale tiez predošlá jedináčik a všetko si musela vydobyť aby bolo po jej.

modrykolibrik
26. sep 2024

@mexanox myslim, ze kamenom urazu je jej praca. Nenapadlo Vas ze by hladala inu? Pokial je permanentne v strese tak jasne ze o sex nebude javit zaujem. Ja tiez ked som unavena jednoducho nemam chut na sex

earlgrey
26. sep 2024

@mexanox Veď si ju posaď a povedz...milá moja, buď mi povieš, kde je problém, čo sa deje alebo ideme od seba...veď nebudeš celý život žiť s niekym, kto nemá záujem o intimitu.

earlgrey
26. sep 2024

@modrykolibrik No väčšina žien to tak má, ako si napísala, ale treba si otvoriť ústa a partnerovi to vysvetliť, že je to len obdobie alebo hľadať riešenie spolu...
Ja som drela v 2 zamestnaniach (hoci jedno bolo moje vlastné podnikanie)...od 6 rána do 1 rána...ale muža som nikdy neodmietla...teda ja som bola väčšinou tá, ktorá intimitu potrebovala...aj napriek únave...ale tak každá/každý to máme inak...

grof_monte_christo
26. sep 2024

Ste spolu 8 rokov a nikam sa neposuvate.. Možno máte prechodeny vzťah a existujete už len vedľa seba.

zuzanita1609
26. sep 2024

Ja neviem,ale vždy ma tu niečo prekvapí 🤣🤣🤣. Partnerka nech nosi slipove vložky a ty,keď nevieš,čo znamená vaginálny výtok,tak googli 🤭😁

janickacrazy
26. sep 2024

@mexanox No a ty keď nie si spokojný, tak prečo ju teda neopustis ty? Čakáš, kedy to urobí ona? Keď teda píšeš aký si dobrý, tak možno ju to už s tebou nebaví, neviem. Ale keď žena nemá chuť na sex, nemusí v tom byť automaticky iný muž. Možno čaká, že ju poziadas o ruku po toľkých rokoch, ja neviem, nepoznám ju.

earlgrey
26. sep 2024

@janickacrazy Aj to môže byť, ale tak ja sa čudujem dnešným párom/manželom, že nevedia otvorene komunikovať...tak ak chcem, aby si ma partner vzal, tak mu to poviem, alebo ak ma niečo trápi, zdôverím sa...proste komunikacia je základ a nie, že jeden čaká, druhý čaká...že čo ak to tomu druhému docvakne 🙂

mexanox
autor
26. sep 2024

@grof_monte_christo tiež mám ten pocit už že je to asi len sila zvyku

mexanox
autor
26. sep 2024

@mexanox ďakujem každému čo mi dal rady. Vážim si to a cením. Uľavilo sa mi keď som sa vyrozprával a mrzí ma že som zvolil zlý názov témy na začiatok. Prajem pekný zvyšok dňa , nech sa vám darí všetkým 🙂

pralinka25
26. sep 2024

@mexanox posadte sa a porozprvajte. inak ked je stale tak zle nalozena asi to bude zlozitejsie

zanka777
26. sep 2024

@mexanox ženy sú chladné frigidne beštie???a ty si jeden hnusný perverzny a chorý úchyl keď svojej partnerke kontrolujes nohavičky ako taký zúfalec!a keď ťa nepodvadza tak o chvíľu začne keď neprestanes s tým chorým správaním fuj!