icon

Ako zistiť, či je to ten pravý?

1. aug 2025

Ahojte baby, idem si po názory a skúsenosti. Spoznala som chlapa, píšeme si, boli sme aj vonku s deckami. Je trpezlivý, milý, sympatický, myslím si, že aj úprimný. Taký normálny chalan, ale nie som vyslovene odpadnutá z neho. Obidvaja máme okolo 40 rokov. On má dve deti v striedavke, ja dve deti v osobnej. Moje deti ho žerú, myslím si, že aj jeho deti celkom berú mňa. Poznáme sa iba veľmi, veľmi krátko. Ale aj tak neviem, či je to presne TO. Neviem ako to zistiť. Ako ste to mali vy? Vedeli ste hneď, že toto je ten chlap s ktorým chcem zostarnúť, alebo tomu treba dať čas a možno to časom príde?

Strana
z2
motylik2559
1. aug 2025
@anonym_autor

@motylik2559 no veď to, že už nemáme 15, ale momentálne sa tak cítim 🙈😆 viem, sprosté 😅 z jednej strany mi hrozne chýba partner, ten chlap v rodine, niekto kto je na mojej strane, ukludní ma keď som na nervy, alebo mi povie "ideme a hotovo" keď som nerozhodná a neviem sa k niečomu dokopať. (A nech si o mne myslia superženy čo chcú 😂). Moje deti ho majú neobvykle radi, čo mi tiež hrozne vrtá v hlave, že prečo 😅 ale z druhej strany, už by som sa nerada obabrala, lebo už to nie je iba o mne, ale aj o deťoch. Dúfam, že taký bude. Naozaj ho poznám málo ešte🙈

@anonym_autor Na superzeny kasli, si aka si a nikto nie je 100%-ny🙂😄 No ved chodte na to postupne🙂 Ved ked sa poznate len kratko, tak mu nemusis skocit hned do postele a kvoli tomu to nazyvat vztahom😄 V tomto plati stare zlate pravidlo: pomaly dalej zajdes(te). Chapem,ze mas obavy kvoli detom, ale je to na velmi dobrej ceste aj s nimi🙂 Nechaj to volne plynut a nevytvor si hlavne problem, kde nie je😄 Pozri, jeho a ani tvoje deti uz nezmiznu, budu tu stale, tak preco to neskusit? V kazdom veku je pravo na lasku...ci mas 40, ci by si mala 50 alebo 70🙂 Poviem ti to tak kamaratsky: Hor sa do toho a nestvi ma😂
Uzivaj si to🍀

anonym_e84fa1
1. aug 2025

Tým pravým niekto nie je hneď, tým pravým sa človek stáva. Skúsila by som si pokojne aj napísať na papierik veci, ktoré od partnera vyžaduješ /také, z ktorých nepoľavíš ani keby neviem čo/ a porozmýšľať, či to spĺňa alebo nie. V tej prvotnej zamilovanosti totiž ľahko mávneme rukou nad niečím, čo je pre nás dôležité a môže byť problém

karmen118
1. aug 2025
@anonym_autor

@karmen118 toto ma napadlo tiež, že čo tak ísť niekde na víkend, aspoň by som mala s kým ísť. Dve rodiny sú väčšia sranda ako jedna 😃 ale je mi to trocha sprosté 🙈😃 nechcem aby sa deti (moje ani jeho) nejak príliš naviazali ak by z toho nemalo byť nič do budúcnosti. A okrem toho predsa mám aj rodinu, rodičov, súrodencov. Nechcem aby ma nejak odsúdili, že som nezodpovedná 🙈 Alebo to brať skrátka a jednoducho iba ako výlet s parťákmi 🤷‍♀️ asi to moc riešim 🙈

@anonym_autor Berte to ako výlet s parťákmi 🙂, hlavne tie jednodňové, však to sa tak deti hneď nenaviažu na seba - časom sa možno skamarátia, jedine skúsiť, inak nezistíš či by vám to spolu šlo a či by deti so sebou vedeli vyjsť atď. zatiaľ všetko v rámci kamarátstva a ďalej uvidíte.

maya_hi
8. aug 2025

@anonym_autor a kde sa ponáhľaš? Veď sa normálne stretávajte nezáväzne ďalej. Naplánujte nejaké spoločné akcie, pobyty... a postupne ho za pár mesiacov, rokov, spoznáš. 😏

Strana
z2