Ako zistiť, či je to ten pravý?
Ahojte baby, idem si po názory a skúsenosti. Spoznala som chlapa, píšeme si, boli sme aj vonku s deckami. Je trpezlivý, milý, sympatický, myslím si, že aj úprimný. Taký normálny chalan, ale nie som vyslovene odpadnutá z neho. Obidvaja máme okolo 40 rokov. On má dve deti v striedavke, ja dve deti v osobnej. Moje deti ho žerú, myslím si, že aj jeho deti celkom berú mňa. Poznáme sa iba veľmi, veľmi krátko. Ale aj tak neviem, či je to presne TO. Neviem ako to zistiť. Ako ste to mali vy? Vedeli ste hneď, že toto je ten chlap s ktorým chcem zostarnúť, alebo tomu treba dať čas a možno to časom príde?
skús s ním ísť niekde kde sa môže prejaviť jeho povaha, kde budú problémy (nebude voda, elektrina, jedlo si treba pripraviť v provizórnych podmienkach a podobne) a druhá rada skús sa s ním "pohádať" - vtedy uvidíš ako reaguje v zlých situáciách, nie len keď svieti slniečko a na nebi je dúha
Mám pocit, že to 14-ročná píše a nie 40-ročná matka dvoch detí ... kus hamovať treba.
40-rocny chalan hej
Si mala cakat tak rok dva kym by ste sa stretli niekde von ako bezny ludia 🤭🤭🤭
Niekde som čítala, že rozbi niečo čo je jeho...a uvidíš ako bude reagovať 🙂 vyrobiť problém a ako rieši problémy
@anonym_autor my sme to podvedome vedeli hneď, aj keď sme ani jeden nehľadali to čo ten druhy chcel. Chvíľu sme boli len najlepší kamaráti s výhodami.
@pribinak nie som autorka. Autorka písala že boli s deckami vonku, píše na úrovni, neviem prečo ju odsudzujes. Veď to je tiež nenápadný test potencionálneho partnera, ako budú reagovať deti
@torysheer ale ja si píšem svoj názor, od toho toho fórum je a že sa to tebe nepáči? Tak to je tvoj problém
Ja by dom po krátkej známosti deti s nikým nezoznamovala. Ona má okolo 40, deti asi vo veku 2 a 3 roky nebudú
V tomto veku neriesim, či je to "to". Nechcem už zo ziadneho chlapa "odpadavat".
Velmi dlho som hladala, kým som našla toho svojho a áno, možno tam chyba nejakych 5%, ale je mi s ním dobre, máme sa radi, vieme sa spolu zasmiat aj vypocut jeden druhého. Nemá ziadne závislosti ani "anomálie". A to mi stačí, aby som vedela , že s ním chcem zostarnut. Ale sme spolu krátko (1,5r) a riesit vzdialenu buducnost nemá zmysel.
Nemusíš z neho odpadávať, už nie ste násť ročný. Spoznávajte sa aj ďalej kým vám to bude vyhovovať, nemusíte hneď riešiť nejaké nálepky.
@anonym_autor deti vás žerú, lebo ste len kamaráti a o nič nejde. Potom vás budú žrať, doslova, keď spolu začnete bývať a vychovávať, čo sa už vychovať nedá. A ešte kde sú ex, na tých pozor! Aj keď sú teraz možno tiež ok, potom sa vyfarbia.
A s bývalým si vedela ako, že je to "ono"??? A vidíš, "ono" z toho asi aj tak nebolo, keďže si ostala sama s deťmi (teda ovšem ak nie si vdova).
Tak porozmýšľaj ako si vedela v predchádzajúcom prípade ze to bolo ono.
@anonym_autor Nemusíš z neho odpadávať, niektoré vzťahy sa budujú pomaličky. Ja som mala taký ten mega ošiaľ pri bývalom a vzťah s ním bola katastrofa. Pri súčasnom manželovi som z neho nebola totálne odvarená, skôr pomaly si ma totálne získal a cítila som, že to je taká dospelá, zodpovedná láska. Sedel mi chovaním, humorom, mal rovnaké názory na život, na priority, budúcnosť. Je tým povestným puzzle, ktoré ku mne dokonale sadlo.
Ak nevieš, či je to presne TO, tak to zvyčajne NIE JE TO.
Poznáte sa len krátko a už tvoje deti poznajú jeho a jeho detľ poznajú teba?
Však trochu brzdi ….najma s deckami
@pribinak áno poznáme, boli sme vonku sa hrať s deckami. Či to sa treba ľuďom vyhýbať keď mám deti? Nepredstavovala som ho ako "partnera" predsa.
skús s ním ísť niekde kde sa môže prejaviť jeho povaha, kde budú problémy (nebude voda, elektrina, jedlo si treba pripraviť v provizórnych podmienkach a podobne) a druhá rada skús sa s ním "pohádať" - vtedy uvidíš ako reaguje v zlých situáciách, nie len keď svieti slniečko a na nebi je dúha
@anonym_5d7654 ďakujem, za zaujímavú radu, a tiež za to, že si schopná reagovať normálne 😃
@pribinak veď si ho nenastahovala domov ani nepredstavila ako svojho partnera, predpokladám že to bolo akoby sa stretli ľudia na ihrisku, tak čo je na Tom?
@torysheer ďakujééém. Áno presne takto to bolo a je. Že sme "kamoši". Neviem či tu všetky čo mali už decká chodia najprv 5 rokov na rande bez nich kým ho predstavia deťom... 🤦♀️😃
Niekde som čítala, že rozbi niečo čo je jeho...a uvidíš ako bude reagovať 🙂 vyrobiť problém a ako rieši problémy
@marcellka32 😃 možno to skúsim 😆 ale áno, pravda 😃
@anonym_autor my sme to podvedome vedeli hneď, aj keď sme ani jeden nehľadali to čo ten druhy chcel. Chvíľu sme boli len najlepší kamaráti s výhodami.
@torysheer tak u mňa toto nehrozí, že kamarátstvo s výhodami 😃 na to nemám čas ani priestor 😄 a vlastne ani chuť. Už sa naozaj nechcem spáliť ako pri ex. Ja mám momentálne tak zahltené myšlienky, alebo čo, že ozaj sama neviem a cítim sa ozaj akoby som mala 15 rokov 🙈😅
@torysheer ale ja si píšem svoj názor, od toho toho fórum je a že sa to tebe nepáči? Tak to je tvoj problém
Ja by dom po krátkej známosti deti s nikým nezoznamovala. Ona má okolo 40, deti asi vo veku 2 a 3 roky nebudú
@pribinak sú málilinko staršie. Chodievame sa von ešte hrávať, na ihriská, bicykel a iné aktivity. Neberiem ich na rande do kaviarne. Ale samozrejme ďakujem aj tebe za názor
V tomto veku neriesim, či je to "to". Nechcem už zo ziadneho chlapa "odpadavat".
Velmi dlho som hladala, kým som našla toho svojho a áno, možno tam chyba nejakych 5%, ale je mi s ním dobre, máme sa radi, vieme sa spolu zasmiat aj vypocut jeden druhého. Nemá ziadne závislosti ani "anomálie". A to mi stačí, aby som vedela , že s ním chcem zostarnut. Ale sme spolu krátko (1,5r) a riesit vzdialenu buducnost nemá zmysel.
@barka1 to máš krásne, prajem ti aby vám to stále fungovalo 😊
Nemusíš z neho odpadávať, už nie ste násť ročný. Spoznávajte sa aj ďalej kým vám to bude vyhovovať, nemusíte hneď riešiť nejaké nálepky.
@januska12323 ďakujem ti 😊 veď pravdaže tak to aj bude, len občas je fajn sa "vykecať" alebo vedieť, že aj iní čo to mali podobne to nakonoec neľutujú časom a funguje im to 😊
@anonym_autor Nemusíš z neho odpadávať, niektoré vzťahy sa budujú pomaličky. Ja som mala taký ten mega ošiaľ pri bývalom a vzťah s ním bola katastrofa. Pri súčasnom manželovi som z neho nebola totálne odvarená, skôr pomaly si ma totálne získal a cítila som, že to je taká dospelá, zodpovedná láska. Sedel mi chovaním, humorom, mal rovnaké názory na život, na priority, budúcnosť. Je tým povestným puzzle, ktoré ku mne dokonale sadlo.
@marryliese to je krásne. Dobre sa to číta 😊 nepoznám ťa, ale prajem ti to veľmi. Aj ja by som si presne taký vzťah priala 😊 jedna kamarátka mi povedala, že ani ona to už nemá so súčastným partnerom tak, že veľká láska ako pri minulom manželstve. Ale rozumejú si. Jej muž je výborným otcom ich spoločnému synovi. Môže sa na neho spolahnúť, ale samozrejme sa aj pohádajú aj ju naštve, ale to ku vzťahu patrí.
@anonym_autor Ahoj, no na to, aby si to zistila, tak to chce cas. Nie vzdy to ide lusknutim prsta🙂 Podla toho co si napisala v prispevku, tak si rozumiete, aj decka ok voci nemu/jeho voci tebe, tak nehladaj odpovede, ked ako si sama napisala sa poznate velmi, velmi kratko🙂 Doprajte si cas, uz nemate 15-20 rokov, ked si po prvom rande poviete akí ste sialene zamilovaní😄 Stretavajte sa dalej a cas ukaze, co z toho vznikne🙂 Drzim palceky🍀
@marryliese to je krásne. Dobre sa to číta 😊 nepoznám ťa, ale prajem ti to veľmi. Aj ja by som si presne taký vzťah priala 😊 jedna kamarátka mi povedala, že ani ona to už nemá so súčastným partnerom tak, že veľká láska ako pri minulom manželstve. Ale rozumejú si. Jej muž je výborným otcom ich spoločnému synovi. Môže sa na neho spolahnúť, ale samozrejme sa aj pohádajú aj ju naštve, ale to ku vzťahu patrí.
@anonym_autor Skúsila by som stretávanie ako teraz + zobrať deti na zmrzku a pod. a keď sa viac oťukáte, hlavne deti, tak možno skúsiť ísť spolu s deťmi na jednodňový výlet a potom na nejaký predĺžený víkend spolu napr. na chatu a pod., kde by ste už aj prespali a museli spolu fungovať pár dní a uvidíte časom ako sa to vyvinie 🙂
@anonym_autor Ahoj, no na to, aby si to zistila, tak to chce cas. Nie vzdy to ide lusknutim prsta🙂 Podla toho co si napisala v prispevku, tak si rozumiete, aj decka ok voci nemu/jeho voci tebe, tak nehladaj odpovede, ked ako si sama napisala sa poznate velmi, velmi kratko🙂 Doprajte si cas, uz nemate 15-20 rokov, ked si po prvom rande poviete akí ste sialene zamilovaní😄 Stretavajte sa dalej a cas ukaze, co z toho vznikne🙂 Drzim palceky🍀
@motylik2559 no veď to, že už nemáme 15, ale momentálne sa tak cítim 🙈😆 viem, sprosté 😅 z jednej strany mi hrozne chýba partner, ten chlap v rodine, niekto kto je na mojej strane, ukludní ma keď som na nervy, alebo mi povie "ideme a hotovo" keď som nerozhodná a neviem sa k niečomu dokopať. (A nech si o mne myslia superženy čo chcú 😂). Moje deti ho majú neobvykle radi, čo mi tiež hrozne vrtá v hlave, že prečo 😅 ale z druhej strany, už by som sa nerada obabrala, lebo už to nie je iba o mne, ale aj o deťoch. Dúfam, že taký bude. Naozaj ho poznám málo ešte🙈
@anonym_autor Skúsila by som stretávanie ako teraz + zobrať deti na zmrzku a pod. a keď sa viac oťukáte, hlavne deti, tak možno skúsiť ísť spolu s deťmi na jednodňový výlet a potom na nejaký predĺžený víkend spolu napr. na chatu a pod., kde by ste už aj prespali a museli spolu fungovať pár dní a uvidíte časom ako sa to vyvinie 🙂
@karmen118 toto ma napadlo tiež, že čo tak ísť niekde na víkend, aspoň by som mala s kým ísť. Dve rodiny sú väčšia sranda ako jedna 😃 ale je mi to trocha sprosté 🙈😃 nechcem aby sa deti (moje ani jeho) nejak príliš naviazali ak by z toho nemalo byť nič do budúcnosti. A okrem toho predsa mám aj rodinu, rodičov, súrodencov. Nechcem aby ma nejak odsúdili, že som nezodpovedná 🙈 Alebo to brať skrátka a jednoducho iba ako výlet s parťákmi 🤷♀️ asi to moc riešim 🙈

Poznáte sa len krátko a už tvoje deti poznajú jeho a jeho detľ poznajú teba?
Však trochu brzdi ….najma s deckami