icon

Ako zlepšiť komunikáciu doma? Skús vetu, ktorá mení všetko

ponozkacka
24. apr 2025

Niekedy aj obyčajná veta dokáže odštartovať neobyčajnú zmenu. Tento článok mi pripomenul, že aj drobnosti majú silu meniť atmosféru doma. Veľmi odporúčam prečítať❤️

https://www.mamynakoni.sk/ako-zlepsit-komunikac...

Čo si o tom myslíte?

doriiis
24. apr 2025

Perfektný článok.
Dovolím si tvrdiť,že keby sa muži a ženy naučili komunikovať a hlavne spolu so svojou polovičkou,tak by sa toľko nehádali.
Moja mama je ten ten typ,čo začne trieskať a kričať,že je na všetko sama.Ja som ten typ z článku.
Potrebujem,mohli by sme,prosím ťa,ďakujem.
A nehľadáme sa vôbec.

tibor79
24. apr 2025

@ponozkacka skôr som riešila všetko možné i nemožné(názorové rozdiely, rozdiely vo výchove, životné ciele......) Postupom času si človek uvedomí, čo je dôležité. Zdravie a to "šťastie" ak je milovaná rodina spolu, zdravá a šťastná. Vsetko ostatné som hodila za hlavu. Som rada, ak sa vráti muž zdravý z práce, dieťa spokojné zo školy. Nič viac mi netreba. Nešťastí okolo mňa je neúrekom. Čím som staršia, tým viac si vážim chvíle s rodinou. Ak človek pozoruje okolie a tie negatíva... Choroba, tragédie, nezhody.... O to viac si vážim, čo mám a ďakujem každý deň za to

andrejka1974
24. apr 2025

Na čom naozaj záleží v prvom rade , aby boli všetci zdravý a u nás je v prvom rade aby najmladšia bola spokojná je ťažká autistka , a keď sa ona smeje alebo santi so spekulantskym úsmevom je všetko ok tak už nič riešiť netreba a u nás je taký zvyk , že vždy večer keď muž príde domov sadneme si spolu a porozprávame sa aký smer mali den a povieme si čo treba riešiť u nás nikdy nie je problém v komunikácii vždy sa vieme všetci spolu porozprávať za smiať

jamimo
24. apr 2025

@ponozkacka fajn článok, väčšina ľudí nezvláda komunikačný kanál a potom vznikajú konflikty. Ešte horšie je, ak si jedna strana myslí, že druhá strana má vešteckú guľu, vie čítať myšlienky a hneď vie čo treba 👆 Takéto očakávania napĺňajú akurát tak sklamania 🤷‍♀️

eva8
24. apr 2025

@ ponozkacka vďaka za článok