icon

Ako zlepšiť manželský vzťah plný hádok?

30. mar 2026

Ahojte, idem sa asi vyrozpravat, ja uz fakt neviem ako dalej co robit s manzelom nam to neklape dlhsie ,mame aj deti ,hadame sa casto, on vzdy pri hadke vybuchne neda sa s nim komunikovat okamzite ak mam na nieco iny nazor dostane nervy a vybuchne, kriči... samozrejme ze mi povie ze ja zato mozem,ale ked on furt musi daco riesit a potom povie ze ja no hlavne ze on s tym začne, ma vykyvy nalad ,neda sa s nim o vsetkom porozpravat,mam pocit ze som niekedy pod tlakom.Je akoby emocionalne nezrely a ja uz neviem co robit

Strana
z2
beata_k
Včera o 14:22
@anonym_autor

@beata_k on si praveze vie priznat aj chybu akoze nie stale ale vie, no a co z toho? Ked sa to stale opakuje aj tak

@anonym_autor Nepriznava si chybu, hra len divadlo a aj tak si mysli svoje. Len raz by prisiel s nozom v ruke. Je to psychopat. Na youtube je kanal "Poznejte sveho psychopata" Verim, ze v tych videach spoznas.

autor
Včera o 15:50
@beata_k

@anonym_autor Nepriznava si chybu, hra len divadlo a aj tak si mysli svoje. Len raz by prisiel s nozom v ruke. Je to psychopat. Na youtube je kanal "Poznejte sveho psychopata" Verim, ze v tych videach spoznas.

@beata_k on mi furt vycita, ze mne na nom nezalezi,ze ho nerespektujem a nestojim za nim a ze s nim nechcem travit cas,ale on furt nechape ze pri takom spravani to nejde on furt svoje melie a ja svoje

anonym_807df0
Včera o 16:28
@anonym_autor

@beata_k on mi furt vycita, ze mne na nom nezalezi,ze ho nerespektujem a nestojim za nim a ze s nim nechcem travit cas,ale on furt nechape ze pri takom spravani to nejde on furt svoje melie a ja svoje

@anonym_autor je úplne jedno, či je narcista. Patrí do zväzku B porúch osobnosti medzi histriona, narcistu, hraničnú poruchu osobnosti a antisocialna poruchu. Tieto poruchy sa medzi sebou prelínajú a základom sú hraničné poruchy, nadstavbu tvorí sofistikovaný narcista. Tento tvoj vyzerá na hraničiara. Ale je to úplne jedno, správa sa psychopaticky a je to nemenné, neliečiteľné a nedá sa s tým žiť. Pre hraničiarov je úplne typický, že absolútne nedokážu byť samí a za každú cenu chcú mať partnera, napriek.tomu, že ho ničia a zničia. Mám.svokru hraničiarku a tá sa vyhráža dokonca svojim deťom. To chces pre svoje deti?

beata_k
Včera o 18:40
@anonym_autor

@anonym_autor On to veeelmi dobre chape, ale kasle na to. Cim viac informacii ma, tym ich vie lepsie pouzit proti tebe. Uplne zbytocne stracas cas vysvetlovanim. Prave naopak. Nic mu nehovor, pouzije to proti tebe.

Strana
z2