icon

Ako zmanipulovať mamičku s deťmi a získať jej city?

23. júl 2026

Ahojte zienky. Potreboval by som od vas radu. Spoznal som nedavno zenu, ktora sa mi velmi paci a zaujala ma. Uz sme spolu mali parkrat aj sex, stretavame sa a dvakrat sme boli vonku aj s jej detmi. Ale mam pocit, ze to ma akoby slaby ucinok. Potreboval by som poradit, ako na nu zaposobit, aby sa do mna zamilovala a aby ku mne mala silnejsie city. Ako sa hovori, aby "mi papala z ruk" a aby ma chcela mat pri sebe navzdy. Viem, ze to nebude lahke, a preto hladam radu u vas. Rady typu, ze pri mamicke s dvoma detmi to pojde hlavne cez deti, to praveze viem. Skor by ma zaujimalo, co robit a ako ju zaujat tak, aby sme si k sebe nasli este blizsiu cestu a aby mala chut byt so mnou.
Dakujem za rady.

Strana
z3
mikasa_ackerman
23. júl 2026
sisa_s
23. júl 2026

Ty si dobry chudak...ze ako zmanipulovat mamicku 🤦‍♀️

anonym_f42e76
23. júl 2026

A prečo konkrétne potrebuješ aby ti papala z ruky? Prečo ju treba zmanipulovať?

anonym_c0aaf9
23. júl 2026

to znie dost psychopaticky, fuj

anonym_4276ae
23. júl 2026

Dufam, ze ta mamicka toto cita a uz vie co ma robit.
Len este jedna rada: Lasku si nevyprosis, nevytrucujes, nekupis ani nevynutis. Bud je alebo nie je.

anonym_c96467
Odpoveď bola odstránená
autor
23. júl 2026

a ja ze mi poradite ako im zaplatit nejaky letny tabor alebo vziat do zoo

anonym_025ba5
23. júl 2026

@anonym_autor Kam sa ponáhľas? Ukáž jej, že si spoľahlivý, empatický a môžeš jej byť oporou vždy.Na toto je potrebny čas,na to,aby zaistila,ze ťa poháňajú zistne dôvody tiež,ale väčšinou je postačujúci oveľa kratší čas

grace55
23. júl 2026

Uprimne, rady ako zbalit zeny aby boli z teba paf, hladaj u A.Tatea, Fikiho S. a podobnych zufalcov. Spoiler- nefunguju, zeny nie su automaty, do ktorych nieco nalejes a nueco vypadne. Alebo mozno len trollujes...

anonym_74a89d
23. júl 2026
@anonym_4276ae

Dufam, ze ta mamicka toto cita a uz vie co ma robit.
Len este jedna rada: Lasku si nevyprosis, nevytrucujes, nekupis ani nevynutis. Bud je alebo nie je.

@anonym_4276ae a ako sa má toto tvrdenie k inému tvrdeniu, že na vzťahu treba neustále obojstranne pracovať. Časom teda láska pominie (už nie je)?

autor
23. júl 2026
@anonym_025ba5

@anonym_autor Kam sa ponáhľas? Ukáž jej, že si spoľahlivý, empatický a môžeš jej byť oporou vždy.Na toto je potrebny čas,na to,aby zaistila,ze ťa poháňajú zistne dôvody tiež,ale väčšinou je postačujúci oveľa kratší čas

@anonym_025ba5 no lebo su prazdniny a potom bude spolocneho casu a svetla mennej.

anonym_025ba5
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_025ba5 no lebo su prazdniny a potom bude spolocneho casu a svetla mennej.

@anonym_autor Tak sprosto ti to napíšem: Rýchlo sa ani pes nevy...

anonym_a98c95
23. júl 2026

Veľmi, veľmi, veľmi chcem veriť, že toto je tu len na rozdúchanie vášní... žiaľ, viem, že sú ľudia, ktorí takto naozaj rozmýšľajú, ale že by si bol až taký hlupák, že toto sa prídeš spýtať sem a ešte takýmto štýlom, tomu sa mi verí už ťažšie

autor
23. júl 2026
@anonym_a98c95

Veľmi, veľmi, veľmi chcem veriť, že toto je tu len na rozdúchanie vášní... žiaľ, viem, že sú ľudia, ktorí takto naozaj rozmýšľajú, ale že by si bol až taký hlupák, že toto sa prídeš spýtať sem a ešte takýmto štýlom, tomu sa mi verí už ťažšie

@anonym_a98c95 slovo zmanipulovat je tam zamerne. Prave preto, ze mi je jasne , ze to nepojde iba tak lahko.

anonym_a98c95
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_a98c95 slovo zmanipulovat je tam zamerne. Prave preto, ze mi je jasne , ze to nepojde iba tak lahko.

@anonym_autor naozaj nejde len o slovíčko zmanipulovať, ale celé toto uvažovanie je.. teraz v kinách letel film Obsession, z tohto mám rovnako nepríjemný pocit

lenja1
23. júl 2026

Staci sa zaujímať a zbytočne sa na nič nehrať 😉. Hlavne na ňu netlač.

lindous
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Wtf, veď keď chceš, aby s tebou bola navždy a teda asi s ňou plánuješ budúcnosť a život, tak by ťa školský rok a zima nemala odradiť 😂

anonym_7879d6
23. júl 2026

@anonym_autor Ak si ju chceš úplne získať tak určite cez jej deti

anonym_c40185
23. júl 2026

@anonym_autor no zmanipulovať by si nemal nikoho. Buď dobrý muž a bude ťa chcieť, lebo budeš pre ňu dobrý. A tu sa ťažko radí. Čo sa jednej páči druhej sa nepáči. To musíš vedieť čo platí na tú konkrétnu osobu. A nemal by si ju baliť s úmyslom manipulácie. Sloobodná mamička nemá ľahký život, mal by si mať aj svedomie. A osobne je toto asi vtip. Ale dosť blbý. Z tvojho komentára vizerá, že si nie moc dobrý človek. Vtipy sú na rôzne témy. Prečo si si vybral práve túto?

anonym_711e4b
23. júl 2026

Mamička, ktorej sa to týka-snáď čítaš a potvrdilo sa ti to, kvôli čomu tomuto chlapovi z nejakého dôvodu nezobeš z ruky a ak si seba vážiš, ani zobať nebudeš. Zmanipulovať do prdele , ani sa nehrá na to, že nie je vymletý. 🫣

anonym_75777c
23. júl 2026
@anonym_autor

a ja ze mi poradite ako im zaplatit nejaky letny tabor alebo vziat do zoo

@anonym_autor do ZOO? tam treba zatvoriť teba. Do klietky.

szam
23. júl 2026

@anonym_autor ty nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku ako čítam. Buď rád, že ste mali sex, lebo s týmto zmýšľaním by som ťa ja ani len neoplula,

anonym_c40185
23. júl 2026
@anonym_711e4b

Mamička, ktorej sa to týka-snáď čítaš a potvrdilo sa ti to, kvôli čomu tomuto chlapovi z nejakého dôvodu nezobeš z ruky a ak si seba vážiš, ani zobať nebudeš. Zmanipulovať do prdele , ani sa nehrá na to, že nie je vymletý. 🫣

@anonym_711e4b je vymletý. Bezohľadu na to či to myslí vážne, alebo je toto len vtip.

anonym_be08bd
23. júl 2026

Milan????

januska12323
23. júl 2026

Bodaj by zmanipulovala ona teba, využila na povinné platby a poslala ťa dokelu.

anonym_c40185
23. júl 2026
@anonym_be08bd

Milan????

@anonym_be08bd pochybujem, že je to Milan Rúfus. Ten by toto nenapísal. Ten je básnik.

anonym_be08bd
23. júl 2026
@anonym_c40185

@anonym_be08bd pochybujem, že je to Milan Rúfus. Ten by toto nenapísal. Ten je básnik.

@anonym_c40185 Milan z modrého koníka ktorý sa sťažuje že 22 ročné už nie sú panny a chodí si robiť dobre do skupiny Silikónové prsia. Ten.

anonym_75777c
23. júl 2026

no fuj keď sa na teba nalepí takéto individum.

nicegirl369
23. júl 2026

@anonym_autor predpokladám, že nejaký, čo potrebuje ubytovanie, alebo má niečo nekalé zalubom.

anonym_c40185
23. júl 2026
@anonym_be08bd

@anonym_c40185 Milan z modrého koníka ktorý sa sťažuje že 22 ročné už nie sú panny a chodí si robiť dobre do skupiny Silikónové prsia. Ten.

@anonym_be08bd ho poznáš osobne?

Strana
z3