icon

Ako zrušiť dovolenku bez urazenia kamarátky?

20. mar 2025

S kamarátkou sme začali pred istím časom podnikať Ona je celý deň nohách, ja mám na starosti papierovačky, ale keď je frmol tak lietam aj ja. Teraz je firma už zabehnutá, máme viac voľného času, ale keď sme začínali veľa sme snívali o spoločných dovolenkách. Teraz keď už máme možnosť, vybrali sme idté destinácie a zaplatili dve dovolenky letecky a jeden apartmán na leto v Chorvátsku. Absolvovali sme prvú spoločnú dovolenku, a druhej sa dráham zúčastniť. Zároveň nechcem aby sa to odzrkadlilo na pracovných vzťahoch a dlhoročnom priateľstve.

Strana
z3
michelle567
27. mar 2025

A druhú dovolenku máte kde? Aby teraz s chorobou neskončila ona a na teba zavesí všetky 3deti 🤣 trochu humoru... No súhlasím ako ti písali vyššie...pri horúčke hnačke a zvracaní si jej mala hneď povedať že o dieťa sa nezvládaš starať, nech ho berú so sebou.... Na zaplatené dovolenky by som už išla ale viac už neplánovala. Možno ak tak to Chorvátsko by som vypustila

paulita
28. mar 2025

Dovolenka s deťmi a bez detí je vždy o niečom inom. Ísť na dovolenku s kamarátkou s 3 deťmi a očakávať kľud, to by ma ani nenapadlo...

vespertine
28. mar 2025

Ja len....nebojíš sa, že si to tu prečíta? Aj keď si anonym, tie detaily sú pomerne jednoznačne odhaliteľné. A keď má tri deti, tak je tu možno tiež, alebo niekto kto ju pozná. Lebo dozvedieť sa to takto cez net, to vám môže dosť rozhádzať vzťahy.

zuzu11166
28. mar 2025

@vkatush presne tak.tiez toto nechapem
My chodime kazdy rok s kamoskou a mame to tiez vyriesene.funguje to,lebo uz sme viackrat boli a tento rok ideme znovu spolu

lauricka
15. júl 2025
@anonym_autor

@dzulli1980 poznáme sa od mš cca od 1990a nikdy sme sa nepochytili, no celý čas sa prispôsobovať jej rodine bolo veľmi zlé, mám rada svoj kľud, som rozvedená a bezdetná.
@sisa_s pre nich bola dovolenka iba all inclusive ,,zjedzme všetko čo máme zaplatené,, nič len hotel a vylihovanie, ja som chcela niečo aj vydieť. Potom mi bolo zle od žalúdku a bola som iba na izbe, a stále mi nechala niektoré z detí. Keď mi bolo už lepšie leteli sme domov

@anonym_autor vymyslí si niečo, prečo nemôžeš a viac s nimi nechoď, byť sama na dovolenke s celou ich rodinou a ešte robiť aupair pre ich deti mi príde skôr ako horor, než ako dovolenka.

johanka21
21. júl 2025

@anonym_autor Tak keď sa bojíš toho, že sa urazí, keď to zrušíš, tak choď a ďalšiu dovolenku s ňou si už neplánuj. Zrejme by to naozaj nejako poznačilo váš vzťah, hlavne preto, že je to už zaplatené...

Strana
z3