icon

Ako zvládajú single ženy 35+ pocit osamelosti?

18. máj 2024

Neviem úplne ako to formulovať,ale ste tu ženy prírodné aj muži vo veku 35+, ktorí proste nestretli človeka na dlhodobý vzťah, nejaké vzťahy boli ale nikdy nič vážne, oficiálne, proste single ľudia, ,, zmierili'' ste sa s tým,že teda už nebudete mať rodinu,deti a podobne,postupne ako si ostatní začali zakladať rodiny, nezačali ste pociťovať, taký pocit osamelosti,aj keď pracujete, cestujete,ale kruh priateľov sa vám z týchto dôvodov začal zmenšovať ano,viem že sú rôzne skupiny, krúžky, kurzy a podobne. No vy ak tak stále nič, prišla vám taká myšlienka,že teda už budete samé,bez partnera, detí.Viem,že ženy rodia aj vo vyššom veku aj sa ľudia berú a spoznávajú v každom veku.

Strana
z2
nikoletta1712
20. máj 2024

@empathetic Takže si potom tak šťastná ako aj ja☺️🙏🏼…

empathetic
20. máj 2024

@nikoletta1712 🙂 ak je pre teba pojem šťastie kráčať životom bez strachu čo bude v budúcnosti, tak áno, som šťastná tak, ako ty 🙂

marececko
30. máj 2024

Moja mama ma 60 a našla si priateľa

heidi4
30. máj 2024

@nikoletta1712 @empathetic baby pridavam sa k vam do klubu 🤘🤘🤘😍😍😍 nikdy som nebola stastnejsia, volnejsia, slobodnejsia, cestujem si po svete, robim si, co chcem, kedy chcem, bez vysvetlovania, obmedzovania sa atd. Stretla som nedavno byvaleho, utvrdila som sa len v tom, ze som dobre urobila (rozchod) - cical mi energiu a nervy a mal a stale ma debilne reci, kto to ma furt pocuvat. Tiez zivot beriem tak vyrovnane - ked chlap ma prist, pride, z narokov vsak nepolavim, ked nie, svet sa nezruti, absolutne nic sa nedeje, som stastna aj bez neho a nikdy sa nenudim, mam svoje konicky, co ma naplnaju 💃

heidi4
30. máj 2024

@heidi4 pointa k byvalemu bola - radsej nic ako tamto. On je este horsi nez nic :D radsej venujem cas a pozornost niecomu zmysluplnejsiemu, svoj cas si velmi vazim a nemienim nim plytvat kvoli niekomu, kto za to nestoji

nikoletta1712
31. máj 2024

@heidi4 Presne moje slová👍🏽❤️

anonym_b22557
13. aug 2025
@nikoletta1712

Ja mám 34…Som bez priateľa…Deti som nikdy netúžila mať a ani netúžim…Partnera podľa mojích predstáv som ešte nestretla, no nemienim poľaviť zo svojich nárokov…A možno mi neveríš, ale som beskutočne šťastný človek, milujem môj krásny život…

@nikoletta1712 Presne, moja reč 🙂 Ja som tiež nikdy deti mať nechcela a som takto šťastná. Tie, čo majú deti si neviem prečo myslia, že my bezdetné musíme byť smutné a nešťastné. Vôbec to tak nie je. Práve naopak. Tá voľnosť bezdetného života je úžasná.

Strana
z2