Ako zvládať správy od bývalého partnera?
Ahojte.
Manzel (egoista) si po 11r nasiel milenku a odisiel.
Dozvedela som sa, ze sa rozisli a zrazu mi zacal preposielat spravy o tom, ako mozem za rozpad nasho manzelstva, preposiela mi videa o potrebach muza, pise , ako jeho potreby neboli naplnene a ako ma chce poucit, ked si budem budovat novy vztah.
Ako je vasen a laska najdolezitejsie vo vztahu, a nie ucta a respekt, na ktore som apelovala.
Uz neviem ako mam reagovat, ja mu nevyhadzujem na oci milenku, ani minulost, nerobi mi to dobre.
Naposledy som mu podakovala, ze mysli na mna a moj novy vztah, ze uz viem, co by urobilo stastnym jeho, ale co urobi stastnymi spolocne nas dvoch zistim casom, ked sa budeme spoznavat.
Ps.: zatial nikoho nemam, nehladam, davam sa psychicky dokopy , neviem co si mysli on.
Keby som bola hnusna, napisala by som, ci to preposiela aj exmilenke, len nechcem zbytocne provokovat, vycerpava ma to :((
@minenkaa Tak ked maju deti (a pise, ze maju), tak ho uplne zablokovat nemoze, lebo s nim musi komunikovat kvoli detom, predpokladam, ze deti chodia aj k nemu. Ci myslis, ze to ide bez komunikacie?
@dskjhfdlkdjhl ani ide ti upne bez komunikácie mimo predávania deti,prečo by mali aj v inom čase komunikovať
@dskjhfdlkdjhl ani ide ti upne bez komunikácie mimo predávania deti,prečo by mali aj v inom čase komunikovať
@minenkaa Ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku, ale kludne si dalej pis😉
@minenkaa Ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku, ale kludne si dalej pis😉
@dskjhfdlkdjhl jej to zbytočné budeš vysvetľovať, ona nepochopí. 🤭
@dskjhfdlkdjhl jej to zbytočné budeš vysvetľovať, ona nepochopí. 🤭
@anonym_4b3228 vsimla som si, preto som to uz z mojej strany ukoncila, ona pisat moze, to mi je uz ukradnute😉
@dskjhfdlkdjhl ano presne tak
Ja si myslím že jeho dobehlo svedomie. Písal ti to aj predtým ako sa s milenkou rozišiel???
Ja si myslím že jeho dobehlo svedomie. Písal ti to aj predtým ako sa s milenkou rozišiel???
@vilma7 nie, vtedy mi nic take nepisal
Napíš mu, nech si najprv vyhoní aspoň dvakrát a až potom nech ti skúsi napísať.
Zablokovať necitat neriešiť ignorovať. Odstrihnúť ho. Jeho názor ta nemusí zaujímať potrebuje si iba kopnúť. Keby ťa obťažoval vyhrážal sa potom riešiť políciu
@minenkaa napriklad o zdravotnom stave, napriklad o tom, ze potrebuje dieta nejaku drahu zdravotnu pomocku, je chore a je v nemocnici, prispiet na lyziarsky, na tabor. To su veci, ktore su mimo "odovyzdavania" deti.
@minenkaa napriklad o zdravotnom stave, napriklad o tom, ze potrebuje dieta nejaku drahu zdravotnu pomocku, je chore a je v nemocnici, prispiet na lyziarsky, na tabor. To su veci, ktore su mimo "odovyzdavania" deti.
@viestta okrem ,náhleho choroby sa dá o všetkom porozprávať ,raz za dva tyzdne pri tom odovzdávaní
V tomto prípade by to obmedzenie autorke len pomohlo

@dskjhfdlkdjhl prečo ako nemôže zablokovať pri deťoch
@minenkaa Tak ked maju deti (a pise, ze maju), tak ho uplne zablokovat nemoze, lebo s nim musi komunikovat kvoli detom, predpokladam, ze deti chodia aj k nemu. Ci myslis, ze to ide bez komunikacie?