icon

Ako zvládať správy od bývalého partnera?

2. aug 2025

Ahojte.
Manzel (egoista) si po 11r nasiel milenku a odisiel.
Dozvedela som sa, ze sa rozisli a zrazu mi zacal preposielat spravy o tom, ako mozem za rozpad nasho manzelstva, preposiela mi videa o potrebach muza, pise , ako jeho potreby neboli naplnene a ako ma chce poucit, ked si budem budovat novy vztah.
Ako je vasen a laska najdolezitejsie vo vztahu, a nie ucta a respekt, na ktore som apelovala.
Uz neviem ako mam reagovat, ja mu nevyhadzujem na oci milenku, ani minulost, nerobi mi to dobre.
Naposledy som mu podakovala, ze mysli na mna a moj novy vztah, ze uz viem, co by urobilo stastnym jeho, ale co urobi stastnymi spolocne nas dvoch zistim casom, ked sa budeme spoznavat.
Ps.: zatial nikoho nemam, nehladam, davam sa psychicky dokopy , neviem co si mysli on.
Keby som bola hnusna, napisala by som, ci to preposiela aj exmilenke, len nechcem zbytocne provokovat, vycerpava ma to :((

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
2. aug 2025
@minenkaa

@dskjhfdlkdjhl prečo ako nemôže zablokovať pri deťoch

@minenkaa Tak ked maju deti (a pise, ze maju), tak ho uplne zablokovat nemoze, lebo s nim musi komunikovat kvoli detom, predpokladam, ze deti chodia aj k nemu. Ci myslis, ze to ide bez komunikacie?

minenkaa
2. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@minenkaa Tak ked maju deti (a pise, ze maju), tak ho uplne zablokovat nemoze, lebo s nim musi komunikovat kvoli detom, predpokladam, ze deti chodia aj k nemu. Ci myslis, ze to ide bez komunikacie?

@dskjhfdlkdjhl ani ide ti upne bez komunikácie mimo predávania deti,prečo by mali aj v inom čase komunikovať

dskjhfdlkdjhl
2. aug 2025
@minenkaa

@dskjhfdlkdjhl ani ide ti upne bez komunikácie mimo predávania deti,prečo by mali aj v inom čase komunikovať

@minenkaa Ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku, ale kludne si dalej pis😉

anonym_4b3228
2. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@minenkaa Ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku, ale kludne si dalej pis😉

@dskjhfdlkdjhl jej to zbytočné budeš vysvetľovať, ona nepochopí. 🤭

dskjhfdlkdjhl
2. aug 2025
@anonym_4b3228

@dskjhfdlkdjhl jej to zbytočné budeš vysvetľovať, ona nepochopí. 🤭

@anonym_4b3228 vsimla som si, preto som to uz z mojej strany ukoncila, ona pisat moze, to mi je uz ukradnute😉

minenkaa
2. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl ano presne tak

vilma7
2. aug 2025

Ja si myslím že jeho dobehlo svedomie. Písal ti to aj predtým ako sa s milenkou rozišiel???

autor
2. aug 2025
@vilma7

Ja si myslím že jeho dobehlo svedomie. Písal ti to aj predtým ako sa s milenkou rozišiel???

@vilma7 nie, vtedy mi nic take nepisal

vilma7
2. aug 2025
@anonym_autor

@vilma7 nie, vtedy mi nic take nepisal

@anonym_autor tak z neho ide len čistá zufalost.

sevrin
2. aug 2025

Napíš mu, nech si najprv vyhoní aspoň dvakrát a až potom nech ti skúsi napísať.

cacianka
2. aug 2025
@sevrin

@sevrin 🤣

sova7
2. aug 2025

Zablokovať necitat neriešiť ignorovať. Odstrihnúť ho. Jeho názor ta nemusí zaujímať potrebuje si iba kopnúť. Keby ťa obťažoval vyhrážal sa potom riešiť políciu

viestta
2. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa napriklad o zdravotnom stave, napriklad o tom, ze potrebuje dieta nejaku drahu zdravotnu pomocku, je chore a je v nemocnici, prispiet na lyziarsky, na tabor. To su veci, ktore su mimo "odovyzdavania" deti.

viestta
2. aug 2025
@sevrin

@sevrin to sa ma znizit na jeho suterennu uroven? To akoze fakt myslis, ze takto riesia problemy civilizovani ludia?

minenkaa
2. aug 2025
@viestta

@minenkaa napriklad o zdravotnom stave, napriklad o tom, ze potrebuje dieta nejaku drahu zdravotnu pomocku, je chore a je v nemocnici, prispiet na lyziarsky, na tabor. To su veci, ktore su mimo "odovyzdavania" deti.

@viestta okrem ,náhleho choroby sa dá o všetkom porozprávať ,raz za dva tyzdne pri tom odovzdávaní
V tomto prípade by to obmedzenie autorke len pomohlo

sevrin
3. aug 2025
@viestta

@sevrin to sa ma znizit na jeho suterennu uroven? To akoze fakt myslis, ze takto riesia problemy civilizovani ludia?

@viestta sexuálne potreby má každý, bez ohľadu na civilizačný stupeň.

viestta
3. aug 2025
@sevrin

@viestta sexuálne potreby má každý, bez ohľadu na civilizačný stupeň.

@sevrin ale to ako o nich hovori odraza jeho civilizacny stupen. Napriklad aj ten tvoj koment vypovadal o tvojom viac ako si myslis.

Strana
z2