icon

Ako zvládať správy od bývalého partnera?

2. aug 2025

Ahojte.
Manzel (egoista) si po 11r nasiel milenku a odisiel.
Dozvedela som sa, ze sa rozisli a zrazu mi zacal preposielat spravy o tom, ako mozem za rozpad nasho manzelstva, preposiela mi videa o potrebach muza, pise , ako jeho potreby neboli naplnene a ako ma chce poucit, ked si budem budovat novy vztah.
Ako je vasen a laska najdolezitejsie vo vztahu, a nie ucta a respekt, na ktore som apelovala.
Uz neviem ako mam reagovat, ja mu nevyhadzujem na oci milenku, ani minulost, nerobi mi to dobre.
Naposledy som mu podakovala, ze mysli na mna a moj novy vztah, ze uz viem, co by urobilo stastnym jeho, ale co urobi stastnymi spolocne nas dvoch zistim casom, ked sa budeme spoznavat.
Ps.: zatial nikoho nemam, nehladam, davam sa psychicky dokopy , neviem co si mysli on.
Keby som bola hnusna, napisala by som, ci to preposiela aj exmilenke, len nechcem zbytocne provokovat, vycerpava ma to :((

Strana
z2
ariannazara
2. aug 2025

Blokovat 🖕

billy_jean
2. aug 2025

Napíš mu, že si rada, že jeho potreby boli naplnené vo vzťahu s milenkou. Rovnako, že veríš, že aj o tvoje potreby bude v novom vzťahu postarané. A tým to ukonči a už na neho nereaguj.

dskjhfdlkdjhl
2. aug 2025

Ak mate deti, tak ho asi zablkovat nemozes, ale toto ignoruj. Ak deti nemate, tak blokni, navzdy.

ahhola
2. aug 2025

Chce sa vratit.!? Co ty.na to? 😅

sense
2. aug 2025

Ignorovať

zooeynka
2. aug 2025

Ze mu na tie blaboly vobec odpisujes sa cudujem....

anonym_7b04c1
2. aug 2025

Ja by som mu napísala..."moja súčasná láska je moja ozajstná polovička a tiež si zakladá na úcte a rešpekte. Nech sa darí aj teba, dovidenia"

minenkaa
2. aug 2025

@anonym_autor zablokuj aj keď mate deti ,niesi mu ani povinná dávať telefónne číslo

minenkaa
2. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

Ak mate deti, tak ho asi zablkovat nemozes, ale toto ignoruj. Ak deti nemate, tak blokni, navzdy.

@dskjhfdlkdjhl prečo ako nemôže zablokovať pri deťoch

biba_18
2. aug 2025

vôbec na to nereaguj, a keď tak už len že nech ti to neposiela… ale radila by som vôbec…

colsami
2. aug 2025

Neviem preco by si mu vobec mala nieco odpisovat? Odpisala by som len organizacne na veci ohladom deti (ak mate), inak by som nemala potrebu ani podakovat alebo akokolvek reagovat.

marianarem
2. aug 2025

@anonym_autor Preposli mu video o komunikacii vo vztahu, ako ma clovek s kludom.a na rovinu povedat tomu druhemu, ked jeho potreby nie su naplnene a nieco ho trapi. Nie najst si milenku.

autor
2. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl deti mame , takze sa zial aj stretavame

earlgrey
2. aug 2025

Už si tu písala nie? aj o tom, že si si vymyslela, že niekoho máš a radili sme ti, aby si ho ignorovala a čisto komunikovala len ohľadom deti....nepomohlo však? a dušovala si sa, že mu nepíšeš...

autor
2. aug 2025
@colsami

Neviem preco by si mu vobec mala nieco odpisovat? Odpisala by som len organizacne na veci ohladom deti (ak mate), inak by som nemala potrebu ani podakovat alebo akokolvek reagovat.

@colsami ano, to som mu napisala, ze chcem riesit uz len veci ohladom deti a aj tak to nepomohlo , on sa stale vracia k tomu co som (ne)robila vo vztahu s nim

biba_18
2. aug 2025
@earlgrey

Už si tu písala nie? aj o tom, že si si vymyslela, že niekoho máš a radili sme ti, aby si ho ignorovala a čisto komunikovala len ohľadom deti....nepomohlo však? a dušovala si sa, že mu nepíšeš...

@earlgrey ahaa, to je ona? stratený prípad…

minenkaa
2. aug 2025

Preco máš potrebu mu odpisovať ,naozaj zablokuj ho

earlgrey
2. aug 2025
@biba_18

@earlgrey ahaa, to je ona? stratený prípad…

@biba_18 myslím, že áno...

ruxandra
2. aug 2025

Tak mu na to neodpisuj, nechaj to len videné, ale ani si to nepozeraj. Jeho to prestane bavit, ked nebude mať tvoje reakcie

januska12323
2. aug 2025

Dokedy ho budeš riešiť?

komplikovana
2. aug 2025

odpisuj iba na spravy co sa tykaju deti. Ostatne jeho vylevy tvrdo ignoruj. Nic mu nedlhujes, ziadne vysvetlenia. Nesmies sa nechat zatiahnut do jeho "hry". Naozaj nic nepomoze iba ignor.

tykat
2. aug 2025

@anonym_autor napisala by som mu "ano chapem, a preto nam to nevyslo, ty hladas vasen a lasku, ja naopak uctu a respekt, skoda ze to trvalo 11r kym sme na to prisli, ze k sebe nepatrime, tak si drzme palce nech to najdeme"
A hotovo, viac by som sa k tomu nevyjadrovala a na dalsie blaboly mu max preposlala text vyssie, vzdy ten isty.

tykat
2. aug 2025
@ahhola

Chce sa vratit.!? Co ty.na to? 😅

@ahhola alebo... tam by som mu odpisala ze "chapem ze sa chces vratit a ze ti chybam ale ja uz som niekde inde, hladaj dalej lasku a vasen u inych, u mna ju uz nenajdes"

viestta
2. aug 2025
@minenkaa

@dskjhfdlkdjhl prečo ako nemôže zablokovať pri deťoch

@minenkaa a ako bude s nim komunikovat o detoch? Mas pocit, ze uz to nie su jeho deti ked sa rozisli?

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
2. aug 2025
@viestta

@minenkaa a ako bude s nim komunikovat o detoch? Mas pocit, ze uz to nie su jeho deti ked sa rozisli?

@viestta nie,sú to aj jeho deti,aj keď on je zablokovaný ona mu môže volat,čo majú čo riesit deti mimo stretnutia ,vtedy si podajú všetky informácie a je,samozrejme ak exmanželia vychádzajú dobre bavia sa o deťoch aj na dennej báze ,čo ale tento prípad nie je,nie je nik z nich povinný tomu druhému dávať číslo,je to dobrovoľne

anonym_f9bbc7
2. aug 2025

@anonym_autor poziadat policiu nech mu daju prikaz drzat sa dalej a nekontaktovat.

Tvoje zdravie, aj psychicke je prvorade. Skoda na takehoto cloveka vobec mysliet.

minenkaa
2. aug 2025
@anonym_f9bbc7

@anonym_autor poziadat policiu nech mu daju prikaz drzat sa dalej a nekontaktovat.

Tvoje zdravie, aj psychicke je prvorade. Skoda na takehoto cloveka vobec mysliet.

@anonym_f9bbc7 ????to sa ako robi,polícia ma takú právomoc?

januska12323
2. aug 2025
@minenkaa

@anonym_f9bbc7 ????to sa ako robi,polícia ma takú právomoc?

@minenkaa Len na základe blbých správ určite nie. To by sa musel vyhrážať alebo byť Inka nebezpečný.

dskjhfdlkdjhl
2. aug 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl deti mame , takze sa zial aj stretavame

@anonym_autor Tak potom musis takto ladene spravy ignorovat, to sa snad da, nie?

Strana
z2