icon

Ako zvládať syndróm prázdneho hniezda?

21. apr 2024

Poprosím o slušnú komunikáciu hneď v úvode. Mám dcéru, ktorá už od desiatich rokov rozpráva ako chce odísť študovať do zahraničia a aj tam ostať žiť. Má 14 a občas povie, že sa teší na výšku keď bude na intraku a skúsi aké je to starať sa sama o seba. Vzťah máme veľmi dobrý a všetci členovia rodiny navzájom dobre vychádzame. Ona bola od malička priebojna, odvážna. Ja sa teším, že je smela a chce sa čím skôr postaviť na nohy ale občas mi je to ľúto, že sa tak teší ako odíde a postaví sa na vlastné nohy. Možno k tomu prispievajú aj reči mojich kamarátok, že mám dcéru karietistku, že odíde niekde do Austrálie a uvidím ju raz za rok. Ako ony svoje mamy navštevujú každý deň, pomáhajú im s deťmi, chodia spolu na výlety, na kávu. A my sa s dcérou podľa nich odcudzime a vnúčatá budem vidieť maximálne cez obrazovku. Že ma ľutuju. Naozaj sa mi to zle počúva a ešte horšie zvládam, že sa dcéra teší ako odíde o pár rokov z domu. Chytá ma syndróm prázdneho hniezda ešte pred tým ako odíde.

Strana
z4
andrea1809
22. apr 2024

@egonsk Moj kolega je top programator. Subor sa neda otvorit, ale prosim, ked sa ho niekomu podari otvorit, nech sa sem prihlasi...Ludi tu je dost. Zbytocne sa snazis fabulovat.

andrea1809
22. apr 2024

@egonsk Inak neboj, kontaktovala som ministerstvo, dam ti vediet, ako je to s tym suborom, to sa spolahni.

Mimochodom pises, ze si sa venoval rodine ci detom...vazne? Schizofrenia?

No podla profilu si 45 rocny slobodny stary mladenec, ci mozno aj panic, vid nizsie tvoj pokus o zoznamovaci inzerat

Slobodný junák krajší od čerta a veriaci, že jeho život ešte raz doplní osudová polovička pri ceste spoločným životom 🙂

....No toto nie je zoznamka. Obsmrdas tu par mesiacov, ale ozaj tu osudovu zenu nenajdes, vacsina ludi ta tu ma za magora. Mozno si na zaciatku staci ujasnit identitu

Strana
z4