Ako zvládnuť každodenné otravné návštevy svokry?
Zdravim. Chcem sa spýtať či to je normálne keď každý deň tu chodí mojej svokry dcéra s jej rozmaznanym príveskom (21), a vždy sa bavia l Tom istom pletky,pletky,chvalene čo majú čo nie ... Mne to príde otravné a trápne... Keď prídu a ja som hore , nebezim dole ako sa zjavia som typ človeka,ktoré také hlúposti nezaujímajú ... Nemám problém ,že prídu ale skoro každý deň. Bohužiaľ nemám slovo ani keď som budúca nevesta ... V Tom nič nezmením,ale zase nezmením sa kvôli nim,nech si tarakaju .. mám kamamosky a okruh ľudí,s ktorými sa bavíme o normálnych veciach nie o Tom ,kto čo má ,že na to majú atď .. ako povedala moja známa nie je to tvoja povinnosť tam byť, je to jej návšteva, nerob čo nechceš a riadim sa tým. Má niektorá niečo podobné aký máte na to názor čo by ste robili? Opakujem je to pravidelne niekedy to bol iba víkend ....
@dominikatomas tak poradím jedine pokiaľ ti to vadí kúp si svoje a odstahuj sa z cudzieho
Tak tento fór bol dobrý😂😂🤣Ta dcéra budúcej svokry má na vnávštevu väčšie právo, ako ty na bývanie v jej dome-u cudzích ľudí. A nie, nemusíš to znášať ako píšeš, môžeš ísť do svojho. Momentálne si tam na návšteve a tá dcéra tam chodí do svojho a hlavne k svojim.
@dominikatomas kristova noho, kelisovaaaaaa :( svokra si dovoli otvorit dvere dcere a vnucatam, svokra ti zavidi, ty si tam doma ... ty si fakt nevesta na pohladanie. ked uz nie ste schopni zabezpecit si vlastnu nehnutelnost, alebo platit sukromie, tak respektuj, ze byvas U NIEKOHO a ten niekto si moze pozvat navstevu.
@matullienka o nič veľké by som neprišla , mám kde byť 30km odtiaľto. Kľudne môžu prísť bývať tu , to je jasne ,žeby som neostala🙂 a inak býva v susednej dedine takže to je akoby bola tu na skok
@stanulienkat 99bodov
@dominikatomas prepáč ale ty si viacej mimo ako tí ľudia u ktorých bývaš, lebo raz darmo ono ti ti svokra nie je aj keď ju tak voláš
@dominikatomas autorka, ste manzelia? ak nie, tak to ze dom sa prepise na Tvojho chlapa pre teba nic neznamena...aj keby ste boli vy dvaja majitelia, pokial tam bude svokra byvat - stale k nej moze jej dcera chodit na navstevy...aj denne...
chapem,ze sa chces najma vyzalovat....kedze sa nechces odstahovat, tak zostava to jedine ignorovat...ved nech si tliachaju o com chcu, je to ich vec....ty obcas zo slusnosti pokecaj co je nove a hotovo....
@matullienka no vy ste vsetke odborníčky žiadna nemala problémy v rodine ani niečo čo jej vadilo. A teraz má idete ukrižovat? Asi ste veľmi dokonalé. Napísala som svoj názor na to právo mám . Ani jedna z vás,ktorá zo mňa vykresľuje obludy. To nemusí komentovať... Samé odbornicky
@dominikatomas a co ked maju trapne, prizemne temy, ktore teba nebavia? Ich bavi kecat jak v skolke. Mna tiez nebavi pocuvat 90% zenskych rozhovorov, ale ked to zeny bavi, nech klebetia.
Ako cakas, ze ich tu budeme s tebou komentovat, ze oooo ake slepice, chuda Dominika musi trpiet slepacie rozhovory?
Ale tak ok, si sa vyventilovala, ale tu nie je ziadna pomoc. Iba odist.
@dominikatomas keď niekde nie som spokojná tak tam nie som. Ale evidentne na iné nemáš tak tam stále si. Bohužiaľ ty tam nemáš absolútne žiadne práva a to je to čo ťa zožiera. Choď do svojho a tak si urcuj kto kedy môže prísť a o čom môže rozprávať
@mila23 áno presne tak ak robím , urobím kávy spýtam sa čo nové 15mon sa bavia o niečom o čom nemám tušenia , povypitujem vyprevadim . Nenapísala som,že trpím lenže odkiaľ pochádzam sú takéto veci inak brane
@dominikatomas tak toto ma pobavilo, ďakujem. Návšteva chce rozkazovať druhej návšteve 😁
@matullienka stačí mať kľud , nie práva , nie som žiadny politik ani prezident. A každý človek má právo na čo chce
@0silvia0 och bože zase zle pochopené ja sa vôbec neľutujem ,len píšem že som z tých žien ,ktoré nepotrebujú takéto veci pocuvat
@januska12323 jeeej ďalšia vzťahovať koučka ale vás tu je.musite si kopnúť do niekoho keďže váš život je asi tiež dosť smutny
@dominikatomas ved ani ja nie som z tych zien, co toto potrebuju pocuvat. Mna to tiez nebavi.
@dominikatomas a čo ti bráni ten kľud mať? Veď choď tam kde ho mať budeš sa netvar akoby ťa tam nútili byť
@0silvia0 ale mňa tu idú ukrižovat všetky🙂 nehanbím sa za svoj názor a stojím si za ním. Nie som žiadny generál ani nepotrebujem robiť pravidlá stačí mi klud
@matullienka aj ak robím neboj sa
@dominikatomas 🤣🤣🤣keby to tak bolo tak tu teraz táto téma nie je
@dominikatomas nikto ta tu nejde ukrizovat. Len sa ti snazia vysvetlit, ze ludia, ktori su majitelia obydlia maju pravo mat akekolvek navstevy s akymikolvek debilnymi temami. Je tvoj problem, ako sa k tomu postavis. Ony dve nepreskocia o 3 levely v komunikacii na nejake duchaplne reci a temy, lebo teba ich nebavi pocuvat.
@matullienka ejha ty si proficka 😂😂 s tebou tiež musí byť radosť byť máš doma aj mestečku guľu?
@0silvia0 mnooo veď práve , rozumova a komunikačná úroveň veľká priepasť
ja som byvala 3 mes u buducej svokry pokial sme neporiesili hypo a nepresli vsetky pravne nalezitosti, ja som to poriesila tak, ze z prace som chodila este cvicit potom na kavu s kamoskou a domov som chodila vecer. Prip cez vikendy sme chodili na welnes pobyty,alebo celodenne vylety. Mna by slahlo kebyze mam takto byvat dlhodobo. A to svokra nemala ziadne navstevy len proste ine zvyky, rano o piatej uz pozerala telku, vsetko bolo pocut kedze sme byvali v byte. Ja mam rada ticho a klud aspon do deviatej, vtedy pijem kavu, premyslam a pod. Cize bud si na to zvyknes, ze to ine nebude a vydrzis, alebo si najdi hobby aby si nebola tak casto " doma" alebo si najst vlastne byvanie
@dominikatomas si pripravená takto žiť celý život? Každým rokom si poleziete na nervy viac a viac. A keď príde dieťa, tak treba ratať s tým, že sa bude montovať do výchovy. Píseš, že priateľ nechce odíst. Ale čo chceš ty? Nechceš súkromie, kľud, robiť si veci podľa seba?
@dominikatomas nie som žiadna vzťahová kočka len na rozdiel od teba viem, že keď u niekoho bývam musím sa prispôsobiť alebo sa odsťahovať. Čo ti bráni bývať tam kde budeš mať len vlastné návštevy?
@januska12323 nerobím žiadne rozbroje o Tom čo cítim vie iba priateľ a tu som to spomenula . Vôbec žiadne haldy nidnohladom toho svokru rešpektujem kusem si do jazyka má tiež svoje zlozvyky...
@erikab82 chcem pokoj ale tu sú proste veľmi počuť sú hlučný u nás doma je klidrk,pokoj
však ak nemusíš ich vítať, popr. povinne s nimi sedieť - tak kde je problém...

@lucylaw je to pol na pol nikto nie bez viny 🙂