icon

Ako zvládnuť každodenné otravné návštevy svokry?

dominikatomas
15. mar 2024

Zdravim. Chcem sa spýtať či to je normálne keď každý deň tu chodí mojej svokry dcéra s jej rozmaznanym príveskom (21), a vždy sa bavia l Tom istom pletky,pletky,chvalene čo majú čo nie ... Mne to príde otravné a trápne... Keď prídu a ja som hore , nebezim dole ako sa zjavia som typ človeka,ktoré také hlúposti nezaujímajú ... Nemám problém ,že prídu ale skoro každý deň. Bohužiaľ nemám slovo ani keď som budúca nevesta ... V Tom nič nezmením,ale zase nezmením sa kvôli nim,nech si tarakaju .. mám kamamosky a okruh ľudí,s ktorými sa bavíme o normálnych veciach nie o Tom ,kto čo má ,že na to majú atď .. ako povedala moja známa nie je to tvoja povinnosť tam byť, je to jej návšteva, nerob čo nechceš a riadim sa tým. Má niektorá niečo podobné aký máte na to názor čo by ste robili? Opakujem je to pravidelne niekedy to bol iba víkend ....

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@lucylaw je to pol na pol nikto nie bez viny 🙂

lakebabe
15. mar 2024

@dominikatomas tak poradím jedine pokiaľ ti to vadí kúp si svoje a odstahuj sa z cudzieho

stanulienkat
15. mar 2024

Tak tento fór bol dobrý😂😂🤣Ta dcéra budúcej svokry má na vnávštevu väčšie právo, ako ty na bývanie v jej dome-u cudzích ľudí. A nie, nemusíš to znášať ako píšeš, môžeš ísť do svojho. Momentálne si tam na návšteve a tá dcéra tam chodí do svojho a hlavne k svojim.

ukulela
15. mar 2024

@dominikatomas kristova noho, kelisovaaaaaa :( svokra si dovoli otvorit dvere dcere a vnucatam, svokra ti zavidi, ty si tam doma ... ty si fakt nevesta na pohladanie. ked uz nie ste schopni zabezpecit si vlastnu nehnutelnost, alebo platit sukromie, tak respektuj, ze byvas U NIEKOHO a ten niekto si moze pozvat navstevu.

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@matullienka o nič veľké by som neprišla , mám kde byť 30km odtiaľto. Kľudne môžu prísť bývať tu , to je jasne ,žeby som neostala🙂 a inak býva v susednej dedine takže to je akoby bola tu na skok

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@stanulienkat 99bodov

matullienka
15. mar 2024

@dominikatomas prepáč ale ty si viacej mimo ako tí ľudia u ktorých bývaš, lebo raz darmo ono ti ti svokra nie je aj keď ju tak voláš

mila23
15. mar 2024

@dominikatomas autorka, ste manzelia? ak nie, tak to ze dom sa prepise na Tvojho chlapa pre teba nic neznamena...aj keby ste boli vy dvaja majitelia, pokial tam bude svokra byvat - stale k nej moze jej dcera chodit na navstevy...aj denne...
chapem,ze sa chces najma vyzalovat....kedze sa nechces odstahovat, tak zostava to jedine ignorovat...ved nech si tliachaju o com chcu, je to ich vec....ty obcas zo slusnosti pokecaj co je nove a hotovo....

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@matullienka no vy ste vsetke odborníčky žiadna nemala problémy v rodine ani niečo čo jej vadilo. A teraz má idete ukrižovat? Asi ste veľmi dokonalé. Napísala som svoj názor na to právo mám . Ani jedna z vás,ktorá zo mňa vykresľuje obludy. To nemusí komentovať... Samé odbornicky

0silvia0
15. mar 2024

@dominikatomas a co ked maju trapne, prizemne temy, ktore teba nebavia? Ich bavi kecat jak v skolke. Mna tiez nebavi pocuvat 90% zenskych rozhovorov, ale ked to zeny bavi, nech klebetia.
Ako cakas, ze ich tu budeme s tebou komentovat, ze oooo ake slepice, chuda Dominika musi trpiet slepacie rozhovory?
Ale tak ok, si sa vyventilovala, ale tu nie je ziadna pomoc. Iba odist.

matullienka
15. mar 2024

@dominikatomas keď niekde nie som spokojná tak tam nie som. Ale evidentne na iné nemáš tak tam stále si. Bohužiaľ ty tam nemáš absolútne žiadne práva a to je to čo ťa zožiera. Choď do svojho a tak si urcuj kto kedy môže prísť a o čom môže rozprávať

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@mila23 áno presne tak ak robím , urobím kávy spýtam sa čo nové 15mon sa bavia o niečom o čom nemám tušenia , povypitujem vyprevadim . Nenapísala som,že trpím lenže odkiaľ pochádzam sú takéto veci inak brane

januska12323
15. mar 2024

@dominikatomas tak toto ma pobavilo, ďakujem. Návšteva chce rozkazovať druhej návšteve 😁

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@matullienka stačí mať kľud , nie práva , nie som žiadny politik ani prezident. A každý človek má právo na čo chce

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@0silvia0 och bože zase zle pochopené ja sa vôbec neľutujem ,len píšem že som z tých žien ,ktoré nepotrebujú takéto veci pocuvat

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@januska12323 jeeej ďalšia vzťahovať koučka ale vás tu je.musite si kopnúť do niekoho keďže váš život je asi tiež dosť smutny

0silvia0
15. mar 2024

@dominikatomas ved ani ja nie som z tych zien, co toto potrebuju pocuvat. Mna to tiez nebavi.

matullienka
15. mar 2024

@dominikatomas a čo ti bráni ten kľud mať? Veď choď tam kde ho mať budeš sa netvar akoby ťa tam nútili byť

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@0silvia0 ale mňa tu idú ukrižovat všetky🙂 nehanbím sa za svoj názor a stojím si za ním. Nie som žiadny generál ani nepotrebujem robiť pravidlá stačí mi klud

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@matullienka aj ak robím neboj sa

matullienka
15. mar 2024

@dominikatomas 🤣🤣🤣keby to tak bolo tak tu teraz táto téma nie je

0silvia0
15. mar 2024

@dominikatomas nikto ta tu nejde ukrizovat. Len sa ti snazia vysvetlit, ze ludia, ktori su majitelia obydlia maju pravo mat akekolvek navstevy s akymikolvek debilnymi temami. Je tvoj problem, ako sa k tomu postavis. Ony dve nepreskocia o 3 levely v komunikacii na nejake duchaplne reci a temy, lebo teba ich nebavi pocuvat.

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@matullienka ejha ty si proficka 😂😂 s tebou tiež musí byť radosť byť máš doma aj mestečku guľu?

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@0silvia0 mnooo veď práve , rozumova a komunikačná úroveň veľká priepasť

klementinka58
15. mar 2024

ja som byvala 3 mes u buducej svokry pokial sme neporiesili hypo a nepresli vsetky pravne nalezitosti, ja som to poriesila tak, ze z prace som chodila este cvicit potom na kavu s kamoskou a domov som chodila vecer. Prip cez vikendy sme chodili na welnes pobyty,alebo celodenne vylety. Mna by slahlo kebyze mam takto byvat dlhodobo. A to svokra nemala ziadne navstevy len proste ine zvyky, rano o piatej uz pozerala telku, vsetko bolo pocut kedze sme byvali v byte. Ja mam rada ticho a klud aspon do deviatej, vtedy pijem kavu, premyslam a pod. Cize bud si na to zvyknes, ze to ine nebude a vydrzis, alebo si najdi hobby aby si nebola tak casto " doma" alebo si najst vlastne byvanie

erikab82
15. mar 2024

@dominikatomas si pripravená takto žiť celý život? Každým rokom si poleziete na nervy viac a viac. A keď príde dieťa, tak treba ratať s tým, že sa bude montovať do výchovy. Píseš, že priateľ nechce odíst. Ale čo chceš ty? Nechceš súkromie, kľud, robiť si veci podľa seba?

januska12323
15. mar 2024

@dominikatomas nie som žiadna vzťahová kočka len na rozdiel od teba viem, že keď u niekoho bývam musím sa prispôsobiť alebo sa odsťahovať. Čo ti bráni bývať tam kde budeš mať len vlastné návštevy?

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@januska12323 nerobím žiadne rozbroje o Tom čo cítim vie iba priateľ a tu som to spomenula . Vôbec žiadne haldy nidnohladom toho svokru rešpektujem kusem si do jazyka má tiež svoje zlozvyky...

dominikatomas
autor
15. mar 2024

@erikab82 chcem pokoj ale tu sú proste veľmi počuť sú hlučný u nás doma je klidrk,pokoj

deti95060810
15. mar 2024

však ak nemusíš ich vítať, popr. povinne s nimi sedieť - tak kde je problém...