Ako zvládnuť muža, ktorý vždy zapína telku?
Ahojte. Neviem, prečo ma to posledné mesiace tak vytáča, ale on príde domov a automaticky zapne telku, aj keď ju vôbec nesleduje. Len aby niečo hralo. Ja mám zas po práci chuť na ticho a ten zvuk v pozadí ma strašne unavuje. Už rozmýšľam, či som len precitlivená, alebo by mi z toho liezlo na nervy každému :-/ Máte to niekto podobne? Neviem, ako to vyriešiť :-/ Každý chceme niečo iné, aj keď to je asi pre niekoho blbosť.
@liusa82 telka je super vec, podľa toho čo máš zapnuté… že ty v tom nevidíš zmysel je ok, ale prečo ten zmysel spochybňuješ aj pre iných?
@biba_18 čo? 🤣 že spochybňujem hehe veď ja som napisala len svoj názor prečo si sa chytila akurát toho môjho komentára keď x žien tu píše že im to vadí tiež.. teda prakticky to isté čo ja..Nech si dá dotyčny alebo dotyčna sluchadla ked to už chce tak silou mocou počuvať niečo celý deň ako kolovrátok.To ako keby druhému napriek robili..To že máš rada ty nonstop zapnutu telku podla tvojej odpovede ,neznamena že toto bude tolerovať každý
Aj moj tak robi. Tiez potrebujem ticho,tak chodim relaxovat do spalne. My sa doma neobmedzujeme. Kvoli tomu sme si dali telku aj do spalne. Ak chcem byt ja v tichu v obyvacke,on ide do spalne.
@anonym_autor Pre mňa to bol jeden z dôvodov k rozchodu. Nonstop hluk, vypnúť to nechcel a sluchátka si dať nechcel, lebo ho, chudáčika, tlačili, keď ležal. A ja som sa mohla zblázniť. Bola som neskutočne šťastná, keď odišiel a ten krám si zobral so sebou.
@anonym_905db5 Rozchod kvoli telke? Akoze vazne? Esteze pises,ze to bol jeden z dovodov.
@biba_18 čo? 🤣 že spochybňujem hehe veď ja som napisala len svoj názor prečo si sa chytila akurát toho môjho komentára keď x žien tu píše že im to vadí tiež.. teda prakticky to isté čo ja..Nech si dá dotyčny alebo dotyčna sluchadla ked to už chce tak silou mocou počuvať niečo celý deň ako kolovrátok.To ako keby druhému napriek robili..To že máš rada ty nonstop zapnutu telku podla tvojej odpovede ,neznamena že toto bude tolerovať každý
@liusa82 ty si napísala že nechápeš keď to má niekto zapnuté 🤷♀️ veď samozrejme by som to nezapínala kebyže mi to vadí.. ostatané písali o sebe - ty o iných - preto som odpoveď adresovala tebe 😏
@anonym_autor ano, mala som to tak isto.. od rozvodu nemam televizor vobec, som happy
@anonym_b664a8 ja som introvert a mám telku pustenú fakt celý deň…
@biba_18 Ty to tak máš, ja čo poznám introvertov VÄČŠINA potrebuje ticho, a nemá rada TV pustenú ako kulisu.
Áno vadilo by mi to, vadí mi to aj na návštevách. S partnerom o tom jedine komunikovať… my doma TV ani nemáme
Aj u nas v obyvacke ide od rana do vecera,vecer sa vypne ale kazdy ma tv v izbe a zapnu sa vsetky naraz,okrem tej obyvacky.
Takze by som povedala,ze u nas idu non stop,lebo vedia pri nich aj zaspat.

@anonym_autor Pre mňa to bol jeden z dôvodov k rozchodu. Nonstop hluk, vypnúť to nechcel a sluchátka si dať nechcel, lebo ho, chudáčika, tlačili, keď ležal. A ja som sa mohla zblázniť. Bola som neskutočne šťastná, keď odišiel a ten krám si zobral so sebou.