Ako zvládnuť nadmerné potenie vo vzťahu?
Ahojte. Neviem co mi je ale zacala som sa extremne potit som von len pol hodiny a uz mam velke mapy pod pazuchami, pod prsiami tiez aj brucho mokre. Je pravda ze mam teraz nadvahu a mozno to je tym. Lenze nechapem vidim vonku tlstych ludi a nemaju mapy pod pazuchami ako ja. No a ide o to ze s novym partnerom si neviem urobit celodenny vylet. Som snim vzdy len tak dve hodiny a musim ist domov hned do sprchy. Velmi ma to stve ze nem9zme spolu ani nikde cestovat ani nic lebo ja hned mapy mam a nechcem aby to videl. Alebo staci ze len doma upracem a som cela mokra. A mam strach do buducma ako by som snim zila ze upratujem a by videl ze mam mokre tricko. A tym ze sa aj tak rychlo spotim tak ani nedojde nikdy na spontanny sex co je asi najlepsie mat spontanny sex ale musim ist predtym do sprchy a potom to uz je take planovane a je to onicom. Neviem co mam robit mam chut sa rozist lebo mi je zle zo seba.

@anonym_d1d2a4 Ja som hlupak? Ty nemas ani odvahu prispiet s takou blbostou pod svojim nickom. Telo si pH krvi velmi prisne reguluje pomocou pluc a obliciek. Kysla strava neposuva ph krvi do acidozy.
@dadis presne tak, krv nemôže byť ani kyslá, ani zasaditá, telo si jej ph reguluje samo.
To by bol už veľmi urgentný chorobný stav.