Ako zvládnuť odmietnutie od milovaného muža?
pred rokom a pol som stretla cez Tinder muza, ktory si ma ziskal na prvy pohlad. Odhliadnuc od vizualu, ktory ma naozaj velmi pekny, bol iny aj mentalne. Rozhladeny, scestovany, autenticky, pokojny, usmiaty.. s dobrym vzdelanim, este lepsiou pracou. Slusny, pozorny, galantny.. vzdy dodrzal co slubil, bol slusny, zodpovedny, hravy.. presne nejak takto som si predstavovala otca svojich deti. Vtedy bol aktualne rok od rozchodu, bezdetny.. vek 45, ja 37. Zacali sme spolu randit, a ocitli sme sa v takom zvlastnom stave, ze ked bol so mnou venoval mi plnu pozornost, vzdy sme sli niekam na veceru a potom k nemu, pozreli sme si filmy, dali drink a potom som u neho prespala, spravil mi ranajky, zaujimal sa na co mam chut, proste mala som pocit ked sme boli spolu, ze ma ma rad. Ale ako nahle som odisla jeho zaujem dako ochladol, no vedela som, ze ma narocnu pracu, konicky.. takto sme sa stretavali rok.. cca raz za dva tyzdne, otazku vztahu vsak nikdy neotvoril, nikdy ma nebozkaval, ale hladkal ma, hral sa mi s vlasmi atd. Niekedy v novembri som mu povedala, ze by som nas vztah chcela posunut dalej, ze by som chcela aj deti a rodinu. Dostala som sok, ked mi povedal, ze on sa na vztah neciti a deti uz nechce, ze uz je na to stary a viac ako to je mi nedokaze dat. Zranilo ma to, lebo som bola presvedcena, ze ku mne ma city, ale zahrala som to na kamosku, ze je to teda ok. Od tej udalosti sa prestal ozyvat, o mesiac na to na IG prva fotka s novou zenou (so mnou nikdy nic nimam nezdielal, dokonca sme sa nikdy nefotili) hovoril, ze na take veci nie je, o mesiac na to uz fotky z dovolenky, za ruky, ako sa bozkavaju, ona uz ma deti, tak fotky aj s jej detmi. Nedalo mi to a ako kamoska som sa spytala, co sa stalo. A on, ze sa zamiloval, ze ju stretol v obchode a od vtedy su spolu, uz spolu aj byvaju! Po pol roku zacal uvazovat o vlastnych detoch. Ze uz si nemyslel, ze nieco take zazije, ja sa tvarim, ze som ok.. ale som strasne zranena a neviem mu to odpustit.. preco ma klamal a vravel, ze sa na vztah a rodinu neciti, ked jedna uplne inak? Za co ma mal? Mal ma vobec rad? Zeny ako sa s tym vyrovnat, ze Vas muz, ktoreho milujete odmietne a vyberie si inu? Dokonca starsiu ako ja, akoze ok vyzera dobre, ale co ma ona.. co ja nemam? zoziera ma to, placem kvoli tomu kazdy den.
@zmrzlinka2021 200km je veľa ,na to aby sa nedalo viac stretávať?Ved to sú dve hodinky jazdy,zvláštne nadstavenie,pri takto malej vzdialenosti stretávať sa raz za dva tyzdne
@minenkaa nie každý má auto,prvá vec. Druhá vec cez týždeň je škola, práca. Tretia vec, treba pomôcť aj doma. Ľudia ktorí žijú v dome, väčšinou sobotu riešia záhradu, dvor. A štvrtá vec aj financie.
My sme spolu boli denne cez telefón, bežné aj niekoľkohodinové rozhovory.
To ako opisujes vase stretavanie.. sporadicky a inak ignoracia, to uz bolo jasne o ci ide, tebe to vyhovovalo? Kamoska takto stratila viac rokov a po 40tke, nedala si to vysvetlit ani vyhovorit, ze zbiera len omrvinky, jasne, ze dotycny ju uz odkopol s tym, ze jej nic predsa neslubil. A celemu svetu teraz oznamuje, aky je stastny a zalubeny, ale s nou. Ona hotova, ale kto je na vine?? Moj partner mal predo mnou 10 rocny vztah bez posunu, ani spolu nebyvali, takze po roku som mu povedala priamo, ze ja toto tolerovat nebudem, ani stracat cas, nech sa vyjadri alebo koniec. No a sme spolu 🙂. Pouc sa z toho...
*ale s inou
Inak este raz to citam a pasovala si sa do role kamosky, to aj ta moja kamoska stale hovorila, ze su len kamosi, tak jej vravim, ze ked s tym bola stotoznena, preco sa teraz tolko trapi pre neho.. Az chces viac, nemozes na to pristupit, to radsej nic, pretoze tie nove nie su len kamosky, tym muzom to len a len vyhovovalo takto a vyuzili sikovne situaciu. My zeny si niekedy same komplikujeme veci :(
neľúbil ťa.. bolo mu s tebou dobre ale takto sa chlap, ktorý miluje ženu nespráva. A rada do budúcna, nikdy nepristupuj a netoleruj to čo nechceš len preto aby si druhú stranu nestratila úplne, pretože druhá strana si môže myslieť, že to vyhovuje aj tebe a že je všetko v poriadku, preto nieje potreba to posúvať ďalej. A ak dobre chápem vy ste sa stretávali za účelom sexu, ak sa nezaújímal potom, tak sa chlap ktorý ťa má úprimne rád a má o teba záujem nespráva... ALE dobrá správa je, že si to zistila a môžeš sa posunúť ďalej aj keď to bude bolieť.. vyplač sa, makaj na sebe, zlepšuj sa po každej stránke a muž, ktorý za to bude stáť príde! veľa šťastia! posielam objatie 🙂
Nic v zlom, ale ak planujes s niekym dlhodoby vztah, tak s nim hned neskac do postele, mas ponaucenie do buducna.
Nic v zlom, ale ak planujes s niekym dlhodoby vztah, tak s nim hned neskac do postele, mas ponaucenie do buducna.
@domkakvet presne toto sme riešili s mužom ,že prečo si toto ľudia myslia,prečo si to myslis?Preco keď sa s chlapom vyspim hneď na prvom rande,nemôže byt z toho vzťah
@domkakvet presne toto sme riešili s mužom ,že prečo si toto ľudia myslia,prečo si to myslis?Preco keď sa s chlapom vyspim hneď na prvom rande,nemôže byt z toho vzťah
@minenkaa lebo mu das hned, budes pre neho lahka trofej, dosiahne ta lahko a preto si ta nebude vazit a okrem toho budes ako stetka, co da kazdemu kto poziada.
@domkakvet kde píše ze mu skočila hneď do postele? A keby aj, kľudne z toho moze byť vzťah, pre niekoho je práve aj súhra v sexe dôvod posunúť vzťah ďalej....
@domkakvet zaujímavé ,žiadny môj partner sa ku mne ako ku štetke nesprával a to sme mali sex hneď
@domkakvet zbytocne riskovať?Ak si niekto o žene ktorá si zasexuje s chlapom na prvom rande,mysli,že je stetka,tak to je teda pekne nevyzrety jedinec a je dobre keď tento risk ma toho človeka zbaví . To podľa tohto myslenia ,je každá stetka,lebo ostala tehotná pred svadbou,ma sex s priatelom a nie s manželom a dalsie bla bla bla
@domkakvet zbytocne riskovať?Ak si niekto o žene ktorá si zasexuje s chlapom na prvom rande,mysli,že je stetka,tak to je teda pekne nevyzrety jedinec a je dobre keď tento risk ma toho človeka zbaví . To podľa tohto myslenia ,je každá stetka,lebo ostala tehotná pred svadbou,ma sex s priatelom a nie s manželom a dalsie bla bla bla
@minenkaa da sa to zobrat aj z tejto strany, ako pises, ale pri sexe na prvom rande mozes riskovat aj ine veci (pohlavnu chorobu atd.), cize tiez sa moze hovorit o nevyzretosti.
@ismarela super postreh, isto po mesiaci hneď do toho ťahali deti a rovno na dovolenku spolu všetci leteli. Veľmi málo pravdepodobné, už dávno s nou bol, preto nedával spoločné fotky s autorku, on chcel pôsobiť stále ako nezadany muž. A gól bude, ak bude jeho nová zena v 4 mesiaci 🤰
@mischy00 a nakoniec ešte tie deti budú jeho a ona bude jeho žena...autorka: ty si bola odreagovanie od manželstva a zaväzkoch.
Aj keď žena čaká za prvým sexom na 10te rande, tam to môže chytiť rovnako ako na prvom 😂 Btw, netvárme sa, že ľudia behajú po svete so syfilosom ako keby to bola chrípka. Poznám chlapov, čo spali so stovkami prostitútok a nikdy nič nechytili. Syfilis sa zvykne šíriť v rómskych osadách, prípadne ešte v domovoch dôchodcov 😂 Proste tam, kde sa šuká krížom krážom bez ochrany 🙂
Myslim si,ze si naozaj narazila na skveleho chlapa.A skvely sa ukazal aj vo chvili ked mal byt uprimny k sebe aj k tebe aj bol.Potom mu do zivota vstupila ozajstna laska a hotovo.Nesmies sa nanho hnevat.Mal ta rad,spraval sa k tebe krasne,slusne,uctivo ale city si nevydupes Nic zle ti neurobil.Prosim ta nechaj to tak,nechaj ich tak,chod dalej,to preboli.Nenic sa negativnymi pocitmi,nebodaj pomstou.
Mrzí ma to, čo sa ti stalo...nič sa nedá robiť, len zabudnúť, chce to čas, veľa času, ale určite to prejde a budeš aj ty šťastná....je to smutné ak to hral na viac strán, o to skôr možno na neho zabudneš...keď si uvedomíš, že nebol úprimný, že ťa možno klamal...takého muža by si určite nechcela
On Ťa neklamal, aj Ti povedal, že viac Ti ponúknuť nevie. Vtedy mu vyhovovalo to zahriatie postele. Ty si sa tvárila na kamošku, nemala si to robiť, dala si si plane nádeje.
Proste to je to, čo tu mnohé omieľame. Chlap ak ženu chce, neexistuje vzdialenosť, hore, kopec práce, proste za ňou pôjde a urobí pre ňu všetko. Vôbec to nie je o tom, že obna má niečo, čo ty nie.
Skus to zobrať ako lekciu, aj keď viem, že to bolí.
No precitala som vsetko a z Vasich komentárov vyslo par otazok na ktore som chcela odpovede. On je taky by som povedala celkom ferovy clovek a vzdy ked som s nim nieco potrebovala komunikovat som sa citila vypocuta aj pochopena i ked nie vzdy boli jeho reakcie alebo odpovede take ako by som chcela. No nikdy som nemala pocit, ze by ma ponizoval alebo zosmiesnoval. Bol sam, zil sam, zvacsa ked sme boli spolu sme boli u neho, nie u mna, takze ak by mal nejaku zenu asi by sme takto nefungovali, nikdy sa so mnou neskryval ani nic, proste len sme sa stretli isli do kina, pripadne na veceru drink, potom k nemu - ano bol sex, zvacsa sme potom este stravili spolu jeden den pri telke, galeria, prechadzka a znova tak cca o dva tyzdne.
Napisala som mu teda ešte vcera, ze by som potrebovala pre svoj pokoj v dusi nejake odpovede a ak by bol ochotny - by som bola rada. Spytal sa ma teda co ma trapi, ze nech sa opytam. Spytala som sa ako to cele bolo, ako to bolo s nami, ako to bolo s nou a co vlastne medzi nami bolo. Takze dozvedela som sa, ze on nas vtrah ako vztah nikdy nevnimal a, ze napriek tomu, ze si ma vazi a ma ma svojim sposobom rad nad tym ani nikdy takto neuvazoval. Proste, ze on to ma nejak tak, ze v podstate ked vidi nejaku zenu tak vekmi rychlo vie, ci vztah ano alebo nie... a ja som bola v tej kategorii nie, proste nic som zle neurobila, len to tam nebolo. jeho novu partnerku vraj poznal 4 roky. resp. pred 4 rokmi sa niekde stretli, bola este vydata a jemu sa strasne pacila, proste presne jeho Typ, ako to nazval proste HOT, a aj napriek tomu, ze uz vtedy odchadzala od svojho muza sa neodvazil do toho ist, lebo to vyhodnotil tak, ze tu sa zrani. Za tie 4 roky neboli v kontakte, resp. stretli sa asi 4x nahodne 2x ju volal von, 2 x odmietla, tak to nejak zabalil. Az teraz.,. ked sa nahodou stretli v obchode sa rozhovor viac rozvinul a nejak sa zrazu dohodli na stretnuti, odvtedy su spolu a proste sa zamilovali jeden do druheho, ze to nema nic spolocne so mnou. Proste tam bolo u neho to "zena na vztah" to co u mna nebolo, a ze pokial mi ublizil tak mu je to luto. Ze ak by vedel, ze sa do neho takto zalubujem, tak by stretnutia neinicioval, ze by mu to za to nestalo. A pekne sme sa rozucili.
Tak ja osobne, by som stretavanie raz za 2t nepovazovala za vztah...

On ta neklamal,pri tebe sa necitil na vztah a deti,nemiloval ta. Proste sa do tejto zamiloval a zivot sa mu otocil,laska robi divy. Nemozes sa nanho za toto hnevat. Ci si mal radsej s tebou nasilu spravit deti a potom zdupkat? Vsetko je tak ako ma byt. Musis ist dalej silnejsia o skusenost.