icon

Ako zvládnuť odmietnutie od milovaného muža?

17. máj 2025

pred rokom a pol som stretla cez Tinder muza, ktory si ma ziskal na prvy pohlad. Odhliadnuc od vizualu, ktory ma naozaj velmi pekny, bol iny aj mentalne. Rozhladeny, scestovany, autenticky, pokojny, usmiaty.. s dobrym vzdelanim, este lepsiou pracou. Slusny, pozorny, galantny.. vzdy dodrzal co slubil, bol slusny, zodpovedny, hravy.. presne nejak takto som si predstavovala otca svojich deti. Vtedy bol aktualne rok od rozchodu, bezdetny.. vek 45, ja 37. Zacali sme spolu randit, a ocitli sme sa v takom zvlastnom stave, ze ked bol so mnou venoval mi plnu pozornost, vzdy sme sli niekam na veceru a potom k nemu, pozreli sme si filmy, dali drink a potom som u neho prespala, spravil mi ranajky, zaujimal sa na co mam chut, proste mala som pocit ked sme boli spolu, ze ma ma rad. Ale ako nahle som odisla jeho zaujem dako ochladol, no vedela som, ze ma narocnu pracu, konicky.. takto sme sa stretavali rok.. cca raz za dva tyzdne, otazku vztahu vsak nikdy neotvoril, nikdy ma nebozkaval, ale hladkal ma, hral sa mi s vlasmi atd. Niekedy v novembri som mu povedala, ze by som nas vztah chcela posunut dalej, ze by som chcela aj deti a rodinu. Dostala som sok, ked mi povedal, ze on sa na vztah neciti a deti uz nechce, ze uz je na to stary a viac ako to je mi nedokaze dat. Zranilo ma to, lebo som bola presvedcena, ze ku mne ma city, ale zahrala som to na kamosku, ze je to teda ok. Od tej udalosti sa prestal ozyvat, o mesiac na to na IG prva fotka s novou zenou (so mnou nikdy nic nimam nezdielal, dokonca sme sa nikdy nefotili) hovoril, ze na take veci nie je, o mesiac na to uz fotky z dovolenky, za ruky, ako sa bozkavaju, ona uz ma deti, tak fotky aj s jej detmi. Nedalo mi to a ako kamoska som sa spytala, co sa stalo. A on, ze sa zamiloval, ze ju stretol v obchode a od vtedy su spolu, uz spolu aj byvaju! Po pol roku zacal uvazovat o vlastnych detoch. Ze uz si nemyslel, ze nieco take zazije, ja sa tvarim, ze som ok.. ale som strasne zranena a neviem mu to odpustit.. preco ma klamal a vravel, ze sa na vztah a rodinu neciti, ked jedna uplne inak? Za co ma mal? Mal ma vobec rad? Zeny ako sa s tym vyrovnat, ze Vas muz, ktoreho milujete odmietne a vyberie si inu? Dokonca starsiu ako ja, akoze ok vyzera dobre, ale co ma ona.. co ja nemam? zoziera ma to, placem kvoli tomu kazdy den.

Strana
z2
ivik4
17. máj 2025

Laska je laska... mozno deti naozaj nechcel len necakal ze to pride. Ju miluje, Teba nemiloval. Podla mna spravil dobre ked Ti povedal ze uz nechce deti, vsak to naozaj tak citil (nenatahoval Ta) a Tebou sa to nezmenilo. Az ňou

thereisabear
17. máj 2025

Podľa mňa ti neklamal. Mal ťa rád, ale neľúbil.

doriiis
17. máj 2025

Neklamal ti.Proste s tebou necítil to,čo s ňou áno.S tebou všetko nezapadlo,s ňou áno.Vola sa to laska

mischy00
17. máj 2025

Necitil sa na rodinu s tebou....povedal to všeobecne ale cítil to tak pri tebe. Bol pozorný, milý, bol sex a to mu s tebou stačilo. Rok si to takto vydržala, klobúk dolu. Chápem, že si zranená ale nakoniec to ber tak, že lepšie ako ti urobiť dieťa a potom zvrhnúť od teba.

andrejka2424
17. máj 2025

Netráp sa, neurobila si chybu, aj keď to vysvetlenie ti už podĺa mňa nedlhoval, keď si našiel inú, keďže ti priamo povedal, ako to vidí medzi vami.Dopredu si to nenaplánoval, že sa zamiluje.Proste sa to stalo.Možno sa to aj tebe stane, tak zabudni na tento vzťah-nevzťah a maj sa rada.

denkabemommy
17. máj 2025

Neklamal ti. On sa na rodinu a deti necítil s tebou. U ďalšej to kliklo 🙂. Môj muž to mal tak somnou, s jeho ex bol 7 rokov a ani nepomyslel ma svadbu - potvrdené od svokry. Mňa požiadal asi po pol roku vzťahu. Proste u vás nebol match na oboch stranách 🤷🏼‍♀️

klementinka58
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
17. máj 2025

Bol úprimný,podľa mňa fest autentický už odzačiatku, aký problém? 😏

mischy00
17. máj 2025

A hlavne si mu na všetko hovorila ok, že je to tak v pohode a nevadí ti to, že vás vzťah je v rovine kamarátstva s výhodami. Nabudúce treba povedať narovinu, ze ty to cítiš inak a nedufat, že chlap sa kvôli tvojej tolerantnosti otočí. Túto chybu robí veľa ľudí, potlačí svoje túžby, aby nestratili toho druhého a nakoniec ho aj tak stratia. Len zabiju ďalší rok, dva života.

tinqua
17. máj 2025

Myslím, že je dôležité uvedomiť si, že takto fungujú vzťahy často....nie každý partner je schopný dať nám to, čo hľadáme....a to nie je naša chyba, ani chyba toho druhého, je to proste realita života a ľudskej psychiky. Nemyslím si, že ti klamal vedome, jednoducho vtedy ešte nevedel, čo chce, alebo nebol schopný otvoriť sa niekomu hlbšie...možno kvôli vlastným emocionálnym blokom, strachu alebo nezrelosti vo vzťahoch....ten jeho „múr“ mohol byť obranný mechanizmus, ktorý ti bránil v skutočnom prepojení. Až keď stretol tú druhú ženu, ktorá dokázala tie jeho bariéry prelomiť, začal naozaj cítiť to, čo s tebou necítil, alebo sa k tomu nevedel dostať.... niektorí ľudia potrebujú naozaj výnimočnú rezonanciu, aby prekonali vlastné obavy a dokázali sa otvoriť...a z toho ako ti úprimne teraz píše o svojích pocitoch je vidno, že si tú kamošku zahrala až príliš presvedčivo. Ublížila si si aj sama.

macko_usko222
Autor odpoveď zmazal
ovaaa
17. máj 2025

Stratený rok nuž tvoja chyba. Poučenie do budúcna: nečakať rok na komunikáciu a vyjasniť si veci v začiatkoch respektíve po pár mesiacoch. Cítiť sa fajn je jedna vec, ale rozprávať o pocitoch, zaľúbiť sa, prejavovať city, mať hlbšie rozhovory, životné plány či chcenie tráviť spolu čo najviac času je vec druhá . Veď nemáš 15, aby si tieto veci nevedela. Nemať jasno a byť vo fáze čakania, dúfania, nahovárania si vecí bez komunikácie a potom vyblafneš na neho, že chceš posunúť vzťah a mať s ním deti, pričom rok ani neviete navzájom, čo chcete noooo čistý odpal. Povedal tu, že ťa ľúbi, miluje a nevie si predstaviť život bez teba? Alebo si mu to povedala ty? Pochybujem a tak ti odišiel rok....a ďalší sa budeš trápiť ...zbytočne

zuzana9393
17. máj 2025

Ak si ho naozaj milovala, tak mu to dopraj. Buď rada,že je šťastný. Odloz svoje ego. Ale na to treba asi čas. Neboj aj pre teba príde ten pravý. Toto nebol on. Držím palce ❤️🌸

ovaaa
17. máj 2025

A ako sa s tým vyrovnáš? Nebudeš si klamať a budeš vidieť veci tak ako sú. Vybral si na život inú partnerku, bodka. Žiadne spomienky na spoločné chvíle, porovnávanie, otázok prečo, žiarlivosti či snívania. Treba to uzavrieť v sebe, poučiť sa a ísť ďalej. Rozumovo si to zdôvodniť nie Prestať sa trýzniť, ľutovať. Začni tráviť čas s priateľmi, rodinou, koníčky, výlety, práca....čokoľvek čo ťa zamestná...

lindous
17. máj 2025

Ono ten spôsob randenia, že večera, sex, raňajky a pá raz za dva týždne boli myslím vcelku jasným znakom o čom tam ide, obzvlášt bez bozkov, vyznaní... škoda, že si sa nespýtala priamo skôr, lebo vieš ako sa hovorí, "jeden myslel"... tam bol problém v komunikácii toho kto čo očakáva a ten rozhovor mal prísť omnoho skôr,... to máš poučenie do budúcna a ako sa s tým vyrovnať? nebrať si to osobne, srdcu človek nerozkáže... a určite ho nesledovať na sociálnych sieťach, ako je šťastný s inou, keď ti to nerobí dobre... zíde z očí, zíde z mysle + čas... zabav myseľ niečím iným 🙂 dobre bude...

ismarela
17. máj 2025

Myslím že sa s ňou stretával už dlhšie. Lebo poznali sa mesiac a už zdieľali spoločne fotky na nete ešte aj s jej deťmi? Prosím ta 😅 nebuď naivná. Ťahal to na viac strán, to vysvetľuje to “pracovne vyťaženie” a neozývanie sa keď ste práve neboli spolu.

januska12323
17. máj 2025

Bola si len žena na sex, škoda, že si to sama nevidela už po prvých stretnutiach. On ti nič nedlhuje nemali ste vzťah.

ariannazara
17. máj 2025
@ismarela

Myslím že sa s ňou stretával už dlhšie. Lebo poznali sa mesiac a už zdieľali spoločne fotky na nete ešte aj s jej deťmi? Prosím ta 😅 nebuď naivná. Ťahal to na viac strán, to vysvetľuje to “pracovne vyťaženie” a neozývanie sa keď ste práve neboli spolu.

@ismarela presne si toto myslím aj ja, isto to ťahal na dve strany a potom si povedal s ktorou to klapne nakoniec. A autorka to nebola 🤷‍♀️ taky je zivot občas.

fotoarch
17. máj 2025

Citam spravne ze ste sa stretavala 1x za dva tyzdne za ucelom romantickeho vecera s keksom ? V mojej vete je odpove, nebol to vztah . Ex Ta mal na relax

zmrzlinka2021
17. máj 2025
@thereisabear

Podľa mňa ti neklamal. Mal ťa rád, ale neľúbil.

@thereisabear
Áno, ale nie je tinder zoznamovacka na partnerské vzťahy?

vanilkovazmrzka
17. máj 2025

Ved ti povedal pravu. Necitil sa na vztah a rodinu. S tebou.

Ja nechapem ze si vobec uvazovala o nejakom vztahu, ked si mu bola ukradnuta vzdy ked ste spolu prave neboli :/

mischy00
17. máj 2025
@ismarela

@ismarela super postreh, isto po mesiaci hneď do toho ťahali deti a rovno na dovolenku spolu všetci leteli. Veľmi málo pravdepodobné, už dávno s nou bol, preto nedával spoločné fotky s autorku, on chcel pôsobiť stále ako nezadany muž. A gól bude, ak bude jeho nová zena v 4 mesiaci 🤰

zmrzlinka2021
17. máj 2025

Autorka

Ak si s ním mala sex, tak ťa bral len ako matrac, dnes sa tomu hovorí kamoška s výhodami. Keďže už si túto výhodu pre neho stratila, nie si pre neho potrebná. Pouc sa a nabudúce nastav si určitý štandard na muža.

minenkaa
17. máj 2025

Zas jeden vtipný príspevok,to naizaj ľudia takto rozmýšľajú,že sa s niekym stretávam raz za dva tyzdne a je to vzťah ? Deti a rodina ,s niekym s kým nemám nič spoločne ?

petronelag
17. máj 2025
@minenkaa

Zas jeden vtipný príspevok,to naizaj ľudia takto rozmýšľajú,že sa s niekym stretávam raz za dva tyzdne a je to vzťah ? Deti a rodina ,s niekym s kým nemám nič spoločne ?

@minenkaa Aj ja si myslím, že takéto stretávanie je len začiatok hľadania a ak to muž neposúva na častejšie stretávanie a iné spoločné akcie, tak z toho nič nemôže vzniknúť.
Je celkom možné, že túto novú priateľku poznal už dávnejšie a niečím ho zaujala, funguje to medzi nimi lepšie, tak sa rozhodol ísť touto cestou.
Za ním je škoda plakať, jednoducho to nevyšlo.

zmrzlinka2021
17. máj 2025
@minenkaa

@minenkaa ja keď som chodila s mužom, tak sme sa tak stretávali dosť dlho, lebo medzi nami bolo 200 km. A bol to vzťah. Veľa sme si písali, telefonovali, s rodičmi má zoznámil do dvoch týždňov od začiatku chodenia.

sella38
17. máj 2025

on ti neklamal. On ťa proste neľúbil....

blacki12
17. máj 2025

Príliš si si stavala vzdušné zámky o chlapovi, ktorého si v skutočnosti nepoznala a ktorý ti nijako nedával najavo, že niečo pre neho znamenáš.
Nebuď naivná, s tou terajšou láskou už spával dávno predtým ako ju priznal na soc. sieťach🤐Vypočítavo pridáva trápne príbehy o láske a dúfa, že budeš doliezať, prípadne si pohonká ego, keď uvidí, ako sa preto trápiš🙈

minenkaa
17. máj 2025
@zmrzlinka2021

@minenkaa ja keď som chodila s mužom, tak sme sa tak stretávali dosť dlho, lebo medzi nami bolo 200 km. A bol to vzťah. Veľa sme si písali, telefonovali, s rodičmi má zoznámil do dvoch týždňov od začiatku chodenia.

@zmrzlinka2021 200km je veľa ,na to aby sa nedalo viac stretávať?Ved to sú dve hodinky jazdy,zvláštne nadstavenie,pri takto malej vzdialenosti stretávať sa raz za dva tyzdne

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2