icon

Ako zvládnuť partnerkov stres pred výletom?

Včera o 18:33

Zajtra ideme na celodenný výlet. Šoférujem ja, priateľ nemá VP ani auto. Ráno ho vyzdvihnem, cca. 200 km tam a 200 späť. A priateľ už stresuje. Že musí ráno skoro vstávať, aby stihol všetko, ranné WC, sprchu... že musí ísť spať o 22.00, aby sa vyspal, že čo budeme jesť, čo budeme piť. Hovorím mu, že čo stresuje. Ak bude unavený, pospí si po ceste. Zastavíme sa niekde najesť. Kúpime si na pumpe kávu a croissant. Dokonca na pumpe majú aj WC.
Toto robia aj vaši chlapi niekedy? Lebo on keď nemá ráno svoj kľud pri toalete --- je všetko zle.

Strana
z5
sissy27
Včera o 18:34

@anonym_autor no, to je teda material do zivota… tak snad ma ine kvality.

anonym_a058dc
Včera o 18:34

@anonym_autor nerobí to chlap, ale ja😃

patrike
Včera o 18:36

Decko v tele dospeleho, hlavne si s nim nerob skutocne dieta, lebo sa zosype.

autor
Včera o 18:37
@patrike

Decko v tele dospeleho, hlavne si s nim nerob skutocne dieta, lebo sa zosype.

@patrike má dve deti a 49 rokov.

anonym_365f7f
Včera o 18:39

Môj chlap nie,ale ja áno

anonym_aea5c0
Včera o 18:39
@anonym_autor

@anonym_autor bizár

anonym_cfd7e4
Včera o 18:40

Prepanakraĺa..na toto by som nemala nervy.

patrike
Včera o 18:41
@anonym_autor

@anonym_autor Ved preto je rozvedeny, lebo je divny ... nechapem, co na nom vidis,

autor
Včera o 18:41
@patrike

@anonym_autor Ved preto je rozvedeny, lebo je divny ... nechapem, co na nom vidis,

@patrike kto povedal, že je rozvedený?

anonym_829f54
Včera o 18:42

Preco nenachysta proviant, ked ma obavy, ze bude o hlade a o smade?
Mat toto so sebou na vylete, radsej ho necham doma. Takto nevyvadzaju ani patrocne deti

anonym_e7be2e
Včera o 18:46

Ja tiež stresujem pred cestou - dnes večer. Zajtra mám odšoférovať 666 km, tak asi idem spať už teraz. A tiež viem, že budeme vstávať okolo pol šiestej a to sa mi ešte nechce na veľkú. 🤪

anonym_829f54
Včera o 18:46
@anonym_autor

@anonym_autor mozno rozvedeny nie je ale divny je, to suhlasim s @patrike
Ani matka (matky?) jeho deti s nim nevydrzala.

patrike
Včera o 18:48
@anonym_autor

@anonym_autor To je jedno, ale proste nejaku zenu mal isty cas a deti z toho tiez ostali. Vadny je a vzdy bol.

anonym_690d2f
Včera o 18:49

Necitam komentare, ale za mna nieco strasne. Ak si takeho frajera predstavim ako manzela a otca mojich deti, mam dost...

Edit, precitala som komentare: 50 rokov ma?????? Ja ze hovorime o 20 rocnom chlapcovi co este nedospel 🙈

autor
Včera o 18:50
@patrike

@anonym_autor To je jedno, ale proste nejaku zenu mal isty cas a deti z toho tiez ostali. Vadny je a vzdy bol.

@patrike inak vieš čo by mňa zaujímalo? Akú ty máš partnerku, keď si t stále. Ráno, naobed, večer. Stále keď tu nazriem, si napchatý v každej diskusii. Aj teraz, keď by si mal so ženou niekde ležať pri telke alebo na dovolenke.

anonym_e3b09e
Včera o 18:51
@anonym_autor

@anonym_autor teda nie je rozvedený /rozídený a si jeho milenkou?

anonym_b097ef
Včera o 18:51

@anonym_autor my sme dávali každý mesiac 2x s dvoma malymi detmi 200km 🙈 aby dospelý chlap stresoval z jednej cesty horšie ako matka s novorodencom mi príde úplne smiešne.

anonym_46e25e
Včera o 18:52

ja vzdy stresujem ..aj ked je vsetko nachystane popbalene som proste nervozna.. a? rodina ma pozna,ze nema rypat a vedia ze ako nahle odideme tak sa ukludnim ... aj ty mas iste xy veci ktore niesu normalne

jblheart
Včera o 18:52
@sissy27

@anonym_autor no, to je teda material do zivota… tak snad ma ine kvality.

@sissy27 Vraj ma dve deti tak asi tam dole má kvalitu ktorá ho dostala kde je 😀 Že aj keď nemá VP, nevie šoférovať, šomre, stresuje a nevie nič zariadiť tak sa vďaka tomu našli také čo sa oňho postarajú. 😅 Možno má aj krásny úsmev.. 😂

anonym_abf0bc
Včera o 18:53

Je to cudak, nemala by som nervy na také klbko nervov.Znervozni i teba.
A to že nemá vodicak ani nekomentujem

autor
Včera o 18:54
@jblheart

@sissy27 Vraj ma dve deti tak asi tam dole má kvalitu ktorá ho dostala kde je 😀 Že aj keď nemá VP, nevie šoférovať, šomre, stresuje a nevie nič zariadiť tak sa vďaka tomu našli také čo sa oňho postarajú. 😅 Možno má aj krásny úsmev.. 😂

@jblheart ja len pre info, on je ona - teda žena... Chcel som vedieť, ako to vyzerá, keď sa takto opíše muž... čo štandardne robí žena 🙂

anonym_a3ea79
Včera o 18:55

Mne to príde ze nikam sa mu/jej nechce

autor
Včera o 18:56
@anonym_a3ea79

Mne to príde ze nikam sa mu/jej nechce

@anonym_a3ea79 chce sa jej, ona to celé vymyslela. Len takto stresuje pri každej ceste. Vždy.

anonym_9e1f48
Včera o 18:56

Chlap ide prvý krát mimo mesto, či ako ? U nás nikto nestresujem
. Teda ja trošku ano , keď musím zbaliť seba a deti na viac ako týždeň za velmi krátku dobu.

anonym_a3ea79
Včera o 18:59
@anonym_autor

@anonym_a3ea79 chce sa jej, ona to celé vymyslela. Len takto stresuje pri každej ceste. Vždy.

@anonym_autor no ja som žena mam malé dieťa,chodime po výletoch aj sme boli 600 km autom a neviem si predstaviť dôvod takého stresu
Či máte nejaký časový limit?

anonym_a3ea79
Včera o 19:00

Ešte ma napadlo,adrenalin pred cestou? možno naopak, že extrémne sa teší,tak nevie kde hlava stoji?

autor
Včera o 19:01
@anonym_a3ea79

Ešte ma napadlo,adrenalin pred cestou? možno naopak, že extrémne sa teší,tak nevie kde hlava stoji?

@anonym_a3ea79 zrazu žena sa už teší ma adrenalín pred cestou, že? Ale chlap je vadný a treba ho vymeniť.

sense
Včera o 19:01

A o kolkei rano vyrazate? Tak u nas musi byt tanna kludna navstevy wc u kazdeho 😂.
Možno len nerad cestuje. Možno sa mu nechce.
Tiez nie som nadsena z vyletov kde musim ist cez dve hodiny rano a potom ešte cez dve hodiny spät
A napr moze mat aj len "cestovnu horucku". S mojou dcerou je na nevydrzanie a vzdy ma million reci preco, taco, načo

anonym_82e673
Včera o 19:02

Nechcela by som takúto padavku vedľa seba

anonym_6f4ad5
Včera o 19:02

Vadný kus chlapa, nechcela by som ho ani keby mal zlaté vajcia 🤣, to je čo, že nemá vodičák to má byť chlap??? 🙈

Strana
z5