Ako zvládnuť partnerkov stres pred výletom?
Zajtra ideme na celodenný výlet. Šoférujem ja, priateľ nemá VP ani auto. Ráno ho vyzdvihnem, cca. 200 km tam a 200 späť. A priateľ už stresuje. Že musí ráno skoro vstávať, aby stihol všetko, ranné WC, sprchu... že musí ísť spať o 22.00, aby sa vyspal, že čo budeme jesť, čo budeme piť. Hovorím mu, že čo stresuje. Ak bude unavený, pospí si po ceste. Zastavíme sa niekde najesť. Kúpime si na pumpe kávu a croissant. Dokonca na pumpe majú aj WC.
Toto robia aj vaši chlapi niekedy? Lebo on keď nemá ráno svoj kľud pri toalete --- je všetko zle.
@anonym_autor ja som zena a standardne toto nerobim. Ci zena, ci muz je to divne takto vyvadzat ako male decko. Hadam ma ine kvality, aj ked myslim, ze je lauter jedno ci sa ide 200 km autom na vylet alebo len do Tesca na nakup, cirkus je, len v bledomodrom
@anonym_829f54 nie štandardne toto nerobí, ani pri práci, ani keď ideme na chalupu. Iba pred dovolenkou, celodenným výletom apd. A pritom nemusí nič riešiť. Len sa povezie autom. Aj spať môže.
Vadný kus chlapa, nechcela by som ho ani keby mal zlaté vajcia 🤣, to je čo, že nemá vodičák to má byť chlap??? 🙈
@anonym_6f4ad5 je to žena, ja som chlap.
@anonym_a3ea79 zrazu žena sa už teší ma adrenalín pred cestou, že? Ale chlap je vadný a treba ho vymeniť.
@anonym_autor tak veľa možností nieje v čom to je😀
@anonym_autor tak veľa možností nieje v čom to je😀
@anonym_a3ea79 čiže je vadná a mám ju vymeniť? Má prsia a vagínu zo zlata, lebo som s ňou?
@anonym_a3ea79 čiže je vadná a mám ju vymeniť? Má prsia a vagínu zo zlata, lebo som s ňou?
@anonym_autor niečo také som ja písala?😅 Toto je téma prečo má niekto stres?alebo téma prečo niekto s niekým je?
Necitam komentare, ale za mna nieco strasne. Ak si takeho frajera predstavim ako manzela a otca mojich deti, mam dost...
Edit, precitala som komentare: 50 rokov ma?????? Ja ze hovorime o 20 rocnom chlapcovi co este nedospel 🙈
@anonym_690d2f mám ju vymeniť? Lebo je vadná?
@anonym_autor no ja som žena mam malé dieťa,chodime po výletoch aj sme boli 600 km autom a neviem si predstaviť dôvod takého stresu
Či máte nejaký časový limit?
@anonym_a3ea79 ona musí ráno vstať, pripraviť sa, osprchovať sa, dať sa dokopy a vychystať. Trvá jej to tak hodinku a niečo.
@anonym_a3ea79 ona musí ráno vstať, pripraviť sa, osprchovať sa, dať sa dokopy a vychystať. Trvá jej to tak hodinku a niečo.
@anonym_autor no veď hej ale tak možno vstavanie je problém,asi je lepšie vyrazit neskôr
@anonym_6f4ad5 je to žena, ja som chlap.
@anonym_autor WTF? Ty si on a partner je teda ona? Preco HO vyzdvihnes? Ci zly AI text vymyslel nejaky troll?
@anonym_autor no veď hej ale tak možno vstavanie je problém,asi je lepšie vyrazit neskôr
@anonym_a3ea79 aké vstávanie je problém?
@anonym_autor WTF? Ty si on a partner je teda ona? Preco HO vyzdvihnes? Ci zly AI text vymyslel nejaky troll?
@anonym_01b639 nie, chcel som len poukázať na to, aký je rozdiel medzi vnímaním muža a ženy. Žena je v pohode, má adrenalín, teší sa, asi má problém so vstávaním. Muž je vadný kus, treba ho vymeniť, žena od neho odišla pre to, cicinu má zo zlata. Bizár apd. Ale žena je už iná vec. Ona má len stresík.
@anonym_autor ale vsak toto robi kazdy pred odchodom do prace, nie kazdemu to trva hodinu. Niektori stihaju aj ranajky a nachystat jedno, dve, tri deti do skoly a do skolky. Ked ide do prace tak kolko jej trva nachystat sa?
@anonym_01b639 nie, chcel som len poukázať na to, aký je rozdiel medzi vnímaním muža a ženy. Žena je v pohode, má adrenalín, teší sa, asi má problém so vstávaním. Muž je vadný kus, treba ho vymeniť, žena od neho odišla pre to, cicinu má zo zlata. Bizár apd. Ale žena je už iná vec. Ona má len stresík.
@anonym_autor ja som zena , a prave som dosoferovala 1000km domov ...pohoda ( moj muz soferoval tam )....absolutne si neviem predstavit, ze nema vodicak...to ako zije? A este k tomu taketo prepac " debilne " problemy a stresy vyraba koli vyletu..
@anonym_autor ale vsak toto robi kazdy pred odchodom do prace, nie kazdemu to trva hodinu. Niektori stihaju aj ranajky a nachystat jedno, dve, tri deti do skoly a do skolky. Ked ide do prace tak kolko jej trva nachystat sa?
@anonym_829f54 no chodí na 08.00 a vstáva o 06.00. Cvičí, potom sa sprchuje, potom si robí smoothies a kávu. Potom sa maľuje, trikrát sa prezlečie. A veziem ju do práce.
@patrike máš pravdu, pošlem ju do p...e. Ani vodičák nemá žena, ani auto nemá, ešte ráno stresuje, trvá jej dve hodiny kým sa niekam vychystá. Ešte aj ten muž od nej zdúchol s dvomi deťmi, lebo vedel, že je nepoužiteľná. Pravdu máš, okašľať takú ženu.
@anonym_autor lenže teba nechápem
Každý ma svoj názor postoj a ty všetkých dávaš do jedného a každý píše pritom niečo iné, čo je prirodzené u rozdielnych ľudí
Takže o čo ide v tejto téme tebe?
@anonym_autor lenže teba nechápem
Každý ma svoj názor postoj a ty všetkých dávaš do jedného a každý píše pritom niečo iné, čo je prirodzené u rozdielnych ľudí
Takže o čo ide v tejto téme tebe?
@anonym_a3ea79 v tejto téme išlo ukázať dvojaký meter. Muž vs žena. Aké máte vnímanie. Ale ukážem jej to zajtra, nech vidí, ako o nej ľudia tu píšu.
@anonym_a3ea79 v tejto téme išlo ukázať dvojaký meter. Muž vs žena. Aké máte vnímanie. Ale ukážem jej to zajtra, nech vidí, ako o nej ľudia tu píšu.
@anonym_autor ale tu nieje dvojaký meter ale každý je iný a každý ma na to iný názor
A tak je to v každej téme
@anonym_autor ale tu nieje dvojaký meter ale každý je iný a každý ma na to iný názor
@anonym_a3ea79 prečítaj si názory, keď zadanie bolo, že je to chlap. Prečítaj si celú prvú stranu. Ešte vraj aj žena od neho odišla, lebo je nepoužiteľný. Keď je to žena, tak má stresík. adrenalín a teší sa. A to, že nemá VP a auto je v ťažkej pohode.
@anonym_a3ea79 áno sú aj ľudia co rozlisuju medzi muzom a ženou a očakávania od nich ale nie všetci
Neviem či len prieskum robíš alebo vážne chces rady
Pride mi to cudne ale kazdy sme nejaky, ja by som to napr. nezniesla, ale tak nik Vam do vztahu nevidi
To by som čakala od ženy nie od chlapa
Máte pravdu, nikam nejdem. Naozaj nepotrebujem takú ženu, čo jej trvá ráno 2h sa dať dokopy a ešte ani nemá auto a VP. Výlet ruším. Ja si nebudem žrať nervy. Nech si ide sama vlakom. Ja si dám futbal s chalanmi. Nebudem zo seba robiť debila a šoféra. Až taký zúfalec nie som. A už nikdy nie ženu bez auta a vodičáku.
Ja ho chapem. Ma rad svoje pohodlie a asi je ten typ cloveka, ktoremu vyhovuje a ukludnuje ho pocit, ze ma veci naplanovane a pod kontrolou. Ak ty si spontannejsi typ a radsej nechavas veciam volny priebeh, tak to moze skripat. Alebo sa mozete doplnat, ak to správne uchopite .. to uz zalezi... Ja by som mu nabuduce dala naplánovať vopred zastavky a program (to, ci ho aj dodržíte, uz je ina vec). Ale mohol by sa citit pokojnejsie a ochotnejsie... Skus a uvidis
@anonym_a3ea79 prečítaj si názory, keď zadanie bolo, že je to chlap. Prečítaj si celú prvú stranu. Ešte vraj aj žena od neho odišla, lebo je nepoužiteľný. Keď je to žena, tak má stresík. adrenalín a teší sa. A to, že nemá VP a auto je v ťažkej pohode.
@anonym_autor ty si tiez nejaky vadny kus, pobalit sa dospely clovek na vylet u mna musi do 20min, vezmem tasku, gace, penazenku a idem. A je mi jedno ci je spolucestujuci chlap alebo zena. A to sa len vezie. Nema ziadne starosti. Poznam take osoby co este ani z domu nevysli uz katastroficke scenare... vyhybam sa im oblukom.
My ked ideme cela rodina na vikend prec, tak nam 2hod trva pobalit cele auto v ktorom spime a vychystat seba s 3detmi. Stravu riesime cestou, ved v kazdom meste su restauracie, potraviny.
@anonym_autor ty si tiez nejaky vadny kus, pobalit sa dospely clovek na vylet u mna musi do 20min, vezmem tasku, gace, penazenku a idem. A je mi jedno ci je spolucestujuci chlap alebo zena. A to sa len vezie. Nema ziadne starosti. Poznam take osoby co este ani z domu nevysli uz katastroficke scenare... vyhybam sa im oblukom.
@eeffka máš pravdu, som vadný kus, že som vôbec na to pristúpil. Nech si madam ide pekne vláčikom aj so svojim detičkami. Ja nebudem nikoho vyvážať hore a dole a čakať kedy sa milostivá vychystá. Nech sa páči, nech šoféruje ona a ja sa budem viezť. Potom môže mať stresy.

@jblheart ja len pre info, on je ona - teda žena... Chcel som vedieť, ako to vyzerá, keď sa takto opíše muž... čo štandardne robí žena 🙂
@anonym_autor ja som zena a standardne toto nerobim. Ci zena, ci muz je to divne takto vyvadzat ako male decko. Hadam ma ine kvality, aj ked myslim, ze je lauter jedno ci sa ide 200 km autom na vylet alebo len do Tesca na nakup, cirkus je, len v bledomodrom