icon

Ako zvládnuť partnerkov stres pred výletom?

21. aug 2026

Zajtra ideme na celodenný výlet. Šoférujem ja, priateľ nemá VP ani auto. Ráno ho vyzdvihnem, cca. 200 km tam a 200 späť. A priateľ už stresuje. Že musí ráno skoro vstávať, aby stihol všetko, ranné WC, sprchu... že musí ísť spať o 22.00, aby sa vyspal, že čo budeme jesť, čo budeme piť. Hovorím mu, že čo stresuje. Ak bude unavený, pospí si po ceste. Zastavíme sa niekde najesť. Kúpime si na pumpe kávu a croissant. Dokonca na pumpe majú aj WC.
Toto robia aj vaši chlapi niekedy? Lebo on keď nemá ráno svoj kľud pri toalete --- je všetko zle.

Strana
z5
anonym_9abea1
Včera o 17:15

@anonym_autor Tak nemužný chlap, akého sa často nevidí. Bez autá, bez vodičáku, dosratý z maličkostí a stavím sa, že aj zaťatý vo svojich rituáloch.

jaond19
Včera o 17:24

Najlepsi vylet s takymto clovekom je bez neho. Lebo vsetko bude zle, aj ked sa vpodstate vsetko vydarí, vsetko zariadis, budes mu skakat okolo riti, dovezies, odvezies, kupis jest.... tak nech sedí doma a preserie kludne doobedie. Si predstav ze by sa pocasie nevydarilo a chyti vas lejak.... to by si si este vypocula...

anonym_4ce99b
Včera o 17:36

Môj muž je pred dlhou cestou tiež v strese a ráno rieši záchod na niekoľko krát. No čo už. Nejdem sa z toho zblázniť. 🙈 Ja som zase tá, čo stresuje kvôli jedlu a pitiu, ale vlastne nestresujem - všetko nachystám do chladiacej tašky, aj vodu, aj jedlo, aj sladké a kávu kúpime po ceste. Dlhou cestou je ale u mňa 400km+ a s dvomi malými deťmi a na trase, kde bežne schytáme zápchu.

anonym_7d64d5
Včera o 17:38

Toto nemožné čudo ti boli pridelené?Či radšej akéhosi chlapa, aj keď negatívneho čudaka bez vodičáku, s rituálmi ktorý sa nechá ženou vyvažat?
Nieje mu to trápne, že nemá vodicak? A ešte jeho frajerka ma znášať jeho choré maniere a rituály? Mal by ti byt vďačný, že ho vôbec na výlet zoberieš a trpíš jeho maniere
Nebolo by ti lepšie samej, však nežijeme v 18 storoci, a nemusíme sa riadiť,, nemáš chlopa, nemáš pravdy,,
A možno že by si si dokázala ešte najst normálneho muza… tohoto nechaj maminke v detskej izbe
Koľko máte rokov 40-45+ a tipujem starý mladenec je to

andreatytler
Včera o 17:38

@anonym_autor Vylet je dobrovolny a ma urobit vsetkych stastnymi. Nevidim dovod niekam ist ak to sposobuje stres jednemu cloveku a ten clovek to potom prenesie na ostatnych. Moj muz je domased, nikam sa mu nechce a pred kazdym vyletom stresuje, cim vacsi vylet, tym viac stresuje. Ale riesi to tak ze je proste ticho, neusmeje sa, je uzavrety, nechce sa rozpravat. Ja som nadsena a urcity cas mi to nadsenie vydrzi, ale po case mi to uberie na nalade. Cakam kym syn vyrastie a budem chodit na vylety s nim.
Tvoja zena by sa mala viac snazit ten stres ovladat ak skutocne na ten vylet chce ist. Uz by mala vediet ze to kazi inym ludom naladu a tym padom cely vylet. Nerozumiem ako jej moze robit stres co budete jest a pit. Jedine ak idete niekam do Zimbabwe. Ak nechce kupovat jedlo a pitie, nech si to nabali. Ved auto odvezie.
Podla mna nechce ist.

autor
Včera o 17:41
@anonym_7d64d5

Toto nemožné čudo ti boli pridelené?Či radšej akéhosi chlapa, aj keď negatívneho čudaka bez vodičáku, s rituálmi ktorý sa nechá ženou vyvažat?
Nieje mu to trápne, že nemá vodicak? A ešte jeho frajerka ma znášať jeho choré maniere a rituály? Mal by ti byt vďačný, že ho vôbec na výlet zoberieš a trpíš jeho maniere
Nebolo by ti lepšie samej, však nežijeme v 18 storoci, a nemusíme sa riadiť,, nemáš chlopa, nemáš pravdy,,
A možno že by si si dokázala ešte najst normálneho muza… tohoto nechaj maminke v detskej izbe
Koľko máte rokov 40-45+ a tipujem starý mladenec je to

@anonym_7d64d5 žena, matka dvoch detí, samoživiteľka, pracujúca. Bez VP, bez auta, so stresmi.

anonym_7d64d5
Včera o 17:46

Blbost nepacili sa ti komentare, tak si sa zrazu zmenila na “muza”miesto obhajoby nemozneho chlapa 😁

autor
Včera o 17:52
@anonym_7d64d5

Blbost nepacili sa ti komentare, tak si sa zrazu zmenila na “muza”miesto obhajoby nemozneho chlapa 😁

@anonym_7d64d5 ale prosím ťa. Nemám vôbec chuť ťa o niečom presviedčať. S priateľkou sme na chate od štvrtka. Ona stresuje pred každým nejakým výletom, aj pred dovolenkou, prípravu má ako keby išla na pol roka do Afriky. Bavili sme sa o tom, že keby som sa tak správal ja, a bol na jej mieste, že by so mnou určite nebola a pravdepodobne ani žiadna žena. Povedala, že to vôbec nie je pravda. Tak som jej povedal, že uvidíme, aký majú na to pohľad ženy na MK. Inak prekvapili ma tu aj dvaja chlapi, pokiaľ sa nemýlim - bezdetní. Už po prvých správach mi bolo jasné, že som mal pravdu. Niekde v určitom bode som napísal pravdu, hoci som to nemal robiť a mal som to nechať zájsť až do krajnosti, a až potom napísať, ako sa veci majú. Každopádne, čo som tým chcel dokázať aj priateľke, aj vám ostatným ženám sa podarilo. A tliekam vám dámy 👏 ukázali ste sa v pravom svetle .👏

anonym_e9cac7
Včera o 18:52
@anonym_autor

@anonym_7d64d5 ale prosím ťa. Nemám vôbec chuť ťa o niečom presviedčať. S priateľkou sme na chate od štvrtka. Ona stresuje pred každým nejakým výletom, aj pred dovolenkou, prípravu má ako keby išla na pol roka do Afriky. Bavili sme sa o tom, že keby som sa tak správal ja, a bol na jej mieste, že by so mnou určite nebola a pravdepodobne ani žiadna žena. Povedala, že to vôbec nie je pravda. Tak som jej povedal, že uvidíme, aký majú na to pohľad ženy na MK. Inak prekvapili ma tu aj dvaja chlapi, pokiaľ sa nemýlim - bezdetní. Už po prvých správach mi bolo jasné, že som mal pravdu. Niekde v určitom bode som napísal pravdu, hoci som to nemal robiť a mal som to nechať zájsť až do krajnosti, a až potom napísať, ako sa veci majú. Každopádne, čo som tým chcel dokázať aj priateľke, aj vám ostatným ženám sa podarilo. A tliekam vám dámy 👏 ukázali ste sa v pravom svetle .👏

@anonym_autor musíš sa tam veľmi nudiť, keď máš čas a chut na takéto psychologické hrátky a diskusie.Teraz jej to ukáž aká je nemožná veď to bol cieľ nie?

anonym_3f2a14
Včera o 18:57
@anonym_autor

@anonym_autor Ale keď ste spolu rok a pol, tak to o nej už dávno vieš a miluješ ju aj s týmto, či nie?
Ja napríklad by som ani s takou kamoškou nešla na výlet/dovolenku, ale to som ja a ty si ty. Každý máme iné priority vo všetkom a je to tak v poriadku.
Ja som žena, 45 r., sama sa starám o 10 r. dieťa, VP mám, auto momentálne nepotrebujem a nechcem, do práce chodím na siedmu, vstávam o 5:25, o šiestej idem z domu. Chodíme často na výlety, prevažne ja sama a dieťa, niekedy aj plus kamoška a dieťa, normálne hromadnou dopravou a nikto nestresuje, ale tešíme sa. Včera sme sa vrátili z Prahy (6 hod cesta vlakom, tam prevažne metro) a všetko s úsmevom, v pohode...

anonym_a17d48
Včera o 19:01
@cyberk

Komedia toto, aj tieto neandertalky, ktore ti stale pisu, o nej ako v muzskom rode a necitaju nic. 🤣
Ja by som jej rovno povedala, ze naco vymysla program, ked potom prilisnym overthinkovanim skazi naladu sebe aj ostatnym.

@cyberk Je to vymyslená téma. Celý čas píše ako muž a zrazu sa začne vydávať za ženu

anonym_098188
Včera o 20:15

Tak teda dúfam že priateľke sa podarilo nejak ťa dopraviť na tú chatu. Keď si sa dušoval, že už nikdy ju nepovezieš a všetky výlety rušíš 😃 nechápem čo tu jeden dospelý chlap na MK rieši a potrebuje si u cudzích žien utvrdzovať nejaké domnienky

anonym_45cf8a
Včera o 20:17

@anonym_autor ano. Bežne. Všetci 🤣👌

anonym_5cc292
Včera o 21:25

@anonym_autor Ako osoba, ktorá má problém s trávením, črevami (mám aj diagnózu) to úplne chápem. Niekto sa vykaká hocikde, niekto potrebuje na to svoje miesto v kľude doma, nejde mu to hneď ráno po zobudení, ale chce to čas. Kto má črevá ok nikdy nepochopí. Ja som nikdy nemala s cestovaním problém, až teraz po 35ke som začala stresovať. Bez kinedrylu ani na krok. Napriek tomu cestujeme veľa. Ale keby má muž deptal, čo som za padavku, že sa ráno musím doma v pokoji vysr.ť, tak by na výlety chodil sám. Druhá vec, on zas niekedy zvykne mať preháňačky pred cestou. Prečo by mal byť padavka? Vyrazíme o polhodinu neskôr.

Strana
z5