icon

Ako si nájsť seriózny vzťah bez frustrácie?

12. sep 2026

Ahojte.. neviem, či je tu niekto kto si prešiel niečím podobným ako ja ale som sama rok a pár mesiacov a nejak sa mi nedarí si niekoho nájsť.. Najprv som to nechala voľne plynúť, chodila medzi ľudí, nesílila to, ale posledné 2 mesiace som skúšala randiť cez tinder a je to katastrofa. Najprv som sa stretávala mesiac s jedný mužom, ktorý to hral najprv, na romantiku ako on hľadá vážny vzťah a nakoniec z neho vyšlo že nie a ked zistil, že som sa s ním do 3 týždňov nevyspala tak to celé upadlo a to sme sa stretli len len 1-2 za týždeň, ďalší bol síce milý ale nebol vizuálne môj typ a bolo to celé také, že sa moc nesnažil ani.. A s posledným čo si píšem 2 týždne je fajn, páči sa mi ale za 2 týždne ma nezavolal von ale stále o tom hovorí ako pôjdeme.. Keď som sa spýtala že kedy to má v pláne tak výhovorky, čiže očividne chápem, že nič.. Úprimne, nikdy som nemala nejak núdzu o mužov, mám 26 rokov, som od malička stíhlejšia, veľa športujem, starám sa o svoj vzhľad, myslím si, že ani človek nie som zlý a nepríjemný a neviem prečo sa nedarí.. Nehľadám žiadneho princa na bielom koni ale niekoho kto by mal normálny seriózny záujem, kde by bola chémia z oboch strán a rozumeli by sme si..

anonym_e8d515
12. sep 2026

Je to o náhode.raz je veľa príležitostí, potom aj roky nič.

denisa_deniska
12. sep 2026

Sama rok a pár mesiacov v 26tke? Užívaj si to, a netlač tak na pílu. Zoznamky si vymaž 🙂

anonym_eab092
12. sep 2026

Rok a par mesiacov je nic. Bola som pred 30tkou single aj par rokov a nic mi neuslo. Naopak som rada, ze som nesla zo vztahu do vztahu, len aby som nemusela zufat ze "som sama".

niki35
12. sep 2026

@anonym_autor nezúfaj . Ja som spoznala manžela až keď som mala 31 , nič mi neušlo ale mala som predtým 2 dlhšie vzťahy ktoré nevyšli. Niekedy si poviem že zbytočne a mohla som si radšej užívať bez vzťahu. Užívaj si život. Aj keby si niekoho spoznala po 30tke tak sa nič nedeje. Radšej nájsť neskôr vhodného muža než hnať sa do vzťahu a natrafiť na zlého len preto že chceš teraz vzťah.

anonym_d3fc61
12. sep 2026

Mať 26rokov, tak po pravde chlapa pri sebe ani nechcem. Užívaj si prítomnosť. Ono to raz príde, keď to nebudeš čakať. Nesil to.