icon

Ako zvládnuť pocit, keď má ex novú priateľku?

3. nov 2024

S ex sme sa rozišli pred necelým mesiacom a on už má inú. Rozchod bol z mojej strany. On mi ku koncu hovoril, že ho to mrzí, že ma ľúbi ale že dá šancu iným ženám, ktoré mu vypisovali a chceli ho. Neviem, čo si mám o tom myslieť, behá mi kadečo hlavou..

petamich
•
3. nov 2024

A co presne si mas o tom mysliet? Rozisli ste sa, evidentne sa posunul dalej, zrejme by si sa mala aj ty.

name_354
•
3. nov 2024

@petamich suhlas.
Ty si sa s nim rozisla jeho to mrzí pocas vztahu ti bol zrejme verny a na ine baby kaslal.
Teraz si to ukoncila a posunul sa v pred nic s tym uz nespravis.
Je nacase sa posunut

oblaacik
•
3. nov 2024

Myslela si ten rozchod vazne ak ta to teraz trapi alebo si sa rozisla tak ze sa planujes vratit?

deti95060810
•
3. nov 2024

možno ťa klamal už dávno pred vašim rozchodom, alebo len rýchlo chce po tebe niekoho si nájsť...neraz to je z núdze cnosť...
netráp sa...

name_354
•
3. nov 2024

Mojej kamošky ex si za nu musel hned niekoho najst ako nahradu lebo ju velmi ľúbil ale potreboval na nu zabudnúť

hugoboss1923
•
3. nov 2024

Ak si sa s ním rozišla kvôli tomu, že si písal s druhými ženami, tak váš vzťah zrejme nebral moc vážne. Nemáš za čím banovať.

biba_18
•
3. nov 2024

@petamich skôr to vyzerá tak že sa posunul už pred rozchodom ☺️

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
petamich
•
3. nov 2024

@biba_18 je to mozne 😬🥴

marca12
•
3. nov 2024

Ale aky pozorny muz,ze da sancu inym 😂😂😂 tak sme sa pobavili. Gratuluj si,ze ho mas z krku.

kristinka92
•
3. nov 2024

“dá šancu iným ženám, ktoré mu vypisovali a chceli ho” ake šľachtené od neho. Myslím že nie za čim lutovat…to si fakt vypisoval počas vášho vzťahu s inými? Super fakt. Spravila si správne rozhodnutie

minenkak
•
3. nov 2024

Prečo si máš o tom niečo myslieť

koniarova
•
3. nov 2024

Oooo. Dal šancu iným . 😂😂😂😂 Toto len chruňo môže napísať. A ty sa pre neho trápiš. Majn got. 😂😂😂

rozculena
•
3. nov 2024

a prečo riešiš ex? ty si sa rozišla,prečo ťa vôbec zaujíma? Toto nepochopím,ja som sa rozišla a absolútne ani v päte ma už viacej nezaujíma.

veronikaszabova
•
4. nov 2024

@lonely66 ona ma tusim 16... Takze kamoska nebude mat urcite viacej 😂😂

taktotedanie
•
4. nov 2024

Ze si urobila dobre

ivka21
•
4. nov 2024

Môj dávny ex mi povedal pri rozchode ze nikoho nemá a ani mat nebude on sa rozišiel somnou a dva týždne na to už na fb bol vo vzťahu. No co si myslieť ze bol s ňou už predtým.

barborachors
•
4. nov 2024

Uz je raz ex, moze si robit co chce.

evaachesa
•
4. nov 2024

Veľké terno ten tvoj ex. 😉

rorino
•
4. nov 2024

Ty si mu dala kopačky a teraz smútia,že za tebou neplače?Nechaj ho žiť a ty ži svoj život😉

danica2711
•
4. nov 2024

čo si ty o tom myslíš, už nikoho nezaujíma. Rozišli ste sa, bodka, koniec

gerber58
•
4. nov 2024

To máš pochopíť, že už dávno počas vzťahu tam mal druhu, ktorú dal na prvé miesto. Ty si mu nahrala do karát chudáčikovi tým, že si sa rozišla a on teraz žije to, čo mal dávno rozrobené. Das alles.