icon

Ako zvládnuť pocit z nevhodného správania syna a priateľky?

26. apr 2025

Ahojte, chcem sa vás opýtať na váš názor ohľadom mojej situácie, a či ste sa niektorá už s týmto stretla. Syn má 21 rokov a študuje mimo naše mesto. Ma priateľku už viac ako rok, sú taký stabilný pár. Syn chodí na víkendy domov, samozrejme nám pomáha. Skoro každú sobotu príde k nám aj jeho priateľka. Trocha mi vadi, že keď príde, tak sú väčšinu času zavretí v izbe a trávia spolu čas len oni dvaja. Viem, čo sa za zatvorenými dverami deje a nie je mi príjemne pomyslenie, aby mali mať teraz dieťa keby náhodou … Samozrejme, nemôžem mu zakázať mať s*x, ale nepáči sa mi to, že to je pod našou strechou.. Inak je jeho priateľka naozaj mila, stará sa o neho, keď niečo treba, pomôže, pokeca .. Len toto mi vadi, čo sa deje za zatvorenými dverami a že väčšinu času vtedy trávia spolu len oni … Aký máte na to názor ? Stretli ste sa s niečím podobným, či len ja som príliš naviazaná na syna?

Strana
z6
dskjhfdlkdjhl
26. apr 2025

Takze ak maju sex niekde na intraku, to nevadi?

andrejka1974
26. apr 2025

Je to úplne normálne sú mladi a vermi sú zodpovední neboj sa určite si dávajú pozor hlavne im v tom nebráni

pasomnica
26. apr 2025

Ak ťa trápi ochrana pri sexe, tak sa s ním o tom porozprávaj, príp. mu kúp kondómy, do iného sa nestaraj 🤷🏼‍♀️

patka06
26. apr 2025

Si na syna príliš naviazaná, je dospelý,má právo na vlastný život a súkromie
Na tvojom mieste by som ocenila, že na víkendy chodí domov.

pribinak
26. apr 2025

Vadí ti priateľka? Hm, buď rada, že nedoniesol priateľa

kristinka92
26. apr 2025

Tak kľudne môže aj prestat chodiť 🤷🏽‍♀️

mameha7
26. apr 2025

🤦‍♀️Syn si užíva mladosť. Skôr si myslím, že trošku žiarlite /závidíte.

autor
26. apr 2025
@dskjhfdlkdjhl

Takze ak maju sex niekde na intraku, to nevadi?

@dskjhfdlkdjhl tak na to ani neviem úprimne odpovedať, neviem sa rozhodnúť či mi vadi to uvedomenie si, že už je dospelý, alebo to, že to robia pod našou strechou 😅
@pasomnica tak rozprávame sa o tom veľa, viem, že ochranu ma ale tak a ja viem, či ju aj stále používajú 😅

berenika39
26. apr 2025

přesně tohle je u nás, jen je jim 16... poslouchej, ti vaši jsou dospělí. Absolutně, ale vůbec tě nemusí zajímat, co dělají za zavřenými dveřmi. Pokud máš obavy - případné těhotenství - tak je to taky jejich věc. Naštěstí. Věř, že jsi syna vychovala k zodpovědnosti, takže ví, jak se chránit. Pokud ti vadí, že je to pod vaší střechou - pak si sedněte u stolu a nastavte jiná pravidla. Ale ano, jsi příliš navázaná na svého syna. 21 let je dospělý. Není to puberťák. To, že spolu tráví čas za zavřenými dveřmi je úplně samozřejmé, přeci ty dveře nenechají otevřené...že jo

berenika39
26. apr 2025

Jak dlouho ho chceš sledovat? Do třiceti?

autor
26. apr 2025
@berenika39

přesně tohle je u nás, jen je jim 16... poslouchej, ti vaši jsou dospělí. Absolutně, ale vůbec tě nemusí zajímat, co dělají za zavřenými dveřmi. Pokud máš obavy - případné těhotenství - tak je to taky jejich věc. Naštěstí. Věř, že jsi syna vychovala k zodpovědnosti, takže ví, jak se chránit. Pokud ti vadí, že je to pod vaší střechou - pak si sedněte u stolu a nastavte jiná pravidla. Ale ano, jsi příliš navázaná na svého syna. 21 let je dospělý. Není to puberťák. To, že spolu tráví čas za zavřenými dveřmi je úplně samozřejmé, přeci ty dveře nenechají otevřené...že jo

@berenika39 ako myslite iné pravidla ?

berenika39
26. apr 2025

No třeba aby byli jinde, než u vás. Ale je to krátkozraké, budou jinde a situace bude stejná.. spolu, zamilovaní, spokojení, jen tajně jinde

autor
26. apr 2025
@berenika39

No třeba aby byli jinde, než u vás. Ale je to krátkozraké, budou jinde a situace bude stejná.. spolu, zamilovaní, spokojení, jen tajně jinde

@berenika39 tak áno, ale zas nechcem aby to mali niekde vonku a potom mi príde do schránky papier od polície 😂 asi som naozaj ja precitlivelá …

berenika39
26. apr 2025

Kdyby mu bylo 15, ok, ale v 21 letech???? Nech ho žít,

dzulli1980
26. apr 2025

Je dospelý, má priateľku, majú sex ... a? ... či im chceš pri tom sekundovať? ... keď Ti to vadí, zakáž mu chodiť domov - kus sprostá predstava, či?

zobaka
26. apr 2025

ale ved tak sme fungovali vacsina, raz u jednych, raz u druhych, cakat, ze sa budu na seba pozerat dvaja dospeli ludia v pare je naivita, nijak tomu nezabranis, to je zivot, ved coskoro sa urcite osamostatnia

lindous
26. apr 2025

Jemu tiež určite nie je príjemná predstava čo robia jeho rodičia za zatvorenými dverami 😂 skús to proste pustiť z hlavy... ako by si to chcela riešiť? zakážeš jej návštevy? vyvesíš mu dvere? môžeš byť rada, že chodí domov a teda netrávia čas naozaj iba spolu ako by mohli na intráku v kľude...

autor
26. apr 2025
@zobaka

ale ved tak sme fungovali vacsina, raz u jednych, raz u druhych, cakat, ze sa budu na seba pozerat dvaja dospeli ludia v pare je naivita, nijak tomu nezabranis, to je zivot, ved coskoro sa urcite osamostatnia

@zobaka skoro to asi nebude, keďže jeho priateľka je o 3 roky mladšia .. Čo ale ako problém nevidím, ale pochybujem, že budú niečo riešiť skôr. Ale tak toto mi nejako nevadí, ja ho chcem vidieť a ani ona mi nevadí, len asi ta predstava, že to spolu majú 😅 Minule sme sa o tom rozprávali s manželom a ma to podobne

autor
26. apr 2025
@lindous

Jemu tiež určite nie je príjemná predstava čo robia jeho rodičia za zatvorenými dverami 😂 skús to proste pustiť z hlavy... ako by si to chcela riešiť? zakážeš jej návštevy? vyvesíš mu dvere? môžeš byť rada, že chodí domov a teda netrávia čas naozaj iba spolu ako by mohli na intráku v kľude...

@lindous oni nie sú spolu na intraku, ani cez týždeň, keďže on študuje v inom meste a ona je v našom meste na strednej škole ešte .. O rok maturuje. Sú spolu len v tie soboty a prípadne v piatky, ak ona môže alebo on

berenika39
26. apr 2025

Panebože jen jim to dopřej.

januska12323
26. apr 2025

Závidíš či čo? Je dospelý a ak sa ti nepáči čo robí u vás doma nastav pravidlá. Sexu ale nezabrániš, na to posteľ pod tvojou strechou nepotrebujú.

lindous
26. apr 2025

No my sme tiež neboli, ale cestovala som na víkend tam, keď sme nechceli byť v detskej 😅 sú mladí, sú si vzácni, keď sa cez týždeň nevidia... jasné, že chcú tráviť čas aj osamote, zase netreba si predstavovať, že nič iné nerobia iba to, len preto, že majú zatvorené dvere... a najlepšie si to nepredstavovať vôbec 😀

zobaka
26. apr 2025

autorka - rozumiem, doteraz bol dieťa a zrazu sa musis vyrovnat s tym, ze ma priatelku a maju sex, je to pre teba nova skusenost a myslim, ze casom sa s tym vysporiadas, neboj sa 🙂

stellarstar
26. apr 2025

Autorka ty keď si bola mladá kde si robila? Nie pod strechou rodičov? Alebo u rodičov chlapa? Máš veľkého syna a nechaj ho žiť nestaraj sa mu do privátneho priestoru

lila246
26. apr 2025

to bude blba otazka ale si si ista ze maju sex? si ich pocula? lebo napriklad ja ked som s partnerom u nasich cez vikend na navsteve, tak tiez mame zavrete dvere, ale bez sexu vydrzime dva dni 🙂) a u nas doma to potom dobehneme

autor
26. apr 2025
@lindous

No my sme tiež neboli, ale cestovala som na víkend tam, keď sme nechceli byť v detskej 😅 sú mladí, sú si vzácni, keď sa cez týždeň nevidia... jasné, že chcú tráviť čas aj osamote, zase netreba si predstavovať, že nič iné nerobia iba to, len preto, že majú zatvorené dvere... a najlepšie si to nepredstavovať vôbec 😀

@lindous tak on mi sám povedal, že to nerobia celý čas, keď majú zatvorené dvere,že pozerajú spolu aj filmy a ich rušia zvuky napríklad z obývačky alebo kuchyne ak majú otvorené dvere, povedal mi, že to najskôr asi len my s manželom preháňame .. asi sa len bojím a rovnako asi som na neho len naviazaná

autor
26. apr 2025
@lila246

to bude blba otazka ale si si ista ze maju sex? si ich pocula? lebo napriklad ja ked som s partnerom u nasich cez vikend na navsteve, tak tiez mame zavrete dvere, ale bez sexu vydrzime dva dni 🙂) a u nas doma to potom dobehneme

@lila246 áno, som si istá, párkrát som započula … nebolo to nic strašné, oni si na to dávajú veľký pozor ale čo si budeme, niekedy sa nezadari 😅😅 aj sa o tom so synom rozprávame, tak viem, že majú …

pralinka25
26. apr 2025

su dospeli. ked mu to vytknes bude s nou travit cas inde a ty ho neuvidis ten cas vobec. skratka su zamilovani chcu byt spolu. vsetci sme to tak mali.
tak si vezmi ze je vela rodin co ziju so svokrovcami aj v jednom byte a tym padom maju aj bezne sex. uz to nie je male dieta. v jeho veku sa da tazko cakat ze bude bez. ved si to otocte s manzelom ako ste na tom boli v jeho veku vy.

yelena159
26. apr 2025

Tá cenzúra na sex. 🤣
Mamička sa nevie zmieriť s tým, že jej syn je dospelý. A pravdepodobne aj žiarli.

cacianka
26. apr 2025

Ty si myslíš, že syn nikdy nepočul ako ty a tvoj muž sexujete ? Myslíš si, že jemu to bolo príjemné, tá predstava že starí fotrovci vykonávajú v tak vysokom veku nechutné sexuálne hrátky ?! V určitom veku sú pre deti všetci nad 25/30 rokov starí ľudia, aj rodičia. A predstava, že žijú aj intímne, je pre nich absurdná.
Ži a nechaj žiť. Snaž sa odosobniť, odvracaj pozornosť iným smerom, púšti si hudbu, film, zamestnajú si ruky aj hlavu a nerieš.
Neboj sa, nesexuju imrvére, ani im to nie je príjemné, keď cítia fotrovcov za chrbtom a oni chcú mať intímnosti.

Strana
z6