icon

Ako zvládnuť pocit z nevhodného správania syna a priateľky?

26. apr 2025

Ahojte, chcem sa vás opýtať na váš názor ohľadom mojej situácie, a či ste sa niektorá už s týmto stretla. Syn má 21 rokov a študuje mimo naše mesto. Ma priateľku už viac ako rok, sú taký stabilný pár. Syn chodí na víkendy domov, samozrejme nám pomáha. Skoro každú sobotu príde k nám aj jeho priateľka. Trocha mi vadi, že keď príde, tak sú väčšinu času zavretí v izbe a trávia spolu čas len oni dvaja. Viem, čo sa za zatvorenými dverami deje a nie je mi príjemne pomyslenie, aby mali mať teraz dieťa keby náhodou … Samozrejme, nemôžem mu zakázať mať s*x, ale nepáči sa mi to, že to je pod našou strechou.. Inak je jeho priateľka naozaj mila, stará sa o neho, keď niečo treba, pomôže, pokeca .. Len toto mi vadi, čo sa deje za zatvorenými dverami a že väčšinu času vtedy trávia spolu len oni … Aký máte na to názor ? Stretli ste sa s niečím podobným, či len ja som príliš naviazaná na syna?

minenkaa
27. apr 2025
@viestta

@minenkaa a svokrovci, ktori su snom kazdej nevesty

@viestta za pár rokov bude vyplakávať ako jej nevesta zobrala syna lebo tam vôbec nechodia a vnúčence vôbec nevidí

1ryba
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
27. apr 2025

Fakt by sa na rodičovstvo mali robiť psychotesty ,lebo tot mať ako rodičov dakujem pekne a prečo sú rodiny rozhádané

dahra
27. apr 2025

myslím, že ti rozumiem. Je to ich intímna vec a on je v tvojom dome. Mne by sa tiež nepáčilo, keby to moje deti robili v detskej izbe a ja by som bola niekde v byte. Proste dospel, mal by mať svoju domácnosť. Lebo vzťah to nie je len mať sex. Mne samej sa to zdalo veľmi čudné v dome mojich rodičov a to som už bola vydatá 🙂

viestta
27. apr 2025
@minenkaa

Fakt by sa na rodičovstvo mali robiť psychotesty ,lebo tot mať ako rodičov dakujem pekne a prečo sú rodiny rozhádané

@minenkaa najhorsie je, ze mozno doteraz matka so synom vychadzali velmi dobre, mali pekny vztah ale mama to vsetko pokazi. Nepochopila, ze jedneho dna treba dat dietatu pusu na celo a nechat ho slobodne lietat a pripomenut, ze keby nieco, stala ma od ich dveri kluc.

pralinka25
27. apr 2025

vy ste mali sex az v manzelstve a brali ste sa po 30?
inak aby sa nestalo ze sa tak velmi bude chciet osamostatnit ked mu do toho budete pindat ze necha skolu a pojde robit aby mali na podnajom.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
t1nusa
27. apr 2025

smutné, že svojmu synovi nedopraješ a závidíš mu, že je šťastný…namiesto toho, aby si sa tešila, že má stabilný vzťah a nestrieda jednu za druhou, ale robíš vedu z toho, že má očividne zdravý a funkčný vzťah… ľutujem jeho priateľku aká je jej možno budúca svokra, nechcela by som byť na jej mieste…

bluka2
27. apr 2025

Vďaka za túto temu. Ty kokso, na to si aj o 15 rokov spomeniem ak mi bozechran napadne taká myšlienka ako tebe. Myslím, keď bude môj 6 ročný v tom veku. Treba to zastaviť v zárodku a nie rozpitvavat. Ži a nechaj žiť.
Necitala som posledné 2 strany, ale zaujímalo by ma, či sa toto môže stat aj ženám s uspokojivým sexuálnym životom, že žiarila na sex ich dietata?

autor
27. apr 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba oh joj tak baviť ma to určite nebaví 😅😅 ja som ich ani skoro nikdy nepočula, občas nejaké vrznutie, ale inak nikdy nic.. len viem, že stále majú zatvorené dvere, tak z toho s manželom usudzujeme, že asi stále sexuju.
@pralinka25 tak školu snáď nenechá, jeho priateľka ho práve naopak tlaci do štúdia 😅

autor
27. apr 2025
@bluka2

Vďaka za túto temu. Ty kokso, na to si aj o 15 rokov spomeniem ak mi bozechran napadne taká myšlienka ako tebe. Myslím, keď bude môj 6 ročný v tom veku. Treba to zastaviť v zárodku a nie rozpitvavat. Ži a nechaj žiť.
Necitala som posledné 2 strany, ale zaujímalo by ma, či sa toto môže stat aj ženám s uspokojivým sexuálnym životom, že žiarila na sex ich dietata?

@bluka2 juuj to nie je ziarlenie 😅😅😅 aspoň ja to tak nevnímam 😂 ja vám to popravde ani neviem opísať, je to jednoducho taký zvláštny pocit

bluka2
27. apr 2025

Na odľahčenie, my sme raz na strednej škole ako 16 alebo 17 roční s frajerom odišli skôr z vyučovania za týmto účelom. Boli sme si istí, že nebude nikto doma. No ale nejak došla jeho mama tiež nečakane z práce a ako to počula, rozhádzané oblečenie po chodbe alebo čo, isla radšej do supermarketu. Potom ako sme si to uvedomili a hľadali naše veci po byte sme zistili, že sme mali vyložené aj nejaké putá, čo sme možno tak týždeň skúšali 😆
Bud rada, že si nenašla toto …
Inak ona to v živote nekomentovala a nič sa nezmenilo. Cool mama

bluka2
27. apr 2025

Hod zvláštny pocit do kýbla, urob si niekedy program mimo domu cez víkend, toto (sex pod strechou rodičov) nebude trvať vecne

autor
27. apr 2025
@bluka2

Na odľahčenie, my sme raz na strednej škole ako 16 alebo 17 roční s frajerom odišli skôr z vyučovania za týmto účelom. Boli sme si istí, že nebude nikto doma. No ale nejak došla jeho mama tiež nečakane z práce a ako to počula, rozhádzané oblečenie po chodbe alebo čo, isla radšej do supermarketu. Potom ako sme si to uvedomili a hľadali naše veci po byte sme zistili, že sme mali vyložené aj nejaké putá, čo sme možno tak týždeň skúšali 😆
Bud rada, že si nenašla toto …
Inak ona to v živote nekomentovala a nič sa nezmenilo. Cool mama

@bluka2 tak neviem, ako by som reagovala ja, kebyze toto vidím či počujem takto 😅😅

hylary
27. apr 2025

Autorka koľko máš rokov?

bonboniera
27. apr 2025

“Majú stále zatvorené dvere tak majú stále sex” - prosim? Toto nemôže byt reálne, takto primitívne snáď nikto “nerozmýšľa”.

autor
27. apr 2025
@hylary

Autorka koľko máš rokov?

@hylary 45

autor
27. apr 2025
@bonboniera

“Majú stále zatvorené dvere tak majú stále sex” - prosim? Toto nemôže byt reálne, takto primitívne snáď nikto “nerozmýšľa”.

@bonboniera veď jasne, že nie vždy😅

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. apr 2025

Autorka, ja sa fakt hlboko zamyslam nad tvojimi myslienkovymi pochodmi. Ked ti to tak strasne vadi co nezbalis stareho a nevypadnete na cely vikend z domu. Prospeje to aj vam dvom, aj syn sa potesi, ze nemusi furt davat pozor ci mama akurat neprechadza po chodbe. Sprav im radost a nechajte im jeden vikend volny byt. Staci ak navaris dopredu aby hladom neumreli

dahra
27. apr 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba - mimo nášho domu 🙂

minenkaa
27. apr 2025

Autorka ,to pre teba je sex naozaj taká zvláštna činnosť?

autor
28. apr 2025
@minenkaa

Autorka ,to pre teba je sex naozaj taká zvláštna činnosť?

@minenkaa nie je mi to zvláštne všeobecne .. zvláštne mi to je v podstate len v prípade mojich synov

viestta
29. apr 2025

No a ako myslis, ze ti vyrobia vnucata ked nie sexom?

bg92
30. apr 2025

Autorka prepac ale mas problem. Mas dospeleho 21 rocneho syna a v diskusii pises ze by si mala problem s tym ak by vikendy travil u frajerky alebo vonku? To nie je normalne. Ja ani nechapem preco je kazdy vikend doma, mna v jeho veku ked som mala frajera ani nehlo byt kazdy vikend u mamy..intraky,chaty,kamosi plus som pracovala, treba sa osamostatnit od maminej sukne.jeho frajerke sa tiez cudujem. Takze bud rada ze su vobec tam.
Z diskusie znies extremne uzkostne co sa syna tyka a pises o nom ako o 10 rocnom, nie 21 rocnom starom konovi… treba prestrihnut pupocnu snuru toto je extrem

jana35798
30. apr 2025

Nenormalne trapne mi je za teba autorka 😅 fakt sa zacni prosim sustredit na seba a synovi daj pokoj kym este mas unho sancu.

berenika39
30. apr 2025

zvláštní je to to pro tebe - ale pro syna přirozená cesta, absolutně normální .....zkus se od toho nějak oprostit... přeci nebudeš do jeho důchodu stát za jeho zády....

cervenaruza123
30. apr 2025

Podla mna je normalne, ze to takto citis, lebo vseobecne vela ludi ma problem s predstavou, ze niekto iny ma sex. Deti si nechcu pripustit, ze ich rodicia maju sex. Rodicom je neprijemne, ze ich deti maju sex. Ked si pubertiak uvedomi, ze aj jeho stary rodicia museli mat logicky niekedy sex, bude sa tvarit, ze mu je na vracanie. Sex je dost intimna a sukromna zalezitost, takze asi z toho to prameni, ma byt sukromny a prirodzene si tu sexualitu chranime, tak zrazu predstava toho sexu u inych nasich blizkych moze byt dost znepokojujuca. To, ze su to ale normalne pocity ale neznamena, ze sa im mas poddat. Len si musis na ne zvyknut a neprezivat ich tak. A je normalne, ze to chvilu potrva. A je skvele, ze sa so synom o takych veciach rozpravas a sama nad tym uvazujes, ako to zvladnut, je uzasne, ze ste o tom rozpravali aj s manzelom. Vacsina rodin v tomto takato uprimna a otvorena nie je. Takze to zvladate vyborne. Vela veci v zivote je novych a neprijemnych, kym si na to zvykneme a nejak to v sebe spracujeme. A uprimne, neviem pre ktoreho rodica moze byt nejak extra prijemna predstava, ze jeho dieta ma s niekym sex, logicky to nie je nejaka predstava, nad ktorou by sa usmieval, ze ake zlate. Takze ocakavat z toho prijemne pocity, to by bolo priam cudne. Len to netreba prilis riesit.