icon

Ako zvládnuť pocit z nevhodného správania syna a priateľky?

26. apr 2025

Ahojte, chcem sa vás opýtať na váš názor ohľadom mojej situácie, a či ste sa niektorá už s týmto stretla. Syn má 21 rokov a študuje mimo naše mesto. Ma priateľku už viac ako rok, sú taký stabilný pár. Syn chodí na víkendy domov, samozrejme nám pomáha. Skoro každú sobotu príde k nám aj jeho priateľka. Trocha mi vadi, že keď príde, tak sú väčšinu času zavretí v izbe a trávia spolu čas len oni dvaja. Viem, čo sa za zatvorenými dverami deje a nie je mi príjemne pomyslenie, aby mali mať teraz dieťa keby náhodou … Samozrejme, nemôžem mu zakázať mať s*x, ale nepáči sa mi to, že to je pod našou strechou.. Inak je jeho priateľka naozaj mila, stará sa o neho, keď niečo treba, pomôže, pokeca .. Len toto mi vadi, čo sa deje za zatvorenými dverami a že väčšinu času vtedy trávia spolu len oni … Aký máte na to názor ? Stretli ste sa s niečím podobným, či len ja som príliš naviazaná na syna?

Strana
z6
cervenaruza123
30. apr 2025

Inak co sa tyka zatvorenych dveri... Dost pochybujem, ze by tam cely cas sexovali. Ja ked som randila a prisiel frajer ku mne, ci ja k nemu, tak sme chceli byt spolu, v sukromi, malo to byt rande nas dvoch a nie ze teraz cela domacnost bude pocuvat o com sa rozpravame a riesit aky film pozerame a podobne, lebo by sme mali otvorene dvere. Chceli sme mat rande dvaja, cize sme sa stale zatvarali. Inych dovodov na to bolo viac nez dost aj bez sexu. Ludia co spolu chodia, chcu sukromie aj ked si len pozeraju zamilovane do oci a nie aby ich pri tom tajne sledovali rodicia ci surodenci.

pralinka25
1. máj 2025

inak my sme sa zatvarali aj s kamoskami a s nimi som naozaj ziadne intimnosti nemala.
za mna lepsie ako keby mali chodit po hoteloch, podnikoch alebo sa oblapavat na lavicke.

lauricka
11. máj 2025

Že ste hrozná ženská, taký mám na to názor. Kde majú ísť, do lesa ako zvieratá? Si nájdite inú robotu, ako riešiť, čo robia za dverami.

lauricka
11. máj 2025
@cervenaruza123

Inak co sa tyka zatvorenych dveri... Dost pochybujem, ze by tam cely cas sexovali. Ja ked som randila a prisiel frajer ku mne, ci ja k nemu, tak sme chceli byt spolu, v sukromi, malo to byt rande nas dvoch a nie ze teraz cela domacnost bude pocuvat o com sa rozpravame a riesit aky film pozerame a podobne, lebo by sme mali otvorene dvere. Chceli sme mat rande dvaja, cize sme sa stale zatvarali. Inych dovodov na to bolo viac nez dost aj bez sexu. Ludia co spolu chodia, chcu sukromie aj ked si len pozeraju zamilovane do oci a nie aby ich pri tom tajne sledovali rodicia ci surodenci.

@cervenaruza123 ja som sa dokázala s frajerom rozprávať celé hodiny. To by bolo super keby si jeho paranoidná matka myslela, že sme hodiny ako králiky.

senta_sofia
11. máj 2025

Ja celkovo nemam rada slovne spojenie “pod mojou strechou”. Deti su tu rovnako doma ako ja. Keby mali vlastne byvanie a chodili by ku nam na navstevu a cele poobedie by pretrtkali, to by som sa asi pozastavila. Bud rada, ze sa nevlacia kde-kade, ale su v bezpeci domova.

karolinakr
11. máj 2025
@senta_sofia

Ja celkovo nemam rada slovne spojenie “pod mojou strechou”. Deti su tu rovnako doma ako ja. Keby mali vlastne byvanie a chodili by ku nam na navstevu a cele poobedie by pretrtkali, to by som sa asi pozastavila. Bud rada, ze sa nevlacia kde-kade, ale su v bezpeci domova.

Strana
z6