Ako zvládnuť profesionálny vzťah s obojstrannými sympatiami?
Ahojte, prosim o radu, tipy…opisem zbezne situaciu - pracujem na projekte, kde komunikujem so zadavatelom ako odbornik v danom segmente a zaroven mam funkciu vo vyssom managemente. Na strane zadavatela projektu sedi riaditel, s ktorym komunikujem a ktory sa mi velmi paci. Mam pocit, ze sympatie su obojstranne. Nikdy som v praci neriesila ziadne rande, ulety, vztahy a pod. Vzdy jednam profesionalne. Teraz vsak nastala situacia, ze dotycny sa mi velmi paci ( zatial som sa v takejto situacii nikdy neocitla) a ja neviem, ako dalej. Tiez je profesional. Na poslednom stretnuti sme letmo zbrdli do sukromia, ma konicek, ktoremu sa aj profesionalne venuje - podnika v tom. Kedze som sa zaujimala o detaily, dal mi link na web, kde su podrobnosti, nasledne sme sa venovali pracovnym temam. Tu nastava moja otazka. Ako v takto profesionalnom vztahu rozlisit, ci su sympatie obojstranne alebo je niekto iba prirodzene mily a zdvorily? Ako nadviazat blizsi kontakt? Ako dat niekomu najavo, ze by som s nim rada zasla sukmromne na kavu a dozvedela sa o nom nieco blizsie? Len pre info, nie sme ziadni 20tnici, takze rada by som sa vyhla nejakej trapnej situacii + nerada by som ohrozila profesionalny vztah, ktory je vyborny. Nikdy som muzov balit nevedela, ale v podstate som to ani nepotrebovala, muzom som sa pacila a vzdy sa chopili oni iniciativy. V pracovnom prostredi vsak nemam skusenost. Dievcata, poradte ako na to? Ako zacat? Nechcem sa vnucovat. Btw verejne mame zverejnene svoje CV, ale na socialnych sietach nie som pod svojim menom, jeho sa mi tiez nepodarilo najst, tzn. Neviem, ci ma rodinu, ani on nema odkial vediet, ci som single, rozvedena, vydata…to je dalsi bod, ze neviem, ako tuto temu otvorit…Dakujem vsetkym za rady, prip. zdielanie svojich pribehov. Krasny vecer prajem.

Ahoj autorka, ako to dopadlo?