icon

Ako zvládnuť rozchod?

27. aug 2025

Ahojte, som momentálne po rozchode, veľmi mi pomáha práca a posilka a keď trávim čas s ľudmi, ktorí ex nepoznajú a riešim teda všetko možné iné. Mám pocit, že sa z toho pomaly dostávam, aj keď naňho každý deň myslím keď vstanem a keď idem spať ale na druhej strane ma desí to, že mi je stále smutno, že už nikdy spolu nebudeme.. Na jednej strane je to úlava, na druhej to bolí.. Sama sebe hovorím, že za chlapom, ktorý ťa klamal a podvádzal sa neplače. a rozum súhlasí len srdiečko je také ubolené ešte.. Je to ako keby ťažké prijať, že musím dať bodku za niečím, kde som túžila mať čiarku aj keď tá bodka je nevyhnutná a nemala som na výber a ja som už nevládala znášať tie podrazy.. Je to zvláštne.. Mali ste to tak aj vy?

dzulli1980
27. aug 2025

A prečo nie? ... aj za takým za plače, je to prirodzený proces po rozchode ... každá rana musí vyhnisať ... i tá na tele, i na duši ... každý vzťah dobrý/zlý Ťa istým spôsobom robí silnejšou, posúva Ťa dopredu ... pokiaľ sa poriadne nevyreveš, nevysmútiš, nikdy sa neposunieš dopredu.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
babika112
28. aug 2025

@anonym_autor možno to bude znieť ako kliše, ale.....po roku sa budeš naozaj rada a budeš sa hnevať na seba, že si to neurobila skôr

zabka79
28. aug 2025

@anonym_autor mala , je to klasicka zavislost na tom co pozname a nechceme opustit komfortnu zonu aj ked taka komfortna nebola...bojime sa pustit do neznama, pusti si videa Petr Casanova mne to hodne pomohlo...