icon

Ako zvládnuť rozchod, keď ste stále v kontakte?

7. sep 2024

Ako to mám vydržať? Povedal mi, že nevie čo chce. Že možno sa dáme do kopy ešte, že potrebuje viac priestoru. Prešli dva týždne, sme v kontakte ešte viac ako predtým, teda píšeme. Nie je to také ako ..dobre ráno láska.. ale proste rekapitulácia dna atď. Mne to nerobi dobre, striehnem či sa ozve, či nie. Nakoľko ja ho ľúbim, je mi ťažko, trpím. Žili sme spolu, už som odsťahovana. Ako to všetko riešiť? Máme spolu dieťa, takže v kontakte musíme byť. Snažím sa venovať sama sebe, šport, venovať sa dieťaťu...ale ako vypnúť hlavu? Idem sa z toho zbláznit. Žiadne motivačné drísty nepomáhajú....nechal ma, takže takto, keďže sme stále v kontakte "má" aj mňa, aj svoj život. Uvedomujem si, že jediná cesta je, nechať ho tak, nech si skúsi aké to je, byť bezomna, ale ako sa odmotat? Viem, jedine čas..ale pre mňa je toto stav prežívania, nie žitia

Strana
z3
gribka1
7. sep 2024

@lenkakravcova A čo ty tu toľko o moslimkách? Myslíš že oni sú prešťastné?

lenkakravcova
7. sep 2024

@gribka1 takých je najlepšie ignorovať. Sú to väčšinou slabé osobnosti, čo nemajú šťastný život a tak ohovárajú. Z tých si netreba robiť ťažkú hlavu 🙂

lenkakravcova
7. sep 2024

@gribka1 myslím, že sme 🙂

lenkakravcova
7. sep 2024

Autorka, pridávam ti tu jedno video. Možno ti pomôže vidieť niektoré súvislosti (náboženstvo v tom nerieš, rovnaké videá majú aj nezaradení alebo kresťania, ide o pointu myšlienky:

https://www.youtube.com/watch?v=85x0zVkss8Y
autor
7. sep 2024

@lenkakravcova áno, aj ja ťa prosím nespamuj mi to tu. Mne tvoje reči vôbec nepomáhajú a ani ma v podstate nezaujímajú. Pretoze, nie som typ ženy, ktorá by bola ochotná ostať doma veľmi dlho. Ano, rok som mohla ale to je už minulosťou. V práci som úspešná, dobre zarábam. A práca mi chýbala

gribka1
7. sep 2024

@lenkakravcova Zas je to tvoja vec a ostatným nechaj slobodnú voľbu. Lebo to je len tvoja pravda.

vikiki29
7. sep 2024

@gribka1 nechajte tú moslimku s vymytým mozgom tak, nereagujte. Proste jednoduchým ľuďom stačí k šťastiu držať hubu a krok, podriaďovať sa a mať menšie práva ako domáce zvieratká. Životné vízie a ambície žiadne 🤷‍♀️

lenkakravcova
7. sep 2024

No však hej. Dnes si zvolia mladé ženy byť radšej slobodne - rozvedené, než pracovať na vzťahu a snažiť sa o to, na čom v živote skutočne záleží. Po smrti sa nás nikto nebude pýtať, koľko sme zarobili a koľko hodín sme strávili v práci. Ale na naše vzťahy opytany budeme. Je to na každom z nás, čo považuje za prioritu a ako sa nechá ovplyvňovať spoločnosťou.
Mier s Vami.

gomak
7. sep 2024

Ahoj.. Odpoveďou je sebaláska... Maj sa rada, váž si samú seba... Ak ta opustil, nikdy ta skutočne nemiloval. Hore hlavu a pozeraj sa do budúcnosti, maj sa rada.... ale už bez neho...

autor
7. sep 2024

@gomak ďakujem

domka222
7. sep 2024

@lenkakravcova len v jednom máš pravdu,že po smrti sa nás nikto nebude pýtať. Ostatné od teba sú všetko stále tie isté drísty. Áno, zvolia si byť radšej samé ako byť svojmu mužovi otrokom a stále ho o niečo prosíkať.

zooeynka
7. sep 2024

@lenkakravcova prepac autorka za spamovanie tvojej temy, ale ma zaujima ci Lenka mas dceru? A tiez ju v 9 rokoch zahalis do hidzabu alebo jej nechas slobodnu volu si vybrat nabozenstvo?

h2
7. sep 2024

@lenkakravcova Už viackrát som si všimla, že do akejkoľvek témy sa zapojíš, vždy ju strhneš na seba. Ale toto nie je o tebe, autorke tvoje rady nepomôžu. Pozri, ja ti neberiem, že TY si takto šťastná a že vám s manželom to takto vyhovuje. Ale absolútna väčšina žien nie je, ako ty. Nevyhovuje im nechodiť do práce a venovať sa len a iba mužovi a deťom. Hoci ich milujú, chcú a potrebujú sa realizovať aj iným spôsobom. Byť len doma "za pecou", závislá od muža, by bolo pre nich ubíhajúce. Čiže áno, manžel a deti by boli spokojní. Ale čo tá žena? Ahá, vlastne, zabudla som, v islame na nejakej žene, jej túžbach, pocitoch a potrebách, ani za mak nezáleží. ☹️

h2
7. sep 2024

Autorka, čím viac čítam, čo píšeš, tým viac som presvedčená, že tvoj muž má inú. Možno ešte nie istú, ale celkom určite už vo výhľade. Také, že "on by mi to povedal, on by mi neklamal..." je akurát tak na smiech. Ešte pred mesiacom ste mali sex a zrazu si už aj odsťahovaná a nemôžeš si tam nechať veci?! Takto to nerieši chlap, ktorý mal po tvojom návrate do práce problém s domácimi prácami. Teraz je sám a je na ňom všetko. To mu už zrazu nevadí? Chlap, ktorý je zvyknutý na svoje pohodlie, kde sa žena postará, sa v prípade problémov hneď nerozchádza. Vždy tam je nejaký čas, kedy sú s manželkou "spolubývajúci". Chlap radikálne ukončuje vzťah, až keď má náhradu.

autor
7. sep 2024

@h2 možno máš pravdu. Čas ukáže. Už som sa ukludnila, diskusia mi pomohla. Uz ma prešla chuť mu písať. Ďalší deň za mnou. Zajtra mám celodenný program, v pondelok práca. Takže takto zase prežijem v pohode ďalší týždeň až do ďalšieho víkendu. Sama som zvedavá, či s dakym chodiť

cdt
9. sep 2024

@autorka, prezivam nieco velmi podobne, ak by si chcela, napis spravu.

Strana
z3