Ako zvládnuť situáciu s otravnou bývalou?
Mam pocit, ze sme spolu s priatelom stastni, venuje sa mi stale, citim lasku od neho, vsetko vyvazene, tak, ako to ma byt v zdravom vztahu. Tento pocit narusa jeho byvala partnerka, ktora sa asi nevie zmierit s tym, ze si zacal so mnou. V dobe ked oni boli spolu sme sa kamaratili, pozname sa dlhsie. Stale mu vypisuje, teda uz nie tak casto, ale snazila sa to s nim urovnat, on to nechcel. Povedal mi, ze medzi nimi je koniec, nemiluje ju a miluje mna. Mal ju zablokovanu vsade, vytvorila si fake ucet, z ktoreho mu pisala. Preslo ju to, a on zacal po niekolko mesiacoch vypisovat jej. Zevraj mal svoju chvilku a si na nu spomenul, ked sme neboli spolu. Tvrdi mi, ze ju vsade zablokoval, ze snou nechce komunikovat, ale nie je to tak.Ked pisali, tak o minulosti. Tvrdil, ze si s nej robil len srandu, ze sa nikde neposunula. Ona by uz mala mat rozum, ze uz nikdy nebudu spolu, nie sa chovat ako slahnuta byvala, ked my sme spolu. Preco nam chce stale narusat vztah, co nevie pochopit na tom?
On jej vypisuje ale ona vám chce narúšať vzťah. Hej 😏🤣
Prečo jej začal vypisovať, keď je mu ľahostajná a ľúbi teba ?
tvoj priateľ to asi v sebe tiež nemá ešte uzavreté... tebe síce natára hlúposti o tom ako ťa miluje, len to asi nie je vôbec pravda...
milujúci muž nepíše ex....
No odblokoval ju a dali sa do reci a on sa zaujimal co ma nove a ze kde sa posunula
normálny chlap sa ľuďom nevysmieva, moja...
Keby nemal záujem byť s ňou v kontakte, tak ju neodblokuje, nedá sa s ňou do reči, nezaujíma sa, nierieši s ňou minulosť.. rieš jeho a prečo robí čo robí, nie ju... nezvládla to po rozchode, to áno, ale po niekoľkých mesiacoch to inicioval zase on a je úplne jedno ako si to odôvodňuje, proste to spravil...
kvalitny vztah ziadna byvala nenarusi
Ona sa s nim rozisla, lebo mala podozrenie, ze medzi nami je nieco. Odovodnil to tak, ze len chcel vediet ako sa ma. Ze vsak nie je na tom nic zle. Ani ja som to tak nebrala, pokym som sa nedozvedela, ze dobiedzala za nim
A jemu to zrejme príjemne hladkalo ego, jej pozornosť si užíval, keď sa stihla, začalo mu to chýbať... nemusí to znamenať, že má o ňu záujem, len že je detinský
autorka, ale obhajuješ ho celkom slušne...😉
A len tak pre zaujímavosť, mali ste spolu niečo už počas toho ich vzťahu? Lebo ak hej (a nemyslím tým len sex, ale skôr emocionálne puto, namotávačky) a nemal to problém vtedy hrať na dve strany, neviem prečo ťa to prekvapuje teraz... ak nie a ukončila to ona, možno to až teraz po pár mesiacoch na neho doľahlo
Ty si dobre zaslepená, on je taký úžasný ....len si zabudla, ze ON sa jej ozval tým pádom jej dal nádej....
Ale on jej vypisuje pri "slabých chvíľkach" 😆. Čiže nemusí byť šibnutá,ale poriadok treba urobiť s tvojim priateľom 😉
Tu nebude slahnuta len byvalka ale aj on a s tymto nazorom aj ty autorka
Problem je Tvoj frajer a nie byvala. Pochopis? Hnevaj sa nanho, nie na nu. A druha vec, asi jej to prekaza rovnako ako vase kamaratenie (ktore prersatlo dalej) pocas ich vztahu. Takze nie ste si nic dlzne navzajom.
A najlepšie by asi bolo,keby ste sa s bývalou skamarátili a obe poslali tohto "frajírka" do "tam" . 🤭. Oblbuje vás obe a celkom kvalitne 😁.
aspoň vidíš, ako sa nemáš správať, keď Pán Úžasný prejde zase k ďalšej "kamarátke"
Tak ona sa s nim rozide a ty ako "správna kamoska" si ho hned utesovala 🤦🏻♀️ ja tymto divnym akoze "kamaratstvam" neverim. Za dalsie po rozchode by mal by kazdy nejaku dobu sam a vediet tak fungovat, lebo potom vo vztahoch ludom iba preskakuje a prenasaju do nich nespracovsne veci. A on este na drzovku ide ju skusat, ci sa niekam posunula 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ poslala by som takeho kade lahsie. Len aby takto nezacal skusat teba, kam sa ty posuvas/neposuvas ked ti jeho kontakt s nou vadi. Nechcela by ja takeho ani keby mi niekto vrece zlatych tehliciek k nemu pribalil.
A keď si s ním bola len kamoška a on bol vo vzťahu, tak pri slabej chvíľke zase písal tebe,že hej? Čiže nič nové u neho,len sa otočila karta.
Chyba je u tvojho eštestálefrajera a nie u nej.
Suhlasim s babami. Chalan to tam nema ukoncene. Ty si ho uz trosku omrzela a jemu imponuje jej zaujem a chyba mu. Myslim si, ze oni sa este poriesia a tebe ostanu oci pre plac. To je tak, ked sa niekto montuje do vztahu inych..samozrejme, ze si ho ocarila, ale ak nemali nejaky zavazny problem, tak sa chce chalan vratit. Myslim si, ze lutuje ten rozchod
Ona by mala mať rozum?😂😂😂 TY by si mala mať rozum.
Takze az tak idealny vztah evidentne nemate
On nema co mat slabe chvilky keby ste mali vyvazeny zdravy vztah ( spomenul si an nu ked sme neboli spolu- evidentne tiez to u vas nieje az take ruzove) a ani o tom fake ucte by som mu neverila
Tu si z teba obaja robia srandu a ty to nevidis? Otvor oci
Ona by mala mat rozum? Ty pozbieraj tie zvysky svojho rozumu a nenechaj zo seba robit blbecka
hnevas sa na nespravneho ... ved ona mu pokoj dala .. to on ju nanovo kontaktoval a dobiedzal.. keby ta tak miluje tak to nespravi .... ak chces na niekoho nadavat tak na seba a svoju "lasku" seba samu preto,ze si tak hlupa a naivna a na neho ,ze vas obe taha za nos ...
@lindous ,zveroval sa mi s tym co ho trapilo, aj o ich vztahu, nebolo to medzi nimi dobre, jej vadilo, ze som tam ja a mala pocit, ze im ovplyvnujem vztah a on si ma zastal. Nespali sme spolu, len pusa bola, ale to sme nebrali vazne a jej to radsej ani nehovoril. Bola to chyba vtedy
ako on posal jje lebo sa nudil a ona je slahnuta??? blika mi kontrolka na manipulativneho vola
Cele zle🙈

A tvoj miláčik nepochopil čo? Keď nepíše ona jemu, píše on jej. Otvor oči.