Ako zvládnuť situáciu s otravnou bývalou?
Mam pocit, ze sme spolu s priatelom stastni, venuje sa mi stale, citim lasku od neho, vsetko vyvazene, tak, ako to ma byt v zdravom vztahu. Tento pocit narusa jeho byvala partnerka, ktora sa asi nevie zmierit s tym, ze si zacal so mnou. V dobe ked oni boli spolu sme sa kamaratili, pozname sa dlhsie. Stale mu vypisuje, teda uz nie tak casto, ale snazila sa to s nim urovnat, on to nechcel. Povedal mi, ze medzi nimi je koniec, nemiluje ju a miluje mna. Mal ju zablokovanu vsade, vytvorila si fake ucet, z ktoreho mu pisala. Preslo ju to, a on zacal po niekolko mesiacoch vypisovat jej. Zevraj mal svoju chvilku a si na nu spomenul, ked sme neboli spolu. Tvrdi mi, ze ju vsade zablokoval, ze snou nechce komunikovat, ale nie je to tak.Ked pisali, tak o minulosti. Tvrdil, ze si s nej robil len srandu, ze sa nikde neposunula. Ona by uz mala mat rozum, ze uz nikdy nebudu spolu, nie sa chovat ako slahnuta byvala, ked my sme spolu. Preco nam chce stale narusat vztah, co nevie pochopit na tom?
@purple_wolf no ano, lebo ona ho vyhladavala dlhu dobu, vrtala sa v nas a potom s tym prestala a zacal pozerat jej profil...a nasla som, ze ju nema vsade zablokovanu, ale nekomunikuje snou. Sam so sprav jej pisal, ze nic nebude ako predtym, tak ju nemoze chciet predsa
Ale prosim ta, trepes sprostosti
Nemas zdravy vztah, budes este plakat a litovat lebo evidentne chlapec nevie co od radosti a hra to na dve strany
Neverila by som mu ani slovo, klame ta
@lienka.7 25 on 26
Čiže on sa s ňou rozišiel kvôli tebe a teraz zistil, že to s ex nemá doriešené.
Možno to, že "doliezala" bolo len to, že chcela odpovedať, prečo to ukončil.
Ty si bola jeho butlava vrba a teraz je ona. Ty si mu pomahala a vypocula ho, teraz to robi ona. Co je to za chudaka, ze ked ma problem vo vztahu, tak sa ide vyplakat byvalej, ktoru podvadzal s terajsou? Ako sorry, ale mne by tiez vadilo, ze moj chlap ma nejaku babu, ktorej sa zveruje a bola aj pusa. A uz vobec nechapem vyrazu, nic to neznamenalo. Veru znamenalo, ukoncilo to ich vztah, takze znamenalo.
Daj si za meno titul ,, blbá a naivná "
No vravím, karta sa otočila. Teraz sa zdôveruje zase jej a možno bola aj pusa o ktorej ti radšej tiež nepovie.
Aha, takze byvala otravuje, hej? 😅
slahnuti ste obaja s chlapom a nie jeho byvala... ty zbalis chlapa inej zene, a ano ovplyvnujes ho. Uz ste boli aj od seba, kedze jej vtedy pisal on (uplne nahodou, lebo si robil srandu = velmi vyspele naozaj) a vraj uplne nic to nebolo :DDD a ty nadavas na ex, ktora jeho vraj otravuje :DD proste ste mimo vsetci.
najlepsie su kamosky, ktorym sa chlap zveruje, a tie mu dobrosrdecne radia :DDD toto bude muz, co presne taketo nieco vyhladava, teraz si pise zase s nou popri tebe.
@simca06022011 neboli sme od seba, nebola som pri nom a pisal. Ja som jej ho nezbalila, neklapalo im to, a my sme si viac rozumeli a potom sme to spolu skusili, ked neboli uz spolu. A vyslo to az na jeho chovanie. Povedala som mu, ze mi mi jeho spravanie vadi, hovoril, ze sa mu ona pripominala a zablokoval ju teda vsade. Ze sa jej nezdoveruje, ze ho ona otravuje s tym, ze by chcela byt s nim kamaratka a aby to bolo dobre
Este aj ukazoval konverzacie s nou,
ano samozrejme.. :DDD
Snad viete pochopit, ze je to tazke co robi, aj pre mna aj pre nu. Nesmierne ho lubim, planujeme spolu buducnost a nechcem aby sme sa neustale cyklili v niecom, kde bude ona. Ona bola nim posadnuta a nevedela pochopit, ze sa to skoncilo cele u nich. Ked mi uz viackrat povedal, ze k nej nic neciti, tak to musi byt pravda. Potom by si snou vypisoval kazdy den a stretaval sa. Ale nerobi to.
Isteze 😅
jasne, preot jej vypisuje, lebo nic neciti a ano s tebou planuje buducnost. Tak co potom rieisi, nevypisuje, neriesi.. tak spokojne zi s nim a bud kludna, ved len teba chce. On ju opat zablokuje, pokym neostane sam - potom jej napise z nudy, vraj, len tak, urobit si srandu. A potom zase bude klud a tak.
Autorka, zhrniem ti to z pohľadu nezainteresovanej osoby… sťažoval sa na ňu aké je to medzi nimi zlé (zaujímalo či aj ona vedela ako im to neklape alebo iba hral chudáčika), ale on vzťah neukončil, musela to spraviť ona, kvôli tebe (zjavne oprávnene)… kto vie čo on narozprával jej o tebe, ona sa to snažila ešte zachrániť, áno fake profil atď, to prehnala, ale eventuálne sa stiahla a následne po mesiacoch vyhľadal kontakt on… naozaj ti príde iba ona tá zlá v tomto príbehu? On nemal čo rozoberať vzťahové problémy s kamoškou, mal ich riešiť s ňou a ak bol naozaj tak nešťastný, mal to najskôr férovo ukončiť, než robiť chyby s tebou… ty si sa do toho nemala montovať… ona mala byť rada, že sa ho zbavila… každý ste niečo pokašlali, to už sa nevráti… ale to že sú aktuálne v kontakte je proste na neho, ona ako slobodná žena môže odpisovať komu chce a teda zase ktovie ako to tam bolo všetko, keďže o tom vieš len z jeho rozprávania… osobne nevidím nič zlé na tom raz za čas pokecať s ex, veď sme spolu prežili nejaký čas, ale vo vašej komplikovanej situácii je to od neho hlúpe, voči nej aj tebe… ako hovorím, nemusí hneď ten vzťah chcieť obnoviť, ale chýbala mu jej pozornosť, využíva ju na pohladkanie ega, o tom svedčia aj tie reči ako si z nej robil srandu a to je za mňa úbohé… a vzhľadom na minulosť, by ma neprekvapilo, keby sa jej (alebo inej kamoške) postupne začal sťažovať na váš vzťah, aj keď ty máš pocit, že všetko je super, možno ho počas vzťahu mala aj oba, kým si sa neprilietla… nehovorím, že ho máš hneď poslať kade ľahšie, iba že by si sa na to mala pozrieť triezvo a riešiť problém u neho a na vašej strane, nie u nej, na to nemáš ani dosah, ani právo, on má v rukách či budú/nebudú v kontakte
Ženy skor zvyknu napísať bývalému a berú ho ako kamaráta a aj sa zaujimaju ako sa ma, ale muža, ktorý prvy píše bývalej aby sa o ňu zaujímal ako o človeka alebo aby ju keď si už raz zablokuje odblokoval nepoznám. Ale muž ktorý si otvára zadné vrátka u bývalej si ju odblokuje a aj sa o ňu bude zaujímať a aj vypisovať prvý.
Tvoj už mal vzťah s tebou a jej vypisovať?No,asi treba skôr chlapa upratať,ako váľať vinu na bývalú.....
Nedá sa ti vysvetliť autorka,aj keď žienky ti chcú otvoriť oči. Rob ako uznaš,je to tvoj vzťah,tvoje pochybnosti,tvoj život (ináč by si nepísala na koníka),ale ak raz vypisuje s bývalou,nie je mu ľahostajná a ty sa môžeš od tej vašej lásky aj pototo 😏.
Si si istá,že máš 25?Nie náhodou 15?
@rorino mozno uz aj pusu dostala ako autorka predtym ✌ ale ved podla jej slov bozk s inou je predsa nic , to netreba brat vazne 😅 aj ked on je zadany. To ani nie je podla autorkinych slov zasahovanie do vztahu. Ale ked mu byvalka napise, to uz do vztahu zasahuje. @autorka ty si do ich vztahu vooobec nezasahovala ked si sa s nim cmagala🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ vy sa k sebe hodite s tymto tu. A verim, ze spolu budete co najdlhsie, nech nikto normalny neschyta nedajboze za partnera niekoho z vas dvoch.
Ten týpek je narušený! Najprv si drží počas ich vzťahu Teba "nablízku" a teraz si svoju bývalú tiež povýšil na "poistku", ktorá sa k nemu ochotne vráti, keď ho prestaneš baviť. Takého chlapa je vám obom "čert dlžný"!!! Vykašľať sa na neho! Veľmi podobný prípad sa odohral v našej rodine a poviem Ti, "nič moc" klasa ten chlap nie je - viac škodí jeho prítomnosť.
Namotava vás obe ...
Vosla som mu do mobilu vcera, aby som vedela ako sa veci maju. Nemal tam s nou ziadnu konverzaciu, podla mna uz snou nepisal, len si z nej robil srandu, ale lubit ju nemoze. Ani fotky s nou nema.
Ale prisla mi sprava od nej, ci si myslim, ze ma lubi ked komunikuje s druhymi, podla mna mi chcela dat chrobaka do hlavy
Potom je všetko v poriadku nemusíš sa rozrušovať, ľúbi len teba, konverzácia sa nedá zmazať a robiť si srandu zo vzťahu je úplne normálne 🙂
Keď už veľmi chceš vedieť ako na tom je a vyriešiť chrobáka z hlavy dohodni si s nou stretnutie pokecajte a nech ti ukáže správy ktoré si ešte nečítala.

@taktotedanie ja rozumiem, ze by to nemal robit, ja neviem, ci ho nudim alebo nieco citi este k nej....medzi nami bolo vzdy vacsie puto ako medzi nimi, viac sme si rozumeli aj rozumieme